Jazzdans masters 2020 kleinEen pijntje hier een pijntje daar verdwijnt als sneeuw voor de zon als u zich aansluit bij onze Jazzdansgroep! Wij dansen elke donderdag van 9.30 -10.30 uur in de sporthal Best. Muziek is daarbij een belangrijk element.

Vrolijke muziek, opwekkende en stimulerende muziek en ook relaxte muziek die de bijbehorende oefeningen makkelijk maakt. Maar oefeningen is niet het enige wat we doen. We werken elk jaar naar een optreden toe met 2 leuke dansen. Onze jazzdansjuf Wenda is gediplomeerd in jazzdansen en gymnastiek en werkt onder de koepel van Gymnastiek Vereniging Best.

Ze zet ons meestal flink aan het werk. Daar knap je van op! En word je vrolijk van. Intussen zijn we een hechte groep 60-plussers geworden. Na de dans drinken we gezamenlijk een kopje koffie en bespreken de dingen van de dag. Kerst en Sinterklaas laten we niet zomaar voorbij gaan. Kortom een club waar dames van 60-plus absoluut bij willen horen. Iets voor u? Stuur een mail naar ledenadministratie@gvbest.nl of kom kijken donderdag’s 9.30 u. in de kleine zaal van de Sporthal Best.

04 maart 2020
Copyright © 2021 - Alle rechten voorbehouden
Ontwikkeld en gehost door Yolknet