Podium Team TD senior Sup C 11 2022De dames senioren hebben het wedstrijdseizoen afgetrapt met een teamwedstrijd in Dalen. Op vrijdagavond 4 november zijn de turnsters, trainster en supporters afgereisd richting Dalen om daar, na een overnachting in een hotel, op zaterdagochtend 5 november fris en fruitig aanwezig te zijn. Het team bestaat uit vier turnsters, waarbij per toetstel 3 meiden in actie komen en de beste 2 scores meetellen voor het teamresultaat.

De turnsters begonnen super sterk op vloer waar meteen hoge scores werden behaald. Pien van der Vleuten wist daar zelfs het een-na-hoogste punt te behalen met onder andere een hele mooie overslag-schroef. Daarop volgde het toestel sprong waar de turnsters geen hoge scores hadden verwacht maar die verwachting bleek onterecht. Clarissa Giesberts heeft een nette 'half in half uit' laten zien die goed werd beloond. Op het toestel brug wist Maaike Nuijs een erg nette oefening te turnen die veel punten opleverde voor het team. Het team eindigde met het toestel balk waar Tessa de Rooij een enorm stabiele oefening heeft laten zien waarmee ze de derde plaats van alle turnsters wist te behalen op dit toestel.

De turnsters wisten bijna de hele wedstrijd bovenaan in het klassement te staan, tot aan het einde van de wedstrijd! Het team is op de tweede plaats geëindigd, een erg goede start van dit turnseizoen! Aan het einde van deze maand mogen ze hun eerste individuele wedstrijd turnen in Winterswijk.

Team TD senior Sup C 11 2022Met de klok mee: Pien, Tessa, Maaike en Clarissa

07 november 2022
Copyright © 2024 - Alle rechten voorbehouden
Ontwikkeld en gehost door Yolknet