TD MB teamfinales mrt2024 teamGVBest mb4Terwijl de heren in Best aan het turnen waren, mochten de meisjes middenbouw op zondag 24 maart naar Asten voor de teamfinales. GV Best was goed vertegenwoordigd want alle drie de teams van de middenbouw stonden in de finale.

De finale van middenbouw niveau 3 vond als eerste plaats. Turnster Lieke Alleman, die vorig seizoen regiokampioen werd met haar team bij niveau 4, wist het deed jaar wederom waar te maken om regiokampioen te worden met haar team bij niveau 3! Samen met Jazz-Lynn Wiersema van Prins Hendrik, Isa Schoone, Lauren Vernie en Jadelyn Martina van Voorwaarts Veldhoven kreeg ze het goud omgehangen. Het team heeft mooie oefeningen laten zien en zaten erg goed in de wedstrijd.

TD MB teamfinales mrt2024 teamBVV mb3Daarop volgde de finale van middenbouw niveau 4. Hier mochten twee teams met turnsters van GV Best aan deelnemen. Het gecombineerde team bestaande uit Iris Baudewijns, Guusje Claassen en Maud van de Schoot samen met de turnsters Senna Vrijsen en Fien van Echteld van Prins Hendrik uit Vught kreeg de bronzen medaille omgehangen. Het verschil met de nummers 1 en 2 was echt minimaal. 

Het volledig eigen team bestaande uit Lexi van den Elzen, Elin Nissen, Anouk Schavemaker, Naomi Lievaart, Myrthe Bos en Noor Piscaer hebben heel knap de 10e plaats behaald in de finale. Zij zijn nog een erg jong team in vergelijking met de andere teams maar ze hebben zeker laten zien dat ze in de finale thuis hoorden. Geen enkele turnster heeft een val gemaakt tijdens de finales, zowel balk als de andere toestellen zijn zonder grote fouten geturnd wat echt complimenten verdient!

TD MB teamfinales mrt2024 teamBVV mb3

Klik op de foto's voor een vergroting

26 maart 2024
Copyright © 2024 - Alle rechten voorbehouden
Ontwikkeld en gehost door Yolknet