Nieuws

Trampoline

We springen een gaat in de lucht, want we mogen weer!

De persconferentie van vrijdag 14 januari 2022 j.l. heeft goed nieuws gebracht voor onze vereniging. Vanaf maandag 17 januari 2022 starten alle lessen volgens het normale lesschema.

De leden van 18 jaar en ouder moeten een coronatoegangsbewijs kunnen tonen bij het betreden van de sportaccommodaties. Tijdens de lessen mag er nog geen publiek aanwezig zijn.

Als u vragen heeft dan kunt u uw vragen stellen aan uw leiding of via vragen@gvbest.nl


Met sportieve groet,

Bestuur
Gymnastiek Vereniging Best

DoppersOok al was 2021 erg bijzonder en raar,
toch wilde het bestuur alle vrijwilligers bedanken voor hun inzet dat jaar.
Ze hopen in 2022 weer een keer met z'n allen te kunnen klinken,
maar nu alvast een presentje om te kunnen drinken.

Onze vrijwilligers (en zoals je kunt zien zijn dat er heel veel) hebben voor hun inzet in 2021 een leuke kerstattentie gekregen; een dopper voorzien van het verenigingslogo. Vanaf deze plaats nogmaals hartelijk dank aan alle vrijwilligers die het in 2021, ondanks alles, mogelijk hebben gemaakt dat zo veel mogelijk trainingen en activiteiten door konden gaan in welke vorm dan ook. 

happy new year 2014 kleinHet bestuur en de leiding van Gymnastiek Vereniging Best wenst u allen een sportief en gezond 2022!

 

covid-insta.png

Vanwege de Omikron-variant van het coronavirus zijn, op last van de overheid, alle binnensportlocaties gesloten tot in ieder geval 14 januari. Dat betekent dat alle lessen en activiteiten van Gymnastiek Vereniging Best tot die tijd geen doorgang mogen vinden. Hoewel de lesvrije Kerstvakantie in die periode valt, is het natuurlijk vervelend voor al onze leden dat ze de komende weken niet kunnen gymmen, turnen, dansen of paalsporten. We hopen jullie snel weer te zien!

Meike podiumNadat in eerdere weekenden de senior meiden van GV Best al hun eerste kwalificatiewedstrijden hadden geturnd was het in het weekend van 27 en 28 november de beurt aan de middenbouwturnsters en jeugd- en juniorturnsters.

Junioren Meike van den Berk, Mirthe Bazelmans, Ise van de Wal en Ise van den Wildenberg mochten het spits afbijten. Meike begon met een fantastische balkoefening welke gelijk de toon voor de wedstrijd zette. Na 4 toestellen bleken de scores van Meike zelfs zo goed te zijn dat ze de hoogste trede van het podium mocht betreden: goud! Met deze prestatie is Meike vrijwel zeker van een plaats in de halve finale van het NK. Voor Ise, Ise en Mirthe is het het eerste jaar dat ze in deze categorie uitkomen en ze deden dat heel verdienstelijk, waarbij Ise van de Wal zelfs de 7e plaats wist te behalen.

Copyright © 2022 - Alle rechten voorbehouden
Ontwikkeld en gehost door Yolknet