Wanneer 
Kamp 1: 17 / 18 / 19 september voor groep 3 t/m 5
Kamp 2: 1 / 2 / 3 oktober groep 6 t/m klas 3
(groep of klas na de zomervakantie)

Het kamp begint op vrijdag om 19:00 uur en eindigt op zondag om 16:00 uur.

Waar
We gaan dit jaar naar: "Ferme de Jean" in Heeze.
Wil je weten hoe deze boerderij er uit ziet? Kijk dan op hun website.

Kosten
De kosten bedragen €47,50 per kind. Dit bedrag graag overmaken op IBANnr. NL90RABO0146635760 t.a.v. GV Best o.v.v. kamp en naam kind.
 

Vol = Vol
Ook dit jaar geldt weer een maximaal aantal deelnemers per kamp. Als volgorde van inschrijven hanteren we de volgorde van aanmelden via deze website.

Overige informatie
Op het opgegeven e-mailadres ontvangt u meteen na het inschrijven een mail met de ingevulde gegevens. Controleer die a.u.b. goed. Mocht daar een fout in staan dan horen wij dat graag!
Tevens ontvangt u één week na de zomervakantie een nieuwsbrief met aanvullende informatie over het kamp, waaronder de paklijst.
Heeft u nu of later toch nog vragen? Stuur ons dan een mailtje.
 

Foto's
Tijdens de kampen worden foto's gemaakt, die u na het kamp op onze site kunt bekijken. Daarnaast plaatsen we tijdens het kamp regelmatig een bericht op facebook en instagram.
Kijk op de fotopagina voor de foto's van vorig jaar.
 

Inschrijven
Inschrijven voor het kamp kan vanaf zaterdag 29 mei. Klik daarvoor op de flyer onderaan deze pagina. Inschrijven kan t/m 10 juli.
Inschrijving gesloten.

Afmelden
T/m 10 juli is het mogelijk om, met een goede reden, kosteloos te annuleren. Daarna is teruggave van de kosten niet meer mogelijk vanwege de reserveringen bij de kamplocatie.

Tussentijds komen en gaan
Als je je inschrijft voor het kamp verwachten we dat je het gehele weekend meegaat. Het tussentijds verlaten van het kamp is namelijk zeer storend voor het programma. Mocht het nodig zijn om het kamp tussentijds te verlaten dan kan dit alleen op zaterdag- en zondagochtend voor aanvang van het programma of voor aanvang van het zaterdagavondprogramma. Neem, indien van toepassing, contact op met de hoofdleiding.

COVID-19
Uiteraard zullen we op kamp de dan geledende maatregelen rondom COVID-19 in acht nemen. De maatregelen worden steeds verder afgebouwd en de verwachting is dat voor deze doelgroep weinig beperkingen meer zullen gelden ten tijde van het kamp. Vorig jaar hebben we ondanks de maatregelen een leuk en onbezorgd kamp gehad!Flyer v2

 Klik op de flyer om je in te schrijven voor het kamp
(vanaf 29 mei)

Copyright © 2021 - Alle rechten voorbehouden
Ontwikkeld en gehost door Yolknet