2023

Grote clubactie logo

Dit jaar doen wij wederom mee met de Grote Clubactie. Met de opbrengsten van de Grote Clubactie kunnen we weer veel leuke activiteiten voor jullie organiseren. Met het verkopen van de loten verdien je zelf ook een leuk extraatje. Verkoop je meer dan 25 loten, dan krijg je de Grote Clubactie Medaille. Verkoop je meer dan 40 loten, dan maak je ook nog eens kans op leuke prijzen.

Een lot kost €3,- en daarvan gaat maar liefst 80% naar onze clubkas. Van elk lot dat je verkoopt mag je zelf €0,50 houden. Over het uitbetalen van de loten zul je in een later stadium geïnformeerd worden via deze pagina en onze socials.

Wanneer is de actie?
De Grote Clubactie 2023 start op zaterdag 23 september. Vanaf die dag mag je beginnen met de lotenverkoop. Je kunt de loten verkopen t/m 10 november. Zorg er voor dat je niet tot het laatste moment wacht met hetZorg er voor dat je niet tot het laatste moment wacht met hetinleveren van je volle boekjes

Werkwijze
We hopen zo veel mogelijk via de persoonlijke QR-codes te verkopen. Ieder lid krijgt op het verkoopboekje een persoonlijke QR-code. Bij het verkopen laat je deze code scannen en mensen geven na het invullen van de gegevens toestemming voor een eenmalige machtiging voor het aantal loten dat wordt opgegeven. Dit systeem heeft als voordeel dat je zelf online exact bij kunt houden hoeveel loten je hebt verkocht en je maakt direct kans op leuke prijzen. Uiteraard blijft het ook mogelijk om het verkoopboekje te verkopen. Vul deze altijd leesbaar in!

Superlot
Ook dit jaar is er het Superlot. Een Superlot bestaat uit 50 loten van €3,- en is daarom uitermate geschikt om te verkopen aan lokale bedrijven of bijvoorbeeld een familielid met een eigen bedrijf. Met de verkoop van Superloten maakt onze vereniging kans op het Grote Clubfeest t.w.v. €5.000 en verdien je zelf meteen €25,00. Het superlot is hier verkrijgbaar.

Inleveren boekjes
Alle loten die per boekje verkocht zijn, moeten met de hand worden ingegevendoor de organisatie. Wacht daarom niet tot het laatste moment met het inleveren. Ben je helemaal klaar en wil je je boekje alvast inleveren, gooi het boekje dat in de inleverbox in de turnhal tijdens onze lesuren. Verder zullen er 2 inlevermomenten zijn van 19:00-20:30 uur op: dinsdag 24 oktober & woensdag 1 november. Tevens zullen wij in de ochtend aanwezig zijn bij de graden op zaterdag 11 november. Alle loten die na deze dag worden ingeleverd worden niet meerverwerkt i.v.m. de deadline vanuit de Grote Club Actie. 

Uitbetaling loten
Over het uitbetalen van de loten zul je in een later stadium geïnformeerd worden via deze pagina en onze socials.

Aan wie mag je verkopen?
Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, etc. Daarnaast kun je langs de deuren gaan in jouw buurt, zodat je zoveel mogelijk loten verkoopt. Indien een persoon niet thuis is kun je een ‘niet-thuis’-briefje in de bus doen. Ook biedt de link of QR-code de mogelijkheid om deze te mailen, whatsappen etc.

Tip: verkoop loten in clubkleding en laat zien van welke club je bent. 

Nieuw verkoopboekje halen / QR code
Is jouw boekje vol en wil je nog verder verkopen? Vaak heeft de leiding nog boekjes bij zich. Is dit niet het geval, dan kun je op werkdagen tussen 18:00 en 20:00 uur in de turnhal een nieuw boekje halen. Of neem een nieuw boekje mee op het moment dat je je volle boekje(s) inlevert. 
Heb je problemen met je QR-code stuur dan een mail naar pr@gvbest.nl en dan zal je mail zo snel mogelijkbeantwoord worden.

Adres sporthal / turnhal
Sporthal Naestenbest
Prinses Beatrixlaan 27, 5684 GJ Best


Succes met de verkoop!

GCA 2022 topverkoper 2

 

Algemene link voor online verkoop

Algemene QR-code voor online verkoop:

GVB QR GCA 2020

klik op de QR-code voor een vergroting.

Copyright © 2024 - Alle rechten voorbehouden
Ontwikkeld en gehost door Yolknet