Rabo ClubSupport 2019 klein


Beste (ouders en familie van) leden,

Ook dit jaar doen we als vereniging weer mee aan de Rabobank ClubSupport. Vorig jaar hebben we een mooi bedrag binnen weten te halen voor diverse specifieke spel- en krachtmaterialen om ons lesaanbod nog veelzijdiger en interessanter te maken en te houden.

Van maandag 4 september t/m dinsdag 26 september 2023 kunnen leden van Rabobank regio Eindhoven weer stemmen op alle deelnemende verenigingen en stichtingen, zo ook op Gymnastiek Vereniging Best. Hoe meer stemmen er op GV Best uitgebracht worden, hoe meer geld onze vereniging krijgt. Met een stem steun je natuurlijk een doel:

Doel voor 2023
Voor de paalsport huren wij een particuliere trainingsruimte omdat de palen daar goed kunnen worden vastgezet. In die zaal zijn echter nauwelijks trainingsmaterialen aanwezig. Graag zouden wij deze enthousiaste groep sporters valmatten en andere materialen willen geven zodat zij hun sport nog veiliger en beter kunnen beoefenen.

De bijdrage vanuit Rabo Clubsupport willen we dan ook graag voor dit doel inzetten.

Stemmen
Leden van de Rabobank kunnen gemakkelijk stemmen onder de knop 'Zelf regelen' in de Rabo app of website. Via ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport. Alleen Rabobank leden kunnen stemmen. 

Geen Rabo App en Rabo Internetbankieren?
Heb je vorig jaar je stem uitgebracht, maar heb je geen toegang tot de Rabo App en Rabo Internetbankieren, dan ontvang je van de Rabobank een e-mail met unieke stemcode.

Breng uw stem uit

Wij zouden dan ook iedereen die al lid is van de Rabobank regio Eindhoven op willen roepen om op ons te stemmen. 
Kent u mensen in uw omgeving die lid zijn van de Rabobank? Wijs hen dan alstublieft op ons doel. 
Bent u wel klant van de Rabobank maar geen lid? Dan kunt u alsnog lid worden en op ons stemmen. 

Namens Gymnastiek Vereniging Best alvast heel erg bedankt voor uw stem!


* Klant zijn bij de Rabobank betekent niet dat je ook Lid bent van de Rabobank. Alleen leden kunnen stemmen. 

 

 

Copyright © 2024 - Alle rechten voorbehouden
Ontwikkeld en gehost door Yolknet