COVID 19 GVBestBeste leden en ouders/verzorgers,

De persconferentie van afgelopen dinsdag heeft consequenties voor onze leden en toeschouwers vanaf 18 jaar. Vanaf zaterdag 6 november 2021 is het verplicht om leden vanaf 18 jaar te controleren op het coronatoegangsbewijs (CTB).

Vanaf zaterdag 6 november 2021 gaan wij onze leden vanaf 18 jaar bij binnenkomst controleren op het CTB. Leden die geen CTB + legitimatie kunnen tonen mogen niet deelnemen aan de lessen van Gymnastiek Vereniging Best. Omdat het scannen van mensen op de tribune een te grote impact heeft op de leiding, is de tribune tot nader bericht gesloten. Het is daarom ook niet mogelijk naar uw zoon/dochter te blijven kijken, dit geldt ook voor de gymzalen.

Graag willen wij aan de ouders van de jeugdige leden vragen om buiten te wachten. Op deze wijze is het scannen van het CTB niet vereist. Wanneer u de locatie toch betreedt moet u een mondkapje dragen en wordt uw CTB gescand. Tot aan het scannen van het CTB voor leden vanaf 18 jaar en ouders/verzorgers is het dragen van een mondkapje verplicht bij het betreden van de sporthal of gymzalen. In de gangen van sporthal Naestenbest is het dragen van een mondkapje verplicht, ook als je gescand bent.

Op dit moment ligt de verantwoordelijkheid van het scannen van het CTB voor het betreden van sporthal Naestenbest (inclusief turnhal) bij de verenigingen en huurders. Mocht dit veranderen dan willen wij u verzoeken om de gewijzigde regels ter plekke op te volgen.

De overheid bepaalt de beperkingen, de vereniging voert die slechts zo goed als mogelijk uit. Wij, als bestuur, begrijpen dat de gehele situatie erg lastig is. We staan maar deels achter de nieuwe regels, echter zijn we helaas genoodzaakt om de regels te volgen. Wij roepen iedereen op om de eigen verantwoordelijkheid te nemen ten aanzien van de regels en richtlijnen. Gelieve het onze vrijwilligers niet onnodig moeilijker te maken dan het in de huidige situatie al is.

Mocht u vragen hebben dan vernemen we dat graag via vragen@gvbest.nl.

Met vriendelijke groet,

Bestuur
Gymnastiek Vereniging Best

07 november 2021
Copyright © 2022 - Alle rechten voorbehouden
Ontwikkeld en gehost door Yolknet