Docenten paalsport smallVanaf het nieuwe schooljaar breidt Gymnastiek Vereniging Best het lesaanbod uit met paalsport! De vereniging neemt hiermee het stokje over van Bettine Sarton van Best Body & Mind. Bettine verzorgde al jarenlang met veel succes paalsportlessen in Best. Na het doorhakken van de knoop om haar studio te sluiten, was het een grote wens van Bettine dat de paalsport in Best voortgang zou vinden. Bettine en Gymnastiek Vereniging Best hebben elkaar hierin gevonden, wat geleid heeft tot een unieke ontwikkeling; deze doorstart binnen het verenigingsleven geeft de sport een belangrijk fundament om verder te kunnen groeien. 

Paalsport is een super goede manier om kracht, lenigheid en conditie op te bouwen. Daarnaast is het een boost voor je zelfvertrouwen. Je zal jezelf versteld doen staan van de mooie trucs en moves die je leert. De paalsport krijgt binnen Gymnastiek Vereniging Best haar eigen studio, aan de Buitenweg 9. Iedereen is van harte welkom, ongeacht leeftijd, lichaamsbouw en sportervaring. Twee enthousiaste trainsters bieden lessen aan voor zowel kinderen als volwassenen en op alle niveaus, van absolute beginner tot en met gevorderd. Er is dus altijd een lesgroep die bij je past!

Heb je altijd al eens willen paaldansen? Of wil je eens iets nieuws proberen? Wil je jouw lichaam uitdagen? Kijk je ernaar uit om sterker, leniger en fitter te worden? Meld je dan aan voor een proefles.

23 augustus 2020
Copyright © 2021 - Alle rechten voorbehouden
Ontwikkeld en gehost door Yolknet