Durf jij de uitdaging aan?
Wie wordt de clubkampioen van 2018?

Turnen_50


Binnenkort zijn er weer de jaarlijkse clubkampioenschappen recreatie

De clubkampioenschappen worden gehouden op zaterdag 16 juni en vinden plaats in de turnhal in sporthal Naastenbest, Prinses Beatrixlaan 27 te Best.

Alle recreatieve turnleden die zin hebben in een leuke sportieve wedstrijd kunnen zich inschrijven voor de clubkampioenschappen. De kosten voor deelname zijn €3,00. Deze kosten moeten op de dag zelf betaald worden. Tijdens de lessen gaan de leden hard werken om mooie oefeningen in elkaar te zetten. Op 16 juni zal iedere deelnemer zijn of haar kunsten vertonen op 4 toestellen. Per categorie zijn er drie medailles te verdienen. Iedere deelnemer ontvangt ter herinnering een diploma met de behaalde cijfers.

Oefenstof
De oude oefenstof ging al jaren mee, dus heeft de organisatie de oefenstof flink onder de loep genomen. De nieuwe oefenstof biedt meer mogelijkheden om te laten zien wat je in je mars hebt. Ook de totstandkoming van de punten is daardoor veranderd. Elke turn(st)er krijgt niet alleen een score voor de uitvoering van zijn/haar oefening maar ook een score voor de moeilijkheid. Het uiteindelijke punt zal het gemiddelde zijn van deze twee scores.

Op deze manier hopen wij dat de deelnemers veel uitdaging krijgen. Sporters die een moeilijkere oefening turnen, met een nette uitvoering, zullen dus hoger scoren. Een terechte aanpassing.

Oefenstof & Reglement

 

Wil jij ook meedoen?
Schrijf je dan in vóór 27 mei.

Inschrijven


Na 27 mei ontvang je zo snel mogelijk een mail met daarin opgenomen het wedstrijdschema. Het schema wordt opgesteld nadat iedereen zich heeft ingeschreven.Voor vragen kunt u contact opnemen met de organisatie.


Brief 2018

Tijdschema 2018

Copyright © 2019 - Alle rechten voorbehouden
Ontwikkeld en gehost door Yolknet