GCA 2018Dit jaar doen wij wederom mee met de Grote Club Actie en willen wij natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Ons doel is om dit jaar maar liefst 1700 loten te verkopen. Met de opbrengsten van de Grote Clubactie vergroten wij de clubkas en kunnen we weer veel leuke dingen voor jullie doen!

Een lot kost €3,- en daarvan gaat maar liefst 80% naar onze clubkas! Voor elk lot dat je verkoopt krijg je zelf €0,50. Bovendien maken lotenverkopers kans op fantastische prijzen, zoals een Playstation 4, een fiets of één van de andere mooie prijzen zoals entreekaarten voor een pretpark of een trainingspak van Masita.

Nieuwe werkwijze
Dit jaar is er gekozen voor een nieuwe werkwijze: vanaf dit jaar werken we met een eenmalige machtiging. De koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer in het boekje van de lotenverkoper en de vereniging verwerkt deze gegevens op de online omgeving van de Grote Club Actie. Het bedrag van de loten wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper.

Wanneer is de actie?
De Grote Club Actie 2018 start op zaterdag 15 september. Vanaf die dag mag je beginnen met de lotenverkoop. 

Aan wie mag je verkopen?

Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, etc.
Daarnaast kun je langs de deuren gaan in jouw buurt, zodat je zoveel mogelijk loten verkoopt.

Tip: verkoop loten in clubkleding en laat zien van welke club je bent.

GCA boekje vol Inleveren volle boekjes
Op onderstaande data kun je de volle boekjes inleveren bij onze stand bij de entree van Sporthal Naestenbest (Prinses Beatrixlaan 27). Je krijgt dan ook €0,50 per verkocht lot uitbetaald.
  • Woensdag 26 september
  • Dinsdag 9 oktober
  • Donderdag 18 oktober
  • Dinsdag 30 oktober
  • Donderdag 8 november
  • Woensdag 21 november

Wij zijn aanwezig van 19:00 uur tot 21:00 uur.

Nieuw verkoopboekje halen
Is jouw boekje vol en wil je nog verder verkopen? Dan kun je op werkdagen tussen 18:00 en 20:00 uur een nieuw boekje halen in de turnhal.

Succes met de verkoop!

 


poster GCA 2018

Copyright © 2019 - Alle rechten voorbehouden
Ontwikkeld en gehost door Yolknet