dans1

Gymnastiek Vereniging Best heeft Jazzdansgroepen voor jong en oud.

Bij Gymnastiek Vereniging Best gaat het in eerste instantie om het plezier in dans. Uiteraard proberen we de leden de basistechnieken van dans bij te brengen maar er is geen bepaald niveau nodig om te komen dansen. De danslessen die gegeven worden zijn verdeeld in diverse leeftijdsgroepen (vanaf 4 jaar tot 60+) en allerlei soorten dans komen aan bod. Je moet hierbij denken aan jazzdans met invloeden van modern, hip hop en streetdance. Het zijn danslessen voor iedereen en omdat de contributie laag is, zijn de danslessen ook nog eens betaalbaar. In deze tijd is dit zeker een pre.

De danslessen worden steeds aangepast aan de interesse van de desbetreffende leeftijdsgroep en wat er op dat moment actueel is. Ieder jaar zijn er dansdiploma's te behalen. Deze zijn te vergelijken met de Graden die bij de gymgroepen worden aangeboden. 150 enthousiaste dansers staan dan te trappelen van ongeduld om te laten zien wat ze in huis hebben.

We hebben in het verleden verschillende shows met succes georganiseerd: 'Turn On The Music' is een groots evenement waar zowel turn- als dansgroepen een demonstratie verzorgen ten overstaan van volle tribunes. Tevens wordt er jaarlijks een dansvoorstelling georganiseerd met een speciaal thema, zoals Aladdin of The Wizard of Oz. Dit is een samenwerking tussen alle dansgroepen van de vereniging. Jong en oud staan dan samen op het podium en zetten een spetterende show neer.

Copyright © 2024 - Alle rechten voorbehouden
Ontwikkeld en gehost door Yolknet