In principe kan iedereen lid worden. We bieden een grote verscheidenheid aan lessen voor zowel jong als oud. U vindt de mogelijkheden onder lesaanbod.
Bent u geïnteresseerd in een bepaalde tak van de turn- of danssport, kijk dan in het lesschema waar deze lessen gegeven worden. Vervolgens kunt u contact opnemen met de ledenadministratie. Wij kunnen u dan vertellen of er plaats is in deze groep en of u vrijblijvend gebruik kunt maken van twee proeflessen.
Vraag een proefles aan.
Lid worden kan heel eenvoudig door het digitale inschrijfformulier in te vullen.
De contributie vindt u op deze pagina.
Ieder lid van Gymnastiek Vereniging Best is ingeschreven bij de KNGU (= de bond). De bondscontributie zit verwerkt in de contributie voor de vereniging. Doordat we lid zijn van de KNGU zijn de noodzakelijke verzekeringen goed geregeld en kunnen we onze trainers opleiden.
In het lesschema staat per categorie waar en wanneer welke les wordt gegeven.
In de basisschoolvakanties en op feestdagen worden er geen recreatie gym-, turn- of danslessen gegeven. Dit staat ook altijd in de agenda op de website. Voor de selectiegroepen gelden dan vaak aangepaste trainingstijden. Zij worden hier door de hoofdtrainer over geïnformeerd.
Natuurlijk kan de trainer u te allen tijde informeren over het doorgaan van de lessen.
Afmelden is niet verplicht, maar wordt door de trainers wel op prijs gesteld. Afmelden kan heel eenvoudig via de website. De selectietrainers maken daarover zelf afspraken met de sporters en ouders.
U kunt uw lidmaatschap opzeggen door het uitschrijfformulier in te vullen. Opzegging van het lidmaatschap dient plaats te vinden vóór aanvang van het volgende kwartaal. Wanneer u gedurende het kwartaal opzegt, zal het lidmaatschap dus nog doorlopen tot de start van het volgende kwartaal.
Heeft u een vraag voor de ledenadministratie? Neem dan contact op via het contactformulier.

 

Copyright © 2024 - Alle rechten voorbehouden
Ontwikkeld en gehost door Yolknet