Grote clubactie logo

Dit jaar doen wij wederom mee met de Grote Clubactie. Zij hebben een verantwoorde manier gevonden om loten te verkopen. Met de opbrengsten van de Grote Clubactie vergroten wij de clubkas en kunnen we weer veel leuke activiteiten voor jullie organiseren. Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken. Met het verkopen van de loten verdien je ook zelf een leuk extraatje.

Een lot kost €3,- en daarvan gaat maar liefst 80% naar onze clubkas. Van elk lot dat je verkoopt mag je zelf €0,50 houden. Deze krijg je uitbetaald bij het inleveren van de boekjes. Voor het inleveren van de volle boekjes worden een aantal inlevermomenten gepland op verschillende dagen in de avonduren. Vanwege de COVID-19 raden we je aan, om onze website en social media in de gaten te houden voor eventuele veranderingen. Daarnaast maak je als lotenverkoper ook nog eens kans op fantastische prijzen.

Wanneer is de actie?
De Grote Club Actie 2020 start op zaterdag 19 september. Vanaf die dag mag je beginnen met de lotenverkoop. Je kunt de loten verkopen t/m 18 november.

Werkwijze
Eenmalige machtiging: de koper kan via het verkoopboekje online loten kopen met zijn telefoon (via de QR-code of verkooplink) of hij vult zijn gegevens handmatig in op de pagina ‘Eenmalige machtiging’. In beide gevallen wordt het bedrag eenmalig van de rekening afgeschreven en ontvangt de koper het lotnummer op het bankafschrift en per e-mail. Als iemand een lot heeft gekocht, geef je die persoon een bedankbriefje. Houd goed bij hoeveel loten je verkoopt.

Superlot
Ook dit jaar is er het Superlot. Een Superlot bestaat uit 50 loten van €3,- en is daarom uitermate geschikt om te verkopen aan lokale bedrijven of bijvoorbeeld een familielid met een eigen bedrijf. Met de verkoop van Superloten maakt onze vereniging kans op het Grote Clubfeest t.w.v. €5.000! Superlot is hier verkrijgbaar.

Aan wie mag je verkopen?
Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, etc. Daarnaast kun je langs de deuren gaan in jouw buurt, zodat je zoveel mogelijk loten verkoopt. Indien een persoon niet thuis is kun je een ‘niet-thuis’-briefje in de bus doen.

Tip: verkoop loten in clubkleding en laat zien van welke club je bent.

Link voor online verkoop

QR-code voor online verkoop:

GVB QR GCA 2020

 

 

 

klik op de QR-code voor een vergroting.

 

 

Nieuw verkoopboekje halen
Is jouw boekje vol en wil je nog verder verkopen? Vaak heeft de leiding nog boekjes bij zich. Is dit niet het geval, dan kun je op werkdagen tussen 18:00 en 20:00 uur in de turnhal een nieuw boekje halen. Of neem een nieuw boekje mee op het moment dat je je volle boekje(s) inlevert.

Inleveren loten
Op onderstaande momenten kun je de boekjes inleveren. Dit kan bij onze stand in sporthal Naestenbest (Prinses Beatrixlaan 27, 5684 GJ Best)

  •  Donderdag 8 oktober van 19:00 tot 20:30 uur

  •  Maandag 2 november van 19:00 tot 20:30 uur

  • Woensdag 18 november van 19:00 tot 20:30 uur 

Deze data vind je ook terug in de agenda. 

Wij vragen u dringend om u aan de geldende RIVM regels te houden, zoals de 1,5 meter afstand en het dringende advies van mondkapjes in openbare ruimtes. Kinderen kunnen eventueel ook zelfstandig naar binnen, terwijl u ze vanaf buiten in de de gaten houdt. 


Succes met de verkoop!

Copyright © 2021 - Alle rechten voorbehouden
Ontwikkeld en gehost door Yolknet