groep 14 18 jaar show dans a lon smallbij dansvoorstelling Newsflash van Dans-à-Lon.

De jazzdans groep van 14-18 jaar en de docenten van de paalsport waren door dansschool Dans-à-Lon uitgenodigd om tijdens de jubileumshow van hun 12,5-jarig bestaan een gastoptreden te verzorgen. Helaas is de show door de lockdown in 2021 niet door gegaan, maar op 8 juli 2022 was het eindelijk tijd voor de dansvoorstelling "Newsflash".

Naast optredens van de dansgroepen van Dans-à-Lon waren er gastoptredens van onze eigen Gymnastiek Vereniging en klassieke dans van Cultuurspoor. Hierdoor was het een erg diverse show met dansen gerelateerd aan nieuwsitems van de afgelopen 12,5 jaar.

De dansgroep van 14-18 jaar onder leiding van Inge liet een krachtige, strakke dans zien op het nummer Humain a l’eau van Stromae en de paalsport had een indrukwekkende routine op het nummer Jealousy Jealousy van Olivia Rodrigo.

Er waren veel positieve reacties op de gastoptredens en uiteraard op hele show. We willen Dans-à-Lon daarom ook bedanken voor de prettige samenwerking de afgelopen jaren en voor de mogelijkheid om gastoptredens te verzorgen tijdens hun show.

Bij zowel de paalsport als de dansgroepen zijn er nog plekken voor nieuwe leden, dus iedereen is welkom om 4 gratis proeflessen te komen volgen.

23 september 2022
Copyright © 2023 - Alle rechten voorbehouden
Ontwikkeld en gehost door Yolknet