Tussenstand GCA 1 kleinNa de eerste inleveravond staan we al op 561 loten, dat is maar liefst 53% van ons doel!

20-loten-actie
Veel kinderen hebben via de boekjes of via de QR-code al loten verkocht. Voor enthousiaste kinderen die meer dan 20 loten verkopen heeft de Grote Clubactie de "20-loten-actie". Deze geeft toegang tot maar liefst 16 aanbiedingen zoals korting op een dagje uit, je lekker uitleven in een trampolinepark of een 2e (sport)artikel gratis! Alle aanbiedingen vind je dit jaar op een online platform. Zorg ervoor dat het naam van kind duidelijk op het boekje staat dat wordt ingeleverd, dan krijgt u de persoonlijke oorkonde en link voor activiteiten in uw mail.

Superlot!
Een Superlot bestaat uit 50 loten van €3,- en is daarom uitermate geschikt om te verkopen aan lokale bedrijven of bijvoorbeeld een familielid met een eigen bedrijf. Met de verkoop van Superloten maakt onze vereniging kans op het Grote Clubfeest t.w.v. €5.000! Superlot is online verkrijgbaar op de website.


We zijn erg dankbaar voor het enthousiasme van de kinderen die elk jaar zo fanatiek verkopen. Gezien de ontwikkelingen rondom COVID-19 raden wij u aan onze website en social media in de gaten te houden betreft de volgende inleveravond op maandag 2 november, 19.00 - 20.30 uur.

Nog paar kleine tips:

  • Zorg dat voor- en achternaam van de verkoper duidelijk op boekje staat
  • Zorg dat alle gegevens duidelijk leesbaar en correct worden ingevuld
  • U kunt de verkoop middels de QR-code achterop het boekje bijhouden

 

Succes en ga zo door!

13 oktober 2020
Copyright © 2021 - Alle rechten voorbehouden
Ontwikkeld en gehost door Yolknet