Vrijwilligersdag2019 1Op 30 juni j.l. vond weer de jaarlijkse vrijwilligersdag van de vereniging plaats. Het bestuur vindt het belangrijk om onze, nog steeds grote groep, vrijwilligers te bedanken voor hun inzet van het afgelopen seizoen. Onder onze vrijwilligers vallen natuurlijk alle leiding en hulpleiding, maar bijvoorbeeld ook de mensen die mee op kamp gaan, of helpen bij een carnavalsdisco. Een grote groep mensen dus, gelukkig nog steeds!

35 mensen hadden zich aangemeld voor de vrijwilligersdag. Om 16:00 uur werd er verzameld bij ‘FF Anders’ in het centrum van Best. Er was gevraagd om met de fiets te komen wat dan ook door 90% gedaan was. Na een openings-drankje op het terras mochten we binnen aanschuiven voor het voorgerecht. Soep, vis of vlees was de keuze. Het smaakte goed.

Na het voorgerecht kwam het hoofdgerecht, echter niet bij ‘FF anders’. Er moest eerst gefietst worden! In drie groepen van ongeveer 10 personen Vrijwilligersdag2019 2kwamen we via wat eenvoudige aanwijzingen op de fiets aan bij brouwerij ‘vandeoirsprong’ in Oirschot. Het weer was prima, dus op het terras werd genoten van de huis-gebrouwen biertjes. Het hoofdgerecht bestond uit vis, vlees of vegetarisch. Lekker met wat frietjes, salade en groenten.

Met volle buik weer op de fiets. Miekoekse brug was de aanwijzing. Om vervolgens via de Batabrug te eindigen bij ‘Dimples’ voor een toetje. Na een kopje koffie of nog een biertje werden we voorzien van een lekker nagerecht met aardbeien. Rond de klok van 22:00 uur werd de dag afgesloten, en kon iedereen weer op de fiets naar huis.

Namens het bestuur nogmaals dank aan alle vrijwilligers en op naar seizoen 2019/2020!

 

 

04 juli 2019
Copyright © 2021 - Alle rechten voorbehouden
Ontwikkeld en gehost door Yolknet