Nieuws

Thuis bewegenOmdat we vanwege het coronavirus niet in de gymzaal kunnen trainen, hebben we enkele filmpjes gemaakt met turnbewegingen die je ook thuis of buiten kunt doen.

Doe je mee?

Klik op de afbeelding voor de filmpjes.

#BlijfGezond #BlijfFit

RIVM2Beste leden en ouders/verzorgers,

Na nieuwe informatie vanuit het RIVM en het advies van de KNGU worden alle lessen en overige activiteiten van Gymnastiek Vereniging Best in ieder geval tot 6 april 2020 geannuleerd.

Tot ons grote verdriet zal ook onze show Turn On The Music, op zaterdag 28 maart 2020, geen doorgang vinden. We hopen op een later tijdstip de show alsnog ter uitvoering te kunnen brengen. De verwachting is echter dat de show dit schooljaar niet meer ingehaald gaat worden, op een later tijdstip volgt hier meer informatie over.

Voor meer informatie omtrent het virus verwijzen wij u naar de website van het RIVM. Mocht de situatie veranderen dan houden wij u op de hoogte via deze pagina, een nieuwsbrief en onze facebookpagina. Mocht u vragen hebben naar aanleiding van dit bericht kunt u deze stellen via vragen@gvbest.nl.

Met sportieve groet,
Bestuur Gymnastiek Vereniging Best


ALV 2015 hamerDe Algemene Ledervergadering zal gewoon doorgang vinden. Daarbij volgen we de aanwijzingen van het RIVM natuurlijk wel op, dus bij symptomen van het coronavirus verzoeken wij u om thuis te blijven. 


Origineel bericht

Het bestuur van Gymnastiek Vereniging Best nodigt al haar leden en wettelijk vertegenwoordigers van de jeugdleden uit voor het bijwonen van de jaarvergadering op woensdag 11 maart a.s.

Plaats: De Kadans, St. Jozefstraat 1, 5684 TS Best
Aanvang: 20:30 uur

Bekijk de volledige uitnodiging met de agenda.

RIVMBeste leden en ouders/verzorgers,

Zojuist heeft het RIVM een aanwijzing afgegeven voor Noord-Brabant.
Met dit bericht brengen wij jullie op de hoogte omtrent de lessen van Gymnastiek Vereniging Best.

Alle lessen van Gymnastiek Vereniging Best gaan gewoon door.
Echter nemen wij de aanwijzing van het RIVM over en adviseren wij alle leden met een verkoudheid, die hoesten of koorts hebben niet deel te nemen aan de lessen.
Afmelden voor de les kan bij de leiding via dit formulier.

Voor meer informatie omtrent de aanwijzing verwijzen wij u naar de website van het RIVM.
Mocht de situatie veranderen dan houden wij u op de hoogte via deze pagina, een nieuwsbrief en onze facebookpagina.

Met sportieve groet,
Bestuur Gymnastiek Vereniging Best

Jazzdans masters 2020 kleinEen pijntje hier een pijntje daar verdwijnt als sneeuw voor de zon als u zich aansluit bij onze Jazzdansgroep! Wij dansen elke donderdag van 9.30 -10.30 uur in de sporthal Best. Muziek is daarbij een belangrijk element.

Vrolijke muziek, opwekkende en stimulerende muziek en ook relaxte muziek die de bijbehorende oefeningen makkelijk maakt. Maar oefeningen is niet het enige wat we doen. We werken elk jaar naar een optreden toe met 2 leuke dansen. Onze jazzdansjuf Wenda is gediplomeerd in jazzdansen en gymnastiek en werkt onder de koepel van Gymnastiek Vereniging Best.

Copyright © 2020 - Alle rechten voorbehouden
Ontwikkeld en gehost door Yolknet