Nieuws

Grote clubactie logo

Ook dit jaar doen wij weer mee met de Grote Clubactie. Met de opbrengsten van de Grote Clubactie vergroten wij de clubkas en kunnen we weer veel leuke activiteiten voor jullie organiseren. Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken. Daarnaast verdien je met het verkopen van de loten ook zelf een leuk extraatje.

De Grote Clubactie start op zaterdag 18 september. Vanaf die dag mag je beginnen met de lotenverkoop. De verkoopboekjes worden op de groepen uitgedeeld. Lees verder »»

trainerswissel kleinAfgelopen maandag is het nieuwe seizoen van start gegaan. Daarbij hebben ook een aantal trainerswisselingen plaatsgevonden.

Meisjes - Heivelden donderdag
De meisjesgroepen van donderdagavond in de gymzaal van de Heivelden worden overgenomen door Clarissa Giesberts. Zij was de afgelopen jaren al assistent op deze groepen bij Esmee Vreeswijk. Esmee kan deze lesgroepen namelijk niet meer combineren met haar nieuwe baan en al haar andere lesgroepen en bestuurstaken. We bedanken Esmee voor haar inzet voor deze groepen en wensen haar veel succes met haar nieuwe baan.

Jazzdans
Bij de dansgroepen zal ook een wijziging plaatsvinden. Anne van Nistelrooij zal vanwege haar studie moeten stoppen met lesgeven bij onze vereniging. Haar groep zal worden overgenomen door Inge Thijssen. De groep van Inge wordt daarom overgenomen door Imke Oppers, die al bij deze groep assisteerde. We bedanken Anne voor haar inzet en wensen haar veel succes met haar studie.

Springgroep
Ook bij de springgroep heeft er een verschuiving plaats gevonden. Eric Nooren heeft besloten om na meerdere jaren met deze groep te stoppen, wel blijft hij lesgeven op de groepen op dinsdag. José Sinx zal de springgroep op zich nemen. José was al betrokken bij deze groep en heeft veel expertise op het gebied van springen. We bedanken Eric voor zijn inzet bij deze groep.

We wensen de trainers veel succes toe in hun nieuwe functie.

Plus actieVanaf zondag 5 september kunnen klanten bij PLUS sparen voor lokale clubs en verenigingen, waaronder Gymnastiek Vereniging Best. Met deze spaaractie wil PLUS de clubs en verenigingen een extra steuntje in de rug geven na deze moeilijke periode. Hoe meer sponsorpunten een club of vereniging verzamelt, hoe meer euro's de club of vereniging ontvangt. Dus doe mee en spek de clubkas samen met ons!

Bij beide PLUS supermarkten in Best (Ton Henst & Erwin Kenter) kunt u sparen voor onze vereniging. Van zondag 5 september t/m zaterdag 13 november 2021 ontvangen klanten een sponsorpunt bij elke 10 euro aan boodschappen en bij geselecteerde actieproducten. Op de actiesite van de plus kunnen alle deelnemende clubs en verenigingen (per winkel) bekeken worden én kunnen de sponsorpunten aan de clubs worden geschonken. Schenk direct aan GV Best of bekijk de tussenstand.

Daarnaast maak je zelf wekelijks kans op één van de drie PLUS Cadeaukaarten t.w.v. 75 euro! Hoe meer sponsorpunten je activeert, hoe meer kans je maakt. Lees de actievoorwaarden op bovengenoemde site.

Helpt u mee?

NK PaalsportOp dinsdag 17 augustus was het eindelijk zover... De dag waar we met veel spanning naar hebben uitgekeken: de bekendmaking van de uitslagen van het NK paalsport, wat online plaatsgevonden heeft op 24 / 25 juli. Met topresultaten voor Gymnastiek Vereniging Best! Instructrice Linda Kastermans mag zich Nederlands Kampioen Paalsport Professional Masters 40+ noemen! Ook onze leden hebben supergoede resultaten behaald. Lieve Warmoeskerken werd 2e in haar categorie Paalsport Elite Novice Girls en is hiermee verzekerd van deelname aan het WK. Richelle Smits behaalde als jongste deelnemer in deze categorie een mooie 3e plaats. We zijn trots op onze instructrice en leden! Wat hebben ze een mooi visitekaartje voor onze vereniging afgegeven op het NK.

Fotobijschrift: Links: Linda, rechtsboven: Richelle, rechtsonder: Lieve.
© PixCel.fr / Caroline Demey

NK paal 2021Op 24 en 25 juli 2021 zullen de Veghelse Linda Kastermans en Richelle Smits uit Boxtel deelnemen aan het online Nederlands Kampioenschap Paalsport.

Paalsport is de ultieme workout waarbij het hele lichaam getraind wordt. Linda en Richelle laten in hun routine op instrumentale muziek souplesse, sierlijkheid en diverse moeilijke technieken zien in de paal. Dit vergt erg veel spierkracht en conditie. Beiden komen uit voor Gymnastiek Vereniging Best en laten in hun routine verplichte elementen zien die door een jury streng worden beoordeeld. De verwachtingen zijn erg hoog en hopelijk gaan ze schitteren op het NK Paalsport.

Wij wensen Linda en Richelle heel veel succes!

Copyright © 2021 - Alle rechten voorbehouden
Ontwikkeld en gehost door Yolknet