TD sup C individueel dec2023Zaterdag 9 december mochten Pien van der Vleuten, Tessa de Rooij, Maaike Nuijs en Clarissa Giesberts afreizen naar Alkmaar voor de tweede landelijke individuele plaatsingswedstrijd in supplement C. De vier turnsters waren weer opgesplitst waardoor ze in twee verschillende banen tegelijkertijd moesten turnen.

Pien sprong een zeer mooie tsukahara en werd beloond met een hoog cijfer. Ook Clarissa wist haar score voor de half in half uit flink te verbeteren ten opzichte van de vorige wedstrijd. Op vloer wist Tessa wederom een erg goede vloeroefening met mooie choreografie te turnen en dit leverde haar de een na hoogste score op dit toestel op.

 Maaike turnde wegens een (langdurige) blessure alleen op het toestel brug en balk. Op brug liet ze wederom zien waarom netjes turnen hoog gewaardeerd wordt. Ze wist de tweede score van alle deelnemers op dit toestel te behalen. Clarissa turnde een mooie losom tot handstand op brug. 

 

Tessa en Pien turnen tot nu toe erg stabiel dit seizoen en ook nu wisten ze weer hoog te eindigen in het klassement waardoor mogelijke plaatsing voor de halve finale NK weer een stapje dichterbij komt. 

Komend weekend mogen Pien, Tessa, Maaike en Clarissa wederom aan de bak maar dan in teamverband in supplement C in Varsseveld. 

11 december 2023
Copyright © 2024 - Alle rechten voorbehouden
Ontwikkeld en gehost door Yolknet