Heb jij altijd energie over? Sta je altijd op je handen? Ben je heel lenig? Of juist beresterk? Durf jij alles als eerste te proberen? Zou je wel vaker willen turnen? Dan ben jij misschien wel het nieuwe turntalent van Gymnastiek Vereniging Best!

Gymnastiek Vereniging Best heeft naast de recreatieve turnlessen ook een wedstrijdgroep voor zowel jongens als meisjes. De selectie traint meerdere keren per week en neemt deel aan regionale en landelijke wedstrijden. Met succes!

Meisjes die geboren zijn in 2017 en jongens die geboren zijn in 2016 of 2017 zijn van harte welkom om deel te nemen aan de selectietest voor de opstapgroep, de groep die voorafgaat aan de wedstrijdgroep. Door middel van deze test kunnen onze selectietrainers zien of er sporters zijn die de potentie hebben om later wellicht ook in de wedstrijdgroep te komen. Turnervaring is niet nodig, dus ook niet-leden mogen zich aanmelden.

De opstapgroep vormt een brug tussen de recreatiegroep en de wedstrijdgroep. In deze groep worden de jongens en meisjes klaargestoomd voor de wedstrijdgroep. Dat wil echter niet zeggen dat iedereen uit de opstapgroep ook daadwerkelijk zal doorstromen naar de wedstrijdgroep.

De selectietest vindt plaats op zaterdag 4 mei, van 13:30 uur tot 15:00 uur in de turnhal in Best (Sporthal Naestenbest, Prinses Beatrixlaan 27). Als uw zoon of dochter deel wil nemen aan de selectietest, dan kunt u hem of haar aanmelden via dit formulier.
» Aanmelden kan t/m zaterdag 21 april. Aanmelden gesloten

Na de selectietest hebben de trainers de tijd nodig om te bespreken welke jongens en meisjes vanaf de week van 13 mei tot de zomer een proefperiode krijgen bij de opstapgroep. Dit krijgt u dus later van ons te horen.

Als u vragen heeft, of meer wilt weten over de opstapgroep, de wedstrijdgroep of de selectieprocedures van deze groepen, kunt u ons een mailtje sturen. Vragen staat vrij.

 

 Turntalent klein

Copyright © 2024 - Alle rechten voorbehouden
Ontwikkeld en gehost door Yolknet