collage Get on up dansshow 2019Zaterdag 29 juni bereidde ruim 80 dansers van Gymnastiek Vereniging Best en Dans-à-Lon zich voor op de dansvoorstelling ‘Get on up!’ in de aula van het Heerbeeck College. Ondanks de tropische temperaturen zijn er gezamenlijk meer dan 300 mensen naar de twee shows komen kijken.

De show werd geopend door alle dansers op ‘Get on up!’, een mix van de gelijknamige nummers van Tyrone en DJ Bobo. Anne van Nistelrooij (hulpleiding bij zowel GV Best als Dans-à-Lon) had deze swingende opening gemaakt. Het publiek keek daarbij hun ogen uit aangezien de dansers niet alleen op het podium stonden, maar ook aan de zijkanten naast het publiek.

Vervolgens werden in rap tempo afwisselend dansen van GV Best en Dans-à-Lon opgevoerd. De groep van Neeltje (6-8 jaar) liet zich voor de pauze van hun zonnige kant zien op ‘Walking on Sunshine’. Na de pauze voerde ze een beestachtig goede dans op uit de Lion King. De groep van Inge (9-11 jaar) vertoonde zowel hun inlevingsvermogen in de muziek als hun plezier in het dansen op de nummers ‘Stupid reasons’ en ‘Kom er bij’. De meiden van 12-15 jaar onder leiding van Inge en Anne lieten zien hoeveel ze afgelopen jaar gegroeid waren door twee totaal verschillende dansen op te voeren: een heel ontroerende dans en een echte showdans. Ook de volwassenen onder leiding van Marie-José zijn nog lang niet uitgeleerd. Zij voerden een swingende, zomerse, dans en een hele strakke dans op.

Als afsluiter dansten alle groepen samen op het nummer ‘Sun is up’ van Inna, erg toepasselijk met het warme, zonnige, weer van dit weekend.

De organisatie kijkt terug op een ontspannen en fijne samenwerking tussen de verenigingen. We zijn heel erg trots op alle dansers, aangezien ze allemaal hun beste beentje voor hebben gezet. Nu kunnen zowel de leiding als de dansers van een welverdiende vakantie gaan genieten. En er kan nog extra nagenoten worden met de foto’s.

Foto's show 1

Foto's show 2

 
collage Get on up dansshow 2019

03 juli 2019
Copyright © 2021 - Alle rechten voorbehouden
Ontwikkeld en gehost door Yolknet