Nieuws

JillWAl sinds 2010 schrijven we in de zomer een handstandfotowedstrijd uit. Natuurlijk zetten we deze traditie graag voort, dit jaar dus al voor de 11e keer!

Maak tijdens de vakantie de mooiste, origineelste of gekste handstandfoto en stuur deze voor 7 september naar foto@gvbest.nl onder vermelding van je naam en de plaats waar de foto is gemaakt. Ook dit jaar zal er weer een winnaar worden gekozen die zijn foto op canvas aangeboden zal krijgen.

Kijk op de fotopagina voor de foto's van de voorgaande jaren.

Maximaal 3 foto's per persoon.
De ingezonden foto's worden op onze digitale kanalen geplaatst.

Nieuw bij Gymnastiek Vereniging Best!Paalsport klein


Vanaf het nieuwe seizoen 2020 – 2021 gaat Gymnastiek Vereniging Best de paalsport aanbieden. Een eigen studio, 2 enthousiaste trainsters en heel veel plezier!

Binnenkort meer informatie.

Het wordt warm de komende dagen. Neem een (extra) flesje water mee naar de training en smeer je thuis goed in voordat je naar de training komt.

Ga naar de speciale pagina over het buitensporten voor meer informatie en het protocol. Daar kun je ook zien of een training (vanwege de weersomstandigheden) wel of niet doorgaat. 

Trainen hitte

Helaas kan onze vrijwilligersdag dit jaar niet doorgaan. Toch hebben we een manier gevonden om onze vrijwilligers te bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar. Daarmee hebben we ook een lokale ondernemer (Choco & Zoet) kunnen steunen. Enkele bestuursleden hebben de presentjes persoonlijk overhandigd bij onze vrijwilligers. 

Collage klein

Bedankt voor jullie inzet!

* Klik op de afbeelding om deze te vergroten

buitensportWe gaan weer beginnen!

Het bestuur van GV Best heeft besloten om met ingang van 2 juni a.s. buitenlessen aan te bieden voor kinderen van 5 t/m 12 jaar en aan de dansgroepen t/m 16 jaar.

Ga naar de speciale pagina over het buitensporten voor meer informatie en het protocol. Daar kun je ook zien of een training (vanwege de weersomstandigheden) wel of niet doorgaat. 

»» Nieuwsbrief over de opstart van de buitentrainingen

Copyright © 2020 - Alle rechten voorbehouden
Ontwikkeld en gehost door Yolknet