Nieuws

VHE diploma kleinZaterdag 11 november j.l. vonden bij Gymnastiek Vereniging Best de jaarlijkse vaardigheidseisen plaats, ook wel graden of diplomaturnen genoemd. Ongeveer 200 leden namen hieraan deel. De afgelopen weken hebben zij hard gewerkt om de oefenstof, oplopend van graad 1 t/m graad 8, onder de knie te krijgen. De jongere leden gingen veelal op voor graad 1 of 2, waar de oudere leden vaak op gaan voor een hogere graad. Tijdens de vaardigheidseisen moet je op vier toestellen een oefening laten zien en die wordt beoordeeld door een tweekoppige jury. Voor velen was het een spannende dag, want turnen voor een volle tribune en een jury is iets heel anders dan tijdens een training. Velen stonden dan ook met knikkende knieën in de kleedkamer te wachten. Desondanks hebben alle 198 deelnemers hun graad weten te behalen en Jolien van de Ven scoorde op de brug zelfs een 10. Het was een zeer geslaagde en gezellige dag. Alle deelnemers van harte gefeliciteerd en veel succes met het trainen voor de volgende graad.

Uitslag

 

rcc check 2017Zaterdag 4 november j.l. werd de uitslag van de Rabobank Clubkas Campagne bekend gemaakt. Mede dankzij uw stem hebben we €488,84 opgehaald. Het doel, om een spelmaterialenkist kopen voor de 65+ groepen (trimgymnastiek en Meer Bewegen voor Ouderen), kan nu worden verzenlijkt. Het lesaanbod voor deze groeiende leeftijdsgroep kan daarmee verder worden uitgebreid.

 

Maandag 30 oktober j.l. is er bij Gymnastiek Vereniging Best iemand in het zonnetje gezet. Dhr van Kessel was namelijk 25 jaar lid van onze vereniging. Dhr van Kessel heeft op deze avond in zijn eigen trainingsgroep een mooi aandenken gekregen aan dit heuglijke jubileum. De groep, onder leiding van Ben Klaassen, is een groep bestaande uit zowel dames als heren die wekelijks met veel plezier gymnastiekoefeningen doen.

JubilarisKesselDhr van Kessel (midden), vergezeld door zijn vrouw en trainer Ben Klaassen.

kamp1Klaar voor de start? Pang! Daar ging de eerste van de ongeveer 130 deelnemers van ‘te land, ter zee en in de lucht’ over een van de parcoursen.  De Coxse boerderij leende zich prima voor deze aflevering van het alom bekende programma. De TROS-ploeg wilde net als ons gebruik maken van deze accommodatie en het deelnemende team had haar wagen in Friesland laten staan. Genoeg ingrediënten voor een leuk kampweekend. Lees het verslag of bekijk de foto's van kamp 1 of kamp 2

Stem op Gymnastiek Vereniging Best!

rccOok dit jaar doen we als vereniging mee aan de Rabobank Clubkas Campagne.

Tot en met dinsdag 17 oktober 2017 kunnen leden van Rabobank Het Groene Woud Zuid weer stemmen op verenigingen en stichtingen die zich hebben aangemeld. Zo ook op Gymnastiek Vereniging Best. Hoe meer stemmen er op Gymnastiek Vereniging Best uitgebracht worden, hoe meer geld onze vereniging krijgt.

Vorig jaar hebben we een mooi bedrag binnen weten te halen voor GymBijzonder.

 

Copyright © 2017 - Alle rechten voorbehouden
Ontwikkeld en gehost door Yolknet