Nieuws

Coxse boerderijVanavond begint voor 62 kinderen het kamp. Over 3 weken gaan nog eens 67 kinderen naar Gemert voor een super leuk weekend. Voor een deel van de leiding is het kamp gisteravond al begonnen met het laden van de materialen. Vanmiddag worden de boodschappen geleverd en worden de laatste voorbereidingen op locatie getroffen. Wij hebben er ontzettend veel zin in!

Sport je met ons mee?

sportzegelGymnastiek Vereniging Best heeft veel te bieden! Heb je altijd al eens willen ontdekken of (trim)gymnastiek, turnen, Meer Bewegen voor Ouderen of jazzdans bij je past? Spaar dan nu via Albert Heijn voor 5x gratis sporten en boek met de actiecode een proefles bij onze vereniging!

Zo werkt het:
Stap 1. Spaar 10 AH Sportzegels.
Stap 2. Lever je volle spaarkaart(en) in bij de Albert Heijn winkel en krijg een unieke actiecode.
Stap 3. Zoek en boek met de actiecode 5 sportactiviteiten naar keuze op ahsportactie.nl.
Stap 4. Laat je ontvangen bevestigingsmail van de boeking zien als je gaat sporten bij een sportclub.

AH sportactie.png

nieuwMaandag 28 augustus beginnen de lessen weer. We starten dan ook met twee nieuwe groepen.

Jazzdans
De jazzdansgroepen voor kinderen worden opgesplitst in meerdere lesgroepen. Zie het lesschema

Groep Dag Tijd Zaal
B04 6-8 jaar Woensdag 17:30 - 18:30 Sporthal Naestenbest
B05 9-11 jaar Woensdag 18:30 - 19:30 Sporthal Naestenbest
B06 12-15 jaar Woensdag 19:30 - 20:30 Sporthal Naestenbest
B10 Volwassenen Donderdag 19:30 - 20:30 Sporthal Naestenbest 
B12 Masters (55+) Donderdag 09:30 - 10:30 Sporthal Naestenbest

 

GymBijzonder
Onder de naam GymBijzonder verzorgt Gymnastiek Vereniging Best gymlessen voor kinderen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsstoornis. Er wordt een extra groep gestart voor kinderen met een ontwikkelingsstoornis. Zie het lesschema

Groep Dag Tijd Zaal
Z01 6-12 jaar (verstandelijke beperking) Vrijdag 16:00 - 16:45 Zevensprong
Z02 6-12 jaar (ontwikkelingsstoornis) Vrijdag 17:00 - 17:45 Zevensprong
Z03 6-12 jaar (ontwikkelingsstoornis) Vrijdag 18:00 - 18:45 Zevensprong

Handstand kaart 2016Kun je in de vakantie niet stilzitten? Dat komt dan mooi uit! Voor het achtste jaar op rij hebben we een handstand-fotowedstrijd. Stuur je leukste, mooiste, of origineelste handstandfoto naar foto@gvbest.nl o.v.v. je naam en de locatie en wie weet win jij jouw foto op canvas!

Kijk hier voor de inzendingen van de afgelopen jaren. Tevens kun je zien uit welke landen de foto's afkomstig zijn. Welke landen komen er dit jaar bij?

Het bestuur, leiding en vrijwilligers wensen iedereen een hele fijne vakantie. Tot 28 augustus!

2017 is het jaar dat onze vereniging 65 jaar is geworden. Met pensioen gaan zit er echter nog niet in. Gelukkig maar, onze vereniging is nog volop in beweging. Dat is weer eens overduidelijk gebleken afgelopen weekend tijdens de jubileumfeestmiddag en -avond voor onze vrijwilligers.
 
Zoals u allen wel weet kan een vereniging niet draaien zonder een goed corps aan vrijwilligers, en gelukkig hebben wij als vereniging nog steeds een goede ploeg enthousiaste mensen die zich op allerlei manieren inzetten voor de vereniging. Een heel groot deel van deze mensen staat wekelijks meerdere uren per week in de zaal om les te geven, maar er zijn ook diverse taken die misschien minder voor de hand liggen, maar wel moeten gebeuren. Materialen, kleding, jury, activiteiten, PR, besturen, we noemen er zo maar enkele. 
GV Best 65 jaar
 
Copyright © 2017 - Alle rechten voorbehouden
Ontwikkeld en gehost door Yolknet