Heeft u na het lezen van deze pagina nog vragen, neem dan contact met ons op: vragen@gvbest.nl


Wilt u direct op de hoogte zijn bij belangrijke updates? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden


Start seizoen 2020-2021

Beste leden, ouders & verzorgers,

De laatste vakantieweek is aangebroken, nog even genieten van de laatste vakantiedagen. Daarna gaat de gehele vereniging weer in beweging komen, we gaan weer sporten! We gaan, met de huidige maatregelen omtrent COVID-19 in acht nemende, weer starten met alle lessen binnen Gymnastiek Vereniging Best volgens het lesschema. Om deel te nemen aan de lessen zijn er een paar voorwaarden waar iedereen zich aan moet houden.

 • Bij klachten blijf je thuis!
 • (zo veel mogelijk) Thuis omkleden
 • Handen desinfecteren bij binnenkomst

Voor de volwassen leden geldt daarnaast:

 • Onderling 1,5 meter afstand houden in de gang en kleedkamers
 • 1,5 meter afstand houden richting de trainer/trainster
 • Geen bijeenkomsten na afloop van de training

Voor ouders/verzorgers geldt daarnaast:

 • Bij de gymzalen: Kinderen buiten de gymzaal afzetten en ophalen. Ouders hebben geen toegang tot de accommodaties
 • Bij de turnhal: Kinderen buiten de kleedkamer afzetten en ophalen, beperkte toegang tot de tribune en altijd op 1,5 meter afstand plaats nemen.

Met bovenstaande maatregelen gaan we op een verantwoorde wijze weer binnen lesgeven. De leiding heeft er volop zin in, wij hopen jullie ook!

De contributie van het tweede kwartaal 2020 is niet geïnd, het derde kwartaal gaat na de vakantie wel geïnd worden.

Mochten er vragen zijn dan kun je deze stellen via vragen@gvbest.nl.


Een heel fijn nieuw seizoen gewenst namens het gehele bestuur en de leiding.

Met sportieve groet,
Bestuur Gymnastiek Vereniging Best


Eerdere updates

Gymnastiek Vereniging Best gaat vanaf dinsdag 2 juni a.s. de lessen buiten opstarten voor kinderen t/m 12 jaar en daarnaast ook de danslessen voor kinderen t/m 16 jaar. Dat gaan we doen op meerdere plekken in de Gemeente Best.

Voor de lessen buiten is een protocol gemaakt, graag dit protocol goed doornemen. In het protocol kun je ook vinden waar jouw lessen worden aangeboden. Kijk op www.gvbest.nl/buitensport voor alle informatie.

Gaan we overslagen, salto’s, flikflakken maken? Helaas is dat niet mogelijk, maar we gaan leuke spelletjes doen en lekker buiten bewegen. Bij slecht weer gaat de les niet door, mocht je twijfelen dan kun je een kijkje nemen op bovengenoemde website. Hier kun je elke dag kijken of de les wel of niet doorgaat.

De lessen worden buiten aangeboden conform de richtlijnen van het RIVM. Indien we in de tussentijd weer naar binnen mogen dan blijven we de lessen tot aan de zomervakantie toch buiten geven.

De contributie van het tweede kwartaal is tot op heden niet geïnd en zal ook nu niet worden geïnd ondanks het opstarten van de lessen buiten.

Heb je vragen over de les, dan kun je deze stellen aan de eigen leiding. Bij algemene vragen kun je contact opnemen via vragen@gvbest.nl


We wensen jullie heel veel plezier met de buiten trainingen.


Met sportieve groet,
Bestuur Gymnastiek Vereniging Best

Zaalsport waarschijnlijk pas vanaf 1 september weer toegestaan.

Beste leden, ouders/verzorgers,

Vorige week is er weer een persconferentie geweest omtrent de maatregelen van COVID-19. Tijdens deze persconferentie zijn de maatregelen voor buiten sporten voor kinderen t/m 12 jaar en voor de leeftijd van 13 t/m 18 jaar versoepeld. Kinderen in beide leeftijdscategorieën mogen, met in achtneming van de maatregelen, buiten gaan sporten.

Afgelopen week heeft het bestuur van Gymnastiek Vereniging Best intensief contact gehad met zowel Gemeente Best als de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie. Met beide partijen is meermaals contact geweest over de invulling van het buiten sporten.

Het bestuur heeft besloten om de lessen voor kinderen t/m 12 jaar en de leeftijd 13 t/m 18 jaar niet buiten aan te gaan bieden. Dit besluit is onder andere genomen omdat we de lessen die we normaliter aanbieden in de gymzaal/turnhal buiten niet vergelijkbaar kunnen aanbieden aangezien de gymzalen en turnhal gesloten blijven. Daarnaast kunnen we de veiligheid van onze jongere leden en de gezondheid van onze trainers/trainsters niet garanderen.

Mochten de maatregelen omtrent COVID-19 wijzigen dan bekijkt het bestuur de situatie opnieuw en zal het opnieuw kijken naar de mogelijkheden voor onze vereniging.

Voor meer informatie omtrent het virus verwijzen wij u naar de website van het RIVM. Mocht de situatie veranderen dan houden wij u op de hoogte via deze pagina, een nieuwsbrief en onze facebookpagina.

Mocht u vragen hebben naar aanleiding van dit bericht kunt u deze stellen via vragen@gvbest.nl.

Blijf gezond.

 

Met sportieve groet,
Bestuur Gymnastiek Vereniging Best

Beste leden en ouders/verzorgers,
De overheid heeft de maatregelen m.b.t COVID-19 verlengd t/m 28 april. Dit heeft direct tot gevolg dat Gymnastiek Vereniging Best t/m zondag 3 mei 2020 geen gym-, turn-, danslessen of andere activiteitein zal verzorgen.

 • Clubkampioenschappen
  De clubkampioenschappen op 13 juni 2020 zijn geannuleerd. Er is, vanwege bovenstaande maatregelen, te weinig tijd om goed te kunnen trainen voor deze wedstrijd. De clubkampioenschappen zullen dit seizoen ook niet meer ingehaald worden.

 • Contributie Q2
  De contributie met betrekking tot kwartaal 2 van 2020 zal nog niet worden geïnd. Zodra er weer lessen worden gegeven gaan we bekijken wat te doen met de contributie van kwartaal 2. Hier gaat het bestuur op een later tijdstip een beslissing over nemen.

Voor meer informatie omtrent het virus verwijzen wij u naar de website van het RIVM. Mocht de situatie veranderen dan houden wij u op de hoogte via deze pagina, een nieuwsbrief en onze facebookpagina.

Mocht u vragen hebben naar aanleiding van dit bericht kunt u deze stellen via vragen@gvbest.nl.

#StayStrong


Met sportieve groet,
Bestuur Gymnastiek Vereniging Best

Daarnaast zijn ook alle wedstrijden van de KNGU afgelast tot 6 april.
Toevoeging 19 maart: alle wedstrijden van dit seizoen worden geannuleerd. Bron: KNGU


RIVM2Beste leden en ouders/verzorgers,

Na nieuwe informatie vanuit het RIVM en het advies van de KNGU worden alle lessen en overige activiteiten van Gymnastiek Vereniging Best in ieder geval tot 31 maart 2020 geannuleerd.

Tot ons grote verdriet zal ook onze show Turn On The Music, op zaterdag 28 maart 2020, geen doorgang vinden. We hopen op een later tijdstip de show alsnog ter uitvoering te kunnen brengen. De verwachting is echter dat de show dit schooljaar niet meer ingehaald gaat worden, op een later tijdstip volgt hier meer informatie over.

Voor meer informatie omtrent het virus verwijzen wij u naar de website van het RIVM. Mocht de situatie veranderen dan houden wij u op de hoogte via deze pagina, een nieuwsbrief en onze facebookpagina. Mocht u vragen hebben naar aanleiding van dit bericht kunt u deze stellen via vragen@gvbest.nl.

 

Met sportieve groet,
Bestuur Gymnastiek Vereniging Best

We volgen de berichtgeving van het RIVM op de voet. Momenteel is er nog geen verplichting om trainingen af te gelasten. Onze trainingen gaan vooralsnog door.

Het RIVM adviseert mensen in onze provincie om thuis te blijven en contact met anderen te beperken als zij milde ziekteklachten (hoesten, verkoudheid en/of koorts) hebben. We verzoeken iedereen met klem om bij ziekteverschijnselen (of bij twijfel) wél thuis te blijven.

Voel je jezelf gezond, ben je niet verkouden, heb je geen klachten aan je luchtwegen, geen koorts en ben je recentelijk niet in de risicogebieden (Italië, China, inclusief Hong-Kong, Zuid-Korea, Iran) geweest, dan zijn er geen beletsels om gewoon aan onze trainingen deel te nemen. Dit geldt zolang de scholen open blijven of tot nadere berichtgeving.

Kijk regelmatig op deze pagina voor nieuwe updates.

Op dit moment is afgelasting nog niet noodzakelijk. We blijven de berichtgeving vanuit het RIVM op de voet volgen. De organisatie en het bestuur hebben regelmatig contact hieromtrent.
Vooralsnog geldt voor de selectietest van a.s. zaterdag het zelfde als voor onze lessen. Mensen met een verkoudheid, die hoesten of koorts hebben verzoeken we om niet deel te nemen. Tot nader bericht zal de selectietest van a.s. zaterdag gewoon doorgaan.
De Algemene Ledervergadering zal gewoon doorgang vinden. Daarbij volgen we de aanwijzingen van het RIVM natuurlijk wel op, dus bij symptomen van het coronavirus verzoeken wij u om thuis te blijven.

Beste leden en ouders/verzorgers,

Zojuist heeft het RIVM een aanwijzing afgegeven voor Noord-Brabant.
Met dit bericht brengen wij jullie op de hoogte omtrent de lessen van Gymnastiek Vereniging Best.

Alle lessen van Gymnastiek Vereniging Best gaan gewoon door.
Echter nemen wij de aanwijzing van het RIVM over en adviseren wij alle leden met een verkoudheid, die hoesten of koorts hebben niet deel te nemen aan de lessen.
Afmelden voor de les kan bij de leiding via dit formulier.

Voor meer informatie omtrent de aanwijzing verwijzen wij u naar de website van het RIVM.
Mocht de situatie veranderen dan houden wij u op de hoogte via deze pagina, een nieuwsbrief en onze facebookpagina.

Met sportieve groet,
Bestuur Gymnastiek Vereniging Best

COVID 19 GVBest

 

 

Copyright © 2020 - Alle rechten voorbehouden
Ontwikkeld en gehost door Yolknet