Grote clubactie logo

Dit jaar doen wij wederom mee met de Grote Clubactie en willen wij natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Met de opbrengsten van de Grote Clubactie vergroten wij de clubkas en kunnen we weer veel leuke dingen voor jullie doen! Met het verkopen van de loten verdien je ook zelf een leuk extraatje. Vorig jaar hebben we ruim €4000,- opgehaald en dat willen we natuurlijk evenaren of verbeteren.

Een lot kost €3,- en daarvan gaat maar liefst 80% naar onze clubkas. Van elk lot dat je verkoopt krijg je zelf €0,50. Bovendien maak je als lotenverkoper zelf ook kans op fantastische prijzen, zoals een Nintendo Switch of een dagje naar Bobbejaanland.

Werkwijze
Sinds vorig jaar werken wij met een eenmalige machtiging: de koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer in het boekje van de lotenverkoper en de vereniging verwerkt deze gegevens op de online omgeving van de Grote Clubactie. Het bedrag van de loten wordt eenmalig van de rekening afgeschreven en het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper. Als verkoper hoef je dan maar een keer langs de deuren.
Het is belangrijk dat alle gegevens correct en leesbaar worden ingevuld.

Superlot
Nieuw dit jaar is het superlot. Een superlot bestaat uit 50 loten van €3,- en is daarom uitermate geschikt om te verkopen aan lokale bedrijven of bijvoorbeeld een familielid met een eigen bedrijf. Met de verkoop van Superloten maakt onze vereniging kans op het Grote Clubfeest t.w.v. €5.000,-

» Hoe verkoop ik een superlot?

Wanneer is de actie?
De Grote Club Actie 2019 start op zaterdag 14 september. Vanaf die dag mag je beginnen met de lotenverkoop. Je kunt de loten verkopen t/m 19 november.

Aan wie mag je verkopen?
Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, etc. Daarnaast kun je langs de deuren gaan in jouw buurt, zodat je zoveel mogelijk loten verkoopt. Indien een persoon niet thuis is kun je een ‘niet-thuis’-briefje in de bus doen.

Tip: verkoop loten in clubkleding en laat zien van welke club je bent.

Link voor online verkoop: https://toolbox.clubactie.nl/actie/GymnastiekverenigingBest

Bij de online verkoop kunnen we helaas niet zien welk lid de loten heeft verkocht. Daarom is het niet mogelijk om hiervoor €0,50 uit te betalen. 

Nieuw verkoopboekje halen
Is jouw boekje vol en wil je nog verder verkopen? Dan kun je op werkdagen tussen 18:00 en 20:00 uur in de turnhal een nieuw boekje halen.

Inleveren loten
Net zoals afgelopen jaar zijn er weer een aantal inlever momenten gepland.

  • Donderdag 26 sept 19.00 - 20.30 uur

  • Donderdag 10 okt 19.00 - 20.30 uur

  • Woensdag 23 okt 19.00 - 20.30 uur

  • Maandag 11 nov 19.00 - 20.30 uur

  • Dinsdag 19 nov 19.00 - 20.30 uur (laatste)

Deze data vind je ook terug in de agenda. 


Succes met de verkoop!

Copyright © 2020 - Alle rechten voorbehouden
Ontwikkeld en gehost door Yolknet