GameQuest 2

Wanneer 
Kamp 1: 6 / 7 / 8 september voor groep 3 t/m 6  (vol)         
Kamp 2: 20 / 21 / 22 september groep 6 t/m klas 3  (vol)
(groep of klas na de zomervakantie, groep 6 kan kiezen voor kamp 1 of 2)

Het kamp begint op vrijdag om 19:00 uur en eindigt op zondag om 16:00 uur.
We verwachten van de deelnemers dat zij het gehele weekend aanwezig zijn.

Waar
We gaan dit jaar naar: "Ons Thuis" in Ommel.
Wil je weten hoe deze kampeerboerderij er uit ziet? Kijk dan op hun website.

Kosten
De kosten bedragen €49,50 per kind. Dit bedrag graag overmaken op IBANnr. NL90RABO0146635760 t.a.v. GV Best o.v.v. kamp en naam kind.
 

Vol = Vol
Ook dit jaar geldt weer een maximaal aantal deelnemers per kamp. Als volgorde van inschrijven hanteren we de volgorde van aanmelden via deze website.

Overige informatie
Op het opgegeven e-mailadres ontvangt u meteen na het inschrijven een mail met de ingevulde gegevens. Controleer die a.u.b. goed. Mocht daar een fout in staan dan horen wij dat graag!
Wij vinden de zorg voor uw kind belangrijk. Om de juiste zorg te kunnen bieden, is het belangrijk dat u het inschrijfformulier volledig invult.

Na de zomervakantie krijgen alle deelnemers een nieuwsbrief met aanvullende informatie over het kamp, waaronder de paklijst.
Heeft u nu of later toch nog vragen? Stuur ons dan een mailtje.
 

Foto's
Op de kampen worden foto's gemaakt voor onze socials. Tijdens het kamp plaatsen regelmatig een bericht op facebook en instagram zodat de ouders onze avonturen kunnen volgen. 
 

Inschrijven
Inschrijven voor het kamp kan vanaf zaterdag 18 mei. Klik daarvoor op de flyer onderaan deze pagina. Inschrijven kan t/m 6 juli.

Afmelden
T/m 6 juli is het mogelijk om, met een goede reden, kosteloos te annuleren. Daarna is teruggave van de kosten niet meer mogelijk vanwege de reserveringen bij de kamplocatie.

Tussentijds komen en gaan
Als je je inschrijft voor het kamp verwachten we dat je het gehele weekend meegaat. Het tussentijds verlaten van het kamp is namelijk zeer storend voor het programma. Mocht het nodig zijn om het kamp tussentijds te verlaten dan kan dit alleen op zaterdagochtend, zaterdagavond en zondagochtend voor aanvang van het betreffende het programma. Neem, indien van toepassing, contact op met de kampcommissie.Flyer v2

 Klik op de flyer om je in te schrijven voor het kamp
(vanaf 18 mei t/m 6 juli)

Copyright © 2024 - Alle rechten voorbehouden
Ontwikkeld en gehost door Yolknet