Nieuws

Paasspeurtocht letterIn het paasweekend hingen er 29 eieren met letters verstopt in drie wijken in Best. De activiteitencommissie heeft de letters verspreid onder diverse vrijwilligers van de vereniging. Er werden 3 routes uitgezet. Deze routes kon je lopen, fietsen, steppen of skeeleren wanneer je zelf wilde. Onderweg kwamen de leden ook opdrachten tegen zoals een gekke foto maken, de hoeveelheid paaseieren raden en paashazen tellen. Julia heeft precies het juiste aantal paaseitjes in de pot geraden; 95 stuks! Ook zijn er veel super leuke en gekke foto’s ingezonden met een paasei en de 24 paashazen werden door sommige leden ook allemaal geteld! De woorden die de leden gevonden hebben waren: piepkuiken, chocohaas en paaskonijn. De prijswinnaars hebben hun prijs al in ontvangst mogen nemen, geniet ervan!

Bedankt voor het meedoen en tot snel bij een volgende activiteit! 

Activiteitencommissie GV Best

Buitensport siteVanaf dinsdag 6 april gaan we de lessen buiten opstarten voor kinderen tot 18 jaar voor zowel turnen, dans als paalsport. Dit gaan we doen op meerdere plekken in de Gemeente Best.

Voor de lessen buiten is een protocol gemaakt, graag dit protocol goed doornemen. In het protocol kun je ook vinden waar en wanneer jouw les wordt aangeboden. Klik op de afbeelding voor alle informatie.

Gaan we overslagen, salto’s en flikflakken maken? Helaas is dat niet mogelijk, maar we gaan leuke spelletjes doen en lekker buiten bewegen. Bij slecht weer gaat de les niet door, mocht je twijfelen dan kun je een kijkje nemen op buitensport-pagina. Hier kun je elke dag kijken of de les wel of niet doorgaat.

Heb je vragen over de les, dan kun je deze stellen aan de eigen leiding.
Bij algemene vragen kun je contact opnemen via vragen@gvbest.nl.

geslotenAlles lessen en activiteiten zijn vanwege de maatregelen omtrent COVID-19 afgelast.

Kijk voor de updates op onze themapagina

 

  • Algemene ledenvergadering verplaatst naar 30 juni
  • Wedstrijdseizoen 2020-2021 volledig afgelast

 

Eindstand De Grote Clubactie 2020 zit er op. Ondanks de huidige omstandigheden hebben we een hele mooie score behaald. De teller is namelijk pas gestopt op ruim 2100 loten, dat is zo'n 500 meer dan vorig jaar. 

Wij als vereniging zijn iedereen dan ook dankbaar voor het verkopen of kopen van de loten. 

Zodra de situatie het toelaat zullen we daar weer leuke dingen van gaan organiseren.

mondkapje sporthalVanaf heden geldt er een mondkapjesplicht in openbare gebouwen, dus ook in de sporthal/turnhal. De mondkapjesplicht geldt voor iedereen van 13 jaar en ouder. Tijdens het sporten mag het mondkapje uiteraard af.

Indien je geen mondkapje draagt kan de toegang geweigerd worden.

Copyright © 2021 - Alle rechten voorbehouden
Ontwikkeld en gehost door Yolknet