Nieuws

Maaike2Al sinds 2010 schrijven we in de zomer een handstandfotowedstrijd uit. Natuurlijk zetten we deze traditie graag voort, dit jaar dus al voor de 10e keer!

Maak tijdens de vakantie de mooiste, origineelste of gekste handstandfoto en stuur deze voor 9 september naar foto@gvbest.nl onder vermelding van je naam en de plaats waar de foto is gemaakt. Ook dit jaar zal er weer een winnaar worden gekozen die zijn foto op canvas aangeboden zal krijgen.

Kijk op de fotopagina voor de foto's van de voorgaande jaren.

Heb je nog geen vakantiebestemming? Bekijk dan de kaart om te zien in welk lang nog geen handstandfoto is gemaakt.

Maximaal 3 foto's per persoon.
De ingezonden foto's worden op onze digitale kanalen geplaatst.

Vrijwilligersdag2019 1Op 30 juni j.l. vond weer de jaarlijkse vrijwilligersdag van de vereniging plaats. Het bestuur vindt het belangrijk om onze, nog steeds grote groep, vrijwilligers te bedanken voor hun inzet van het afgelopen seizoen. Onder onze vrijwilligers vallen natuurlijk alle leiding en hulpleiding, maar bijvoorbeeld ook de mensen die mee op kamp gaan, of helpen bij een carnavalsdisco. Een grote groep mensen dus, gelukkig nog steeds!

35 mensen hadden zich aangemeld voor de vrijwilligersdag. Om 16:00 uur werd er verzameld bij ‘FF Anders’ in het centrum van Best. Er was gevraagd om met de fiets te komen wat dan ook door 90% gedaan was. Na een openings-drankje op het terras mochten we binnen aanschuiven voor het voorgerecht. Soep, vis of vlees was de keuze. Het smaakte goed.

collage Get on up dansshow 2019Zaterdag 29 juni bereidde ruim 80 dansers van Gymnastiek Vereniging Best en Dans-à-Lon zich voor op de dansvoorstelling ‘Get on up!’ in de aula van het Heerbeeck College. Ondanks de tropische temperaturen zijn er gezamenlijk meer dan 300 mensen naar de twee shows komen kijken.

De show werd geopend door alle dansers op ‘Get on up!’, een mix van de gelijknamige nummers van Tyrone en DJ Bobo. Anne van Nistelrooij (hulpleiding bij zowel GV Best als Dans-à-Lon) had deze swingende opening gemaakt. Het publiek keek daarbij hun ogen uit aangezien de dansers niet alleen op het podium stonden, maar ook aan de zijkanten naast het publiek.

zonHet is warm deze week. Vooralsnog gaan alle lessen gewoon door, tenzij de trainer anders heeft gecommuniceerd.

  • Als je komt sporten is het verstandig om een (extra) flesje drinken mee te nemen en geen lange broek of lange mouwen te dragen.

  • Als je niet komt trainen is het fijn als je dat laten weten zodat de trainer niet voor niets komt: Afmelden

RTK TH 2019 Job kleinDe toestelkampioenschappen Noord-Brabant/Zeeland voor turnen heren vinden jaarlijks plaats aan het einde van het seizoen. Voor het vijfde jaar op rij werd in Tilburg gestreden voor de titels per toestel. Er kwamen slechts 7 turners van Gymnastiek Vereniging Best in actie, maar zij wisten toch een mooi aantal prijzen binnen te slepen. In totaal werd het erepodium 16 keer beklommen, waarvan 5 keer het hoogste schavot.

Bij de Pupillen verschenen minder sporters aan de slag dan gebruikelijk. Desondanks waren er een aantal sterke turners aanwezig. Job Manders was namens GV Best de enige troef in deze groep. Voor het eerst turnde hij een salto-afsprong van de rekstok tijdens een wedstrijd. Met een vierde plaats op zowel de ringen als op sprong en een 5e plaats op vloer kwam hij een aantal keer dicht bij het podium.

Copyright © 2019 - Alle rechten voorbehouden
Ontwikkeld en gehost door Yolknet