Nieuws

handstandAl sinds 2010 schrijven we in de zomer een handstandfotowedstrijd uit. Per jaar hangen we een collage van alle ingezonden foto's in de gang van de turnhal. Natuurlijk willen we deze traditie in stand houden zodat we na de zomervakantie weer een nieuwe collage kunnen ophangen.

Vandaar dus wederom de oproep aan iedereen om tijdens de vakantie de mooist, origineelste of gekste handstandfoto te maken. Ook dit jaar zal er weer een winnaar worden gekozen die zijn foto op canvas aangeboden zal krijgen.

Stuur je foto voor 16 september naar foto@gvbest.nl onder vermelding van je naam en de plaats waar de foto is gemaakt. Maximaal 3 foto's per persoon. Kijk op deze pagina voor de foto's van de voorgaande jaren.

 

Collage dansshow 2018Een praktisch uitverkocht Tejaterke werd op vrijdag 22 juni getrakteerd op een dynamische dansshow vol mooie, grappige en indrukwekkende momenten. Ladyspeaker Marion nam het publiek mee op een reis door de tijd, van de jaren ’20 tot het heden.

De show opende met een dans uitgevoerd door alle dansgroepen op het liedje Art Official Cage van een van de grootste muziekiconen van de laatste jaren, Prince. Daarna gingen we snel terug in de tijd naar de jaren ’20. De meiden van 12-15 jaar lieten een wervelende versie van de Charleston zien, zelfs de kleding en hun kapsel was geïnspireerd op het modebeeld van deze tijd. Vervolgens werden we getrakteerd op een showdans van de volwassenengroep in de stijl van de jaren ’30.

Nienke Rokven2De meeste categoriën hadden hun toestelfinales al geturnd in maart, maar door omstandigheden moest de wedstrijd voor de meisjes instap N3 en pupil I N3 verplaatst worden. Pas afgelopen zondag kon deze wedstrijd eindelijk doorgang vinden. Nienke Rokven had zich al vroeg in het seizoen geplaatst voor deze finale, maar moest dus lang wachten tot ze de finale daadwerkelijk mocht turnen. Na een mooie oefening eindigde Nienke op de 5e plaats.


Teamcup WG 2018 podium klein2

 

De wedstrijdgroepen hebben afgelopen weekend een onderlinge wedstrijd geturnd in gemengde teams. De meiden turnden 3 van de 4 toestellen en de jongens turnden 4 van de 6 toestellen naar keuze. Daarbij zijn diverse nieuwe elementen geturnd. 's Ochtends was het op de tribune nog goed te doen en de sporters hadden zichtbaar plezier in hun wedstrijd én met elkaar.

survival1Zo’n 25 leden hebben zich van hun beste kant laten zien tijdens het survivallen op zaterdag 23 juni. We waren te gast op het outdoorterrein van Rofra in Westerhoven. De spieren werden meteen goed opgewarmd door het onderdeel ‘Catcrawl’: klimmen en klauteren door netten, tonnen en andere obstakels. De warme truien en vesten werden dan ook al snel uitgetrokken. Vervolgens stonden het buksschieten en het handboogschieten op het programma. Dat lijkt veel makkelijker dan het daadwerkelijk is!

Copyright © 2018 - Alle rechten voorbehouden
Ontwikkeld en gehost door Yolknet