Best200 logoDurp-noar-Durp in beweging

In 2019 is het 200 jaar geleden dat Best een onafhankelijke gemeente werd. Dit wordt groots gevierd met alle Bestenaren, organisaties en ondernemers in Best.

Iedereen vindt Best op zijn eigen manier bijzonder. Daarom worden er verschillende evenementen georganiseerd, voor diverse leeftijdscategorieën, en in elke wijk van onze mooie gemeente.  

Binnen het thema Sport vindt er op zondag 23 juni het evenement 'Durp-noar-Durp' plaats.

Een hopelijk zonnige dag gevuld met (sportieve) activiteiten voor jong en oud. Een fietsparcours van ongeveer 25 kilometer leid je langs verschillende locaties waar de diverse activiteiten plaatsvinden. Je kunt ook een deel van de route volgen of meedoen aan een fotozoektocht. Natuurlijk ben je ook van harte welkom om gewoon naar een van de locaties te komen. Er is voor elk wat wils: E-bike parcours, dikke banden race, dansdemonstraties, hockey, voetbal, wielrennen, nordic walking, pétanque, turnen, tennis, walking football, freerunning en nog veel meer!

Gymnastiek Vereniging Best zal aanwezig zijn op het Dorpsplein in Best van 13:00 tot 17:00 uur. Alle (jonge) bezoekers mogen daar zelf uitproberen hoe het is om op de opblaasbare tumblingbaan te springen. Natuurlijk zullen onze sporters van de wedstrijdgroepen regelmatig enkele van hun kunsten laten zien. Daarnaast zal onze dansafdeling aanwezig zijn om demonstraties te verzorgen en workshops te geven.

Rondje Best200

Klik op het plattegrond voor een vergroting.Meer weten over activiteiten rondom Best200: www.200jaarbest.nl

Copyright © 2021 - Alle rechten voorbehouden
Ontwikkeld en gehost door Yolknet