Nieuws

MBvODeskundigen beweren dat na het 40e levensjaar bij iedereen de spierkracht en lenigheid afnemen. Om op latere leeftijd fit te blijven, is regelmatig bewegen erg belangrjik. Ramen wassen is bijvoorbeeld een uitstekende oefening voor de schouders en de armen, liefst regelmatig, bijvoorbeeld elke week! Niet alle mannen en/of vrouwen vinden dit een aantrekkelijk idee. Een altenatief is lid worden van de trimgroepen of Meer Bewegen voor Ouderen van de gymnastiek vereniging. 

Lees het gehele interview met Hetty Otten in de Uitstraling. Hetty is al 18 jaar lid van een van onze MBvO-groepen. 

ContributieVanwege de zomervakantie hebben we de contributie van het 3e kwartaal nog niet geïncasseerd. Dit zal komende week gebeuren. De incasso voor het 4e kwartaal vindt, zoals gewoonlijk, plaats aan het begin van het kwartaal. Hierdoor komen de incassorondes dichter achter elkaar dan gebruikelijk.

 

De Penningmeester

Cursisten geslaagd klEind 2018 zijn negen assistent-trainers van Gymnastiek Vereniging Best begonnen met de cursus Gymnastiek Assistent niveau 1. Deze cursus mag door onze eigen trainerscoaches worden verzorgd, waardoor we ze gedurende het gehele traject goed kunnen begeleiden. Net voor de zomervakantie hebben de eerste zeven cursisten hun diploma in ontvangst mogen nemen tijdens de jaarlijkse clubkampioenschappen.

Maaike2Al sinds 2010 schrijven we in de zomer een handstandfotowedstrijd uit. Natuurlijk zetten we deze traditie graag voort, dit jaar dus al voor de 10e keer!

Maak tijdens de vakantie de mooiste, origineelste of gekste handstandfoto en stuur deze voor 9 september naar foto@gvbest.nl onder vermelding van je naam en de plaats waar de foto is gemaakt. Ook dit jaar zal er weer een winnaar worden gekozen die zijn foto op canvas aangeboden zal krijgen.

Kijk op de fotopagina voor de foto's van de voorgaande jaren.

Heb je nog geen vakantiebestemming? Bekijk dan de kaart om te zien in welk lang nog geen handstandfoto is gemaakt.

Maximaal 3 foto's per persoon.
De ingezonden foto's worden op onze digitale kanalen geplaatst.

Vrijwilligersdag2019 1Op 30 juni j.l. vond weer de jaarlijkse vrijwilligersdag van de vereniging plaats. Het bestuur vindt het belangrijk om onze, nog steeds grote groep, vrijwilligers te bedanken voor hun inzet van het afgelopen seizoen. Onder onze vrijwilligers vallen natuurlijk alle leiding en hulpleiding, maar bijvoorbeeld ook de mensen die mee op kamp gaan, of helpen bij een carnavalsdisco. Een grote groep mensen dus, gelukkig nog steeds!

35 mensen hadden zich aangemeld voor de vrijwilligersdag. Om 16:00 uur werd er verzameld bij ‘FF Anders’ in het centrum van Best. Er was gevraagd om met de fiets te komen wat dan ook door 90% gedaan was. Na een openings-drankje op het terras mochten we binnen aanschuiven voor het voorgerecht. Soep, vis of vlees was de keuze. Het smaakte goed.

Copyright © 2019 - Alle rechten voorbehouden
Ontwikkeld en gehost door Yolknet