Heeft u na het lezen van deze pagina nog vragen, neem dan contact met ons op: vragen@gvbest.nl


Update zondag 15 maart - onderstaande maatregelen verlengd tot 6 april.
Daarnaast zijn ook alle wedstrijden van de KNGU afgelast.
Toevoeging 19 maart: alle wedstrijden van dit seizoen worden geannuleerd. Bron: KNGU


Update vrijdag 13 maart - alle activiteiten en lessen afgelast


RIVM2Beste leden en ouders/verzorgers,

Na nieuwe informatie vanuit het RIVM en het advies van de KNGU worden alle lessen en overige activiteiten van Gymnastiek Vereniging Best in ieder geval tot 31 maart 2020 geannuleerd.

Tot ons grote verdriet zal ook onze show Turn On The Music, op zaterdag 28 maart 2020, geen doorgang vinden. We hopen op een later tijdstip de show alsnog ter uitvoering te kunnen brengen. De verwachting is echter dat de show dit schooljaar niet meer ingehaald gaat worden, op een later tijdstip volgt hier meer informatie over.

Voor meer informatie omtrent het virus verwijzen wij u naar de website van het RIVM. Mocht de situatie veranderen dan houden wij u op de hoogte via deze pagina, een nieuwsbrief en onze facebookpagina. Mocht u vragen hebben naar aanleiding van dit bericht kunt u deze stellen via vragen@gvbest.nl.

 

Met sportieve groet,
Bestuur Gymnastiek Vereniging Best

 

We volgen de berichtgeving van het RIVM op de voet. Momenteel is er nog geen verplichting om trainingen af te gelasten. Onze trainingen gaan vooralsnog door.

Het RIVM adviseert mensen in onze provincie om thuis te blijven en contact met anderen te beperken als zij milde ziekteklachten (hoesten, verkoudheid en/of koorts) hebben. We verzoeken iedereen met klem om bij ziekteverschijnselen (of bij twijfel) wél thuis te blijven.

Voel je jezelf gezond, ben je niet verkouden, heb je geen klachten aan je luchtwegen, geen koorts en ben je recentelijk niet in de risicogebieden (Italië, China, inclusief Hong-Kong, Zuid-Korea, Iran) geweest, dan zijn er geen beletsels om gewoon aan onze trainingen deel te nemen. Dit geldt zolang de scholen open blijven of tot nadere berichtgeving.

Kijk regelmatig op deze pagina voor nieuwe updates. 

Op dit moment is afgelasting nog niet noodzakelijk. We blijven de berichtgeving vanuit het RIVM op de voet volgen. De organisatie en het bestuur hebben regelmatig contact hieromtrent.
Vooralsnog geldt voor de selectietest van a.s. zaterdag het zelfde als voor onze lessen. Mensen met een verkoudheid, die hoesten of koorts hebben verzoeken we om niet deel te nemen. Tot nader bericht zal de selectietest van a.s. zaterdag gewoon doorgaan.
De Algemene Ledervergadering zal gewoon doorgang vinden. Daarbij volgen we de aanwijzingen van het RIVM natuurlijk wel op, dus bij symptomen van het coronavirus verzoeken wij u om thuis te blijven.

Beste leden en ouders/verzorgers,

Zojuist heeft het RIVM een aanwijzing afgegeven voor Noord-Brabant.
Met dit bericht brengen wij jullie op de hoogte omtrent de lessen van Gymnastiek Vereniging Best.

Alle lessen van Gymnastiek Vereniging Best gaan gewoon door.
Echter nemen wij de aanwijzing van het RIVM over en adviseren wij alle leden met een verkoudheid, die hoesten of koorts hebben niet deel te nemen aan de lessen.
Afmelden voor de les kan bij de leiding via dit formulier.

Voor meer informatie omtrent de aanwijzing verwijzen wij u naar de website van het RIVM.
Mocht de situatie veranderen dan houden wij u op de hoogte via deze pagina, een nieuwsbrief en onze facebookpagina.

Met sportieve groet,
Bestuur Gymnastiek Vereniging Best

COVID 19 GVBest

Copyright © 2020 - Alle rechten voorbehouden
Ontwikkeld en gehost door Yolknet