trainerswissel kleinHet nieuwe seizoen staat weer voor de deur en een aantal trainers hebben te kennen gegeven dat zij gaan stoppen. Daarnaast zullen ook een aantal trainers van groep wisselen.

Ouder-kindgym
Bianca van Welie heeft besloten om te stoppen met de ouder-kindgym groep. Dit heeft ze al een tijdje geleden aangegeven. Inmiddels hebben we een nieuwe leiding voor deze groep gevonden. Marieke Bollen (gymdocent op het middelbaar onderwijs) zal vanaf komend seizoen deze taak op zich nemen. Marieke is zelf moeder van 3 jongens, de oudste heeft lange tijd op deze groep gezeten en inmiddels is de middelste ook al een tijdje aan het meedraaien. Wij bedanken Bianca voor haar inzet en wensen Marieke veel succes met deze groep. 

Jongens
Aangezien Bob de Beer heeft besloten om te stoppen met lesgeven, zullen er bij de jongensgroepen wat verschuivingen plaatsvinden. De oudste groep op dinsdag in de turnhal van 18u tot 19u zal worden overgenomen door Eric Nooyen en Martien Brugge. De groep van 17u tot 18u zal worden overgenomen door Mark van den Berg. Hierdoor komt er ook ruimte bij de groepen die Mark eerst onder zijn hoede had op dat tijdstip. Beide jongensgroepen in de gymzaal van de Kiezel zullen voortaan les krijgen van Wenda Leijtens. 

We bedanken Bob voor zijn jarenlange inzet bij deze groepen en wensen de 'nieuwe' trainers veel succes!

Jazzdans
Bij de dansgroepen zal ook een wijziging plaatsvinden. Neeltje van Heeswijk heeft een nieuwe uitdaging gevonden en zal daarom stoppen met lesgeven bij onze vereniging. Haar groep zal worden verplaatst van maandag naar donderdag en zal onder leiding komen te staan van Inge Thijssen en Imke Oppers. De oudste dansgroep van Inge zal hierdoor worden overgenomen door Anne van Nistelrooij. Zij draaide voorheen al samen met Inge deze groep. We bedanken Neeltje voor haar inzet en wensen haar veel succes met haar nieuwe uitdaging. De 'nieuwe' trainsters wensen we veel succes!

12 augustus 2020
Copyright © 2021 - Alle rechten voorbehouden
Ontwikkeld en gehost door Yolknet