Ga jij met ons mee te land, ter zee en in de lucht?

Wanneer
Kamp 1: 8 / 9 / 10 september voor groep 3 t/m 6
Kamp 2: 29 / 30 september / 1 oktober voor groep 6 t/m klas 3
(groep of klas na de zomervakantie)

Let op: groep 6 kan dus kiezen voor kamp 1 of kamp 2

Het kamp begint op vrijdag om 19:00 uur en eindigt op zondag om 16:00 uur.

Waar
We gaan dit jaar naar: "de Coxse Boerderij" in Gemert.
Wil je weten hoe deze boerderij er uit ziet? Kijk dan op hun website.

Kosten
De kosten bedragen €47,50 per kind. Dit bedrag graag overmaken op IBANnr. NL90RABO0146635760 t.a.v. GVBest o.v.v. kamp en naam kind.

Vol = Vol
Ook dit jaar geldt weer een maximaal aantal deelnemers per kamp. Als volgorde van inschrijven hanteren we de volgorde van aanmelden via deze website.
Let op: uw inschrijving is echter pas definitief als de betaling door ons is bevestigd. Maximaal 3 dagen na betalen ontvangt u van ons een bevestigingsmail van de betaling.

Overige informatie
Op het opgegeven e-mailadres ontvangt u meteen na het inschrijven een mail met de ingevulde gegevens. Controleer die a.u.b. goed. Mocht daar een fout in staan dan horen wij dat graag!
Tevens ontvangt u 1 week na de zomervakantie een nieuwsbrief met aanvullende informatie over het kamp, waaronder een paklijst.
Heeft u nu of later toch nog vragen? Stuur ons dan een mailtje.

Foto's
Tijdens de kampen worden foto's gemaakt, die u na het kamp op de site kan bekijken.
Kijk op de fotopagina voor de foto's van vorig jaar.

Inschrijven
Inschrijven voor het kamp kan vanaf 21 mei. Klik daarvoor op de flyer onderaan deze pagina. Inschrijven kan t/m 15 juli. Inschrijving is gesloten.

Afmelden
Tot de zomervakantie (15 juli) is het mogelijk om, met een goede reden, kosteloos te annuleren. Daarna is teruggave van de kosten niet meer mogelijk vanwege de reserveringen bij de kamplocatie.

Tussentijds komen en gaan
Als je je inschrijft voor het kamp verwachten we dat je het gehele weekend meegaat. Het tussentijds verlaten van het kamp is namelijk zeer storend voor het programma. Mocht het nodig zijn om het kamp tussentijds te verlaten dan kan dit alleen nog maar op zaterdag- en zondagochtend voor aanvang van het programma of voor aanvang van het zaterdagavondprogramma. Neem, indien van toepassing, contact op met de hoofdleiding.


Flyer kamp 2017

 

 

Copyright © 2018 - Alle rechten voorbehouden
Ontwikkeld en gehost door Yolknet