Jazzdans MastersDe jazzdansgroep masters was uitgenodigd voor een gastoptreden tijdens het evenement “Doen in ’t Tejaterke” van PVGE Best. Door de plotselinge virusuitbraak Covid19 was het optreden bij Gymnastiek Vereniging Best op 28 maart 2020 op de valreep afgelast. Alles was klaar, de outfit was gepast, de dans zat goed in het geheugen en in de benen, ze stonden klaar om op te treden, maar helaas, alles was dicht.

Superblij waren ze dat ze door PVGE Best in de gelegenheid werden gesteld om hun dansen toch te kunnen laten zien aan een groot publiek. De eerste dans was op muziek van de ABBA-medley en werd door het publiek enthousiast ontvangen. De tweede dans was de Twist van Chubby Checker. Ook daar werd enthousiast voor geklapt. En toen de groep het publiek vroeg om mee te dansen, kwamen er snel een aantal dames van de tribune naar beneden. Het was een groot succes.

Jazzdans Masters 2De reacties: “Jullie hebben hartstikke goed gedanst! Leuk ook die twist en goed dat jullie de mensen uitnodigden om te dansen, zo kwamen de mensen op de vloer.” En ook: “Wat hebben jullie het prima gedaan dames. Super !!!”

Bij Wenda Verstijnen, de dansdocente, zijn twee aanmeldingen binnengekomen om na de vakantie te komen dansen. Hopelijk hebben ze er daardoor twee nieuwe leden bij.

Maar het is nu eerst tijd voor hun jaarlijkse zomer-fietstocht. En natuurlijk blijft het niet alleen bij fietsen. Er is ook een heerlijke lunch besteld bij boerderijterras Jacobshof in Boxtel.

Allemaal een fijne vakantie!

Nieuwe leden zijn nog steeds welkom!

26 juli 2022
Copyright © 2023 - Alle rechten voorbehouden
Ontwikkeld en gehost door Yolknet