Showcase paalsportOp vrijdag 15 juli sloot de afdeling paalsport van GV Best het seizoen af met een showcase avond. Diverse leden waren al langere tijd bezig om zelf een act te schrijven. Vanavond was het eindelijk zo ver om hun talenten te laten zien aan het publiek. Het was ook een mooi moment voor de ouders van onze jongere leden om te zien hoe dat nu gaat, een paalsport-routine.

Van ‘The greatest showman’ tot ‘Harry Potter’
Er stonden tien acts op het programma, allemaal ondersteund door mooie (film)muziek. Er waren solo-optredens bij, maar ook acts met twee of drie deelnemers. De laatste make-up werd nog even aangebracht en toen barstte het spektakel los. Na een kick-off vanuit de instructrices waren eerst de jongere leden aan de beurt. Daarna was het aan de volwassenen om te laten zien waar zij hard voor getraind hadden. Onder luid gejuich van het publiek werden alle kunsten uit de kast getrokken. Het ene optreden was heel emotioneel, het andere weer vrolijk.

Na de optredens was er nog ruimte voor een hapje en een drankje. De organisatie kijkt terug op een erg geslaagde avond en bedankt alle deelnemers voor hun inzet en enthousiasme. Op naar het volgende paalsport seizoen!

20 juli 2022
Copyright © 2024 - Alle rechten voorbehouden
Ontwikkeld en gehost door Yolknet