paashaasIn het Paasweekend organiseert de activiteitencommissie een leuke speurtocht. Bij deze speurtocht ga je op zoek naar paaseieren met letters erop. Deze letters kom je in willekeurige volgorde tegen en vormen uiteindelijk een woord. Ook kom je onderweg een paar opdrachten tegen.

Op zaterdag 3, zondag 4 en maandag 5 april hangen in drie verschillende wijken in Best afbeeldingen van paaseieren. Er zijn routes uitgezet in de wijken Heivelden, Naastenbest en Speelheide. Het zijn drie afzonderlijke routes, zodat je zelfstandig bij een wijk in de buurt een route kunt volgen. Elke route vormt een los woord, het is dus niet noodzakelijk om alle routes te volgen voor het verkrijgen van een woord. Natuurlijk mag je wel meedere routes doen.

Er zijn verschillende 3 routes:

Op de plattegronden staat aangegeven waar de letters ongeveer hangen. Je kunt gebruik maken van dit antwoordvel.

Onderweg zul je ook enkele opdrachten tegenkomen. De antwoorden van deze opdrachten samen met de oplossing van het woord / de woorden kun je na afloop mailen naar activiteiten@gvbest.nl. Vergeet niet om je naam en lesgroep te vermelden, dan maak je kans op een leuke prijs!

Alvast heel veel speurplezier!

paastocht

Copyright © 2021 - Alle rechten voorbehouden
Ontwikkeld en gehost door Yolknet