Het Turngala Brabant is een ruim twee uur durende show. Natuurlijk met optredens van de toppers uit het Nederlandse dames- en herenturnen, maar ook met een spectaculaire springgroep en adembenemende acrogym. Daarnaast zullen O'G3NE en een heuse illusionist acte de presence geven.

De vierde editie van het Turngala vindt plaats op zaterdag 10 november in De Maaspoort in 's-Hertogenbosch. Er staat zowel een middag- als een avondvoorstelling op het programma.

Middagshow

 

Avondshow

Aanvang:
Einde:

14.30 uur
17.00 uur

  

Aanvang:
Einde:

20.00 uur
22.30 uur

Kosten: €25,-   (inclusief servicekosten)

Bij voldoende aanmeldingen profiteren we ook het verenigingsarrangement. 

Het verenigingsarrangement bestaat uit:

  • Gezamenlijk tribunevak, dicht bij de vloer.
  • Namens de sponsor Hesters.nl voor iedere bezoeker een een waardecheque voor € 10,- korting op de aankoop van turnkleding in hun webshop
  • Namens de sponsor Turnsupporter voor iedere bezoeker de meest actuele Turnsupporter-editie en een kortingscheque op een jaarabonnement.
  • Fotomoment met de hele groep met één of meerdere van de aanwezige turntoppers

Wil jij dit niet missen? Meld je dan snel aan! Ook familieleden en vrienden mogen mee.

Aanmelden én betalen kan t/m 1 oktober. Klik op onderstaande afbeelding om je aan te melden. Gesloten. Het is nog wel mogelijk om zelf kaarten te kopen via de website van de organisatie.

Parkeerkaart
Het is ook mogelijk om een parkeerkaart te bestellen à €7,50. De bewaakte parkeerplaats is vlakbij de entree van De Maaspoort. Je kunt je parkeerkaart ook aan de entree kopen; dan betaal je echter €10,- per auto.

De aanmelding is pas geldig het totale bedrag overgemaakt op IBANnr. NL90RABO0146635760 t.a.v. GVBest o.v.v. Turngala en Naam.

Header turngala 2018

De organisatie van het Turngala wordt wederom bijgestaan door vrijwilligers van Gymnastiek Vereniging Best.

Voor meer informatie over het Turngala kun je kijken op de website van de organisatie

Copyright © 2018 - Alle rechten voorbehouden
Ontwikkeld en gehost door Yolknet