Door het jaar heen worden verschillende activiteiten georganiseerd. Hier volgt een kleine greep uit onze activiteiten en festiviteiten:

Activiteiten voor onze leden
figuur-1Voor onze leden worden door het jaar heen verschillende activiteiten georganiseerd. Deze activiteiten worden georganiseerd zodat de leden ook op een andere manier dan tijdens de reguliere gym- of danslessen met elkaar in contact kunnen komen. De ene activiteit is voor alle leeftijden maar er zijn ook leeftijdsgebonden activiteiten. Activiteiten die georganiseerd worden: een knutselmiddag en/of bingo middag voor de basisschoolkinderen, een carnavalsavond, een halloween of sinterklaasactiviteit etc. Ieder jaar organiseren we ook (sportieve) activiteiten voor de oudere leden. Hierbij kun je denken aan survivallen, kanoën, laser gamen, bowlen etc.

Zomerkampen
Ieder jaar na de zomervakantie maken we twee weekenden een kampeerboerderij onveilig met zo'n 65 kinderen. In dit weekend zwerven we door de bossen, baden we in het groene zeep op een groot zeil en zingen we de longen uit ons lijf rond het kampvuur. Er is een kamp voor de jongere kinderen (groep 3, 4, 5 en 6) en een kamp voor de oudere kinderen (groep 7, 8 en de 1e, 2e en 3e klas).

Graden (gymnastiek)
Ieder jaar kunnen de jeugdleden op examen om een nieuw diploma te halen. Er zijn in totaal 8 diploma's (ook wel 'graden' genoemd). Vanaf 6 jaar wordt er in de lessen aandacht besteed aan de oefenstof. Deze oefenstof is opbouwend van aard, ieder jaar wordt het dus een beetje moeilijker. Deelname is niet verplicht.

Clubkampioenschappen
Wie is de beste van onze vereniging? Sinds het bestaan van de vereniging staan we één dag als kemphanen tegenover elkaar. Zowel de wedstrijdturners als de recreanten doen hieraan mee.

Dansshow
figuur-2Jaarlijks wordt er een dansvoorstelling georganiseerd met een speciaal thema. Dit is een samenwerking tussen alle dansgroepen van de vereniging: jong en oud staan dan samen op het podium en zetten een spetterende show neer.

Turn on The Music
Turn on The Music is een spetterende show waarin al onze dans-, gym- en turngroepen zorgen voor een show met spektakel. Deze show wordt niet jaarlijks georganiseerd vanwege de omvang van de organisatie.

Copyright © 2024 - Alle rechten voorbehouden
Ontwikkeld en gehost door Yolknet