Koptekst Kamp

 

Vlag rood

 

Het kamp gaat door. Lees welke aanpassingen we doen.

 


Wanneer
 

SchipKamp 1: 11 / 12 / 13 september voor groep 3 t/m 6
Kamp 2: 25 / 26 / 27 september voor groep 6 t/m klas 3

(groep of klas na de zomervakantie)

Let op: groep 6 kan dus kiezen voor kamp 1 of kamp 2

Het kamp begint op vrijdag om 19:00 uur en eindigt op zondag om 16:00 uur.

Waar
SchatkaartWe gaan dit jaar naar: "De Leijgraaf (de Kers)" in Vorstenbosch.
Wil je weten hoe deze boerderij er uit ziet? Kijk dan op hun website.

Kosten
SchatkistDe kosten bedragen €47,50 per kind. Dit bedrag graag overmaken op IBANnr. NL90RABO0146635760 t.a.v. GV Best o.v.v. kamp en naam kind.

» Lees het bericht in de rode balk t.a.v. de betaling
 

Vol = Vol
ZwaardOok dit jaar geldt weer een maximaal aantal deelnemers per kamp. Als volgorde van inschrijven hanteren we de volgorde van aanmelden via deze website.

Overige informatie
DoodshoofdOp het opgegeven e-mailadres ontvangt u meteen na het inschrijven een mail met de ingevulde gegevens. Controleer die a.u.b. goed. Mocht daar een fout in staan dan horen wij dat graag!
Tevens ontvangt u 1 week na de zomervakantie een nieuwsbrief met aanvullende informatie over het kamp, waaronder een paklijst.
Heeft u nu of later toch nog vragen? Stuur ons dan een mailtje.
 

Foto's
VerrekijkerTijdens de kampen worden foto's gemaakt, die u na het kamp op onze site kunt bekijken. Daarnaast plaatsen we tijdens het kamp regelmatig een bericht op onze facebookpagina.
Kijk op de fotopagina voor de foto's van vorig jaar.
 

Inschrijven
HoedInschrijven voor het kamp kan vanaf maandag 18 mei. Klik daarvoor op de flyer onderaan deze pagina. Inschrijven kan t/m 1 september.

Afmelden
HaakTot de zomervakantie (11 juli) is het mogelijk om, met een goede reden, kosteloos te annuleren. Daarna is teruggave van de kosten niet meer mogelijk vanwege de reserveringen bij de kamplocatie.
Geldt niet voor 2020

Tussentijds komen en gaan
StuurwielAls je je inschrijft voor het kamp verwachten we dat je het gehele weekend meegaat. Het tussentijds verlaten van het kamp is namelijk zeer storend voor het programma. Mocht het nodig zijn om het kamp tussentijds te verlaten dan kan dit alleen op zaterdag- en zondagochtend voor aanvang van het programma of voor aanvang van het zaterdagavondprogramma. Neem, indien van toepassing, contact op met de hoofdleiding.


Flyer v2

 

Copyright © 2021 - Alle rechten voorbehouden
Ontwikkeld en gehost door Yolknet