Rabo ClubSupport 2019 klein


Beste (ouders en familie van) leden,

Ook dit jaar doen we als vereniging weer mee aan de Rabobank ClubSupport. In de afgelopen jaren hebben we een mooi bedrag binnen weten te halen voor GymBijzonder!, de afdeling Meer Bewegen Voor Ouderen (MBVO) / Trimgymnastiek en de peuter- en kleutergroepen. Ook dit jaar hopen we natuurlijk weer een mooi bedrag op te halen. 

Van vrijdag 27 september t/m vrijdag 11 oktober 2019 kunnen leden* van de Rabobank weer stemmen op alle deelnemende verenigingen en stichtingen, zo ook op Gymnastiek Vereniging Best. Hoe meer stemmen er op Gymnastiek Vereniging Best uitgebracht worden, hoe meer geld onze vereniging krijgt. Met uw stem steunt u natuurlijk een doel.

Doel voor 2019
Het doel voor 2019 is de aanschaf van een Airtrack. Een Airtrack is een trainingshulpmiddel voor de turnsport en is te omschrijven als een opgeblazen turnvloer. Door te variëren in de hardheid kan het zowel voor de recreatiesporter als de ervaren wedstrijdturner gebruikt worden. Bovendien is de Airtrack geschikt om veel sprongen op te maken, zonder dat de sporter te veel piekbelasting krijgt op zijn lichaam. De recreatieve sporter kan dus uren lang met plezier blijven springen en de wedstrijdturner kan nog meer oefenen op zijn nieuwe elementen. 

Airtrack

Wij zouden dan ook iedereen die al lid is van de Rabobank op willen roepen om op ons initiatief te stemmen. Kent u mensen in uw omgeving die lid zijn? Wijs hen dan alstublieft op ons doel.


Namens Gymnastiek Vereniging Best alvast heel erg bedankt voor uw stem!

 

Breng uw stem uit


* Klant zijn bij de Rabobank betekent niet dat je ook Lid bent van de Rabobank. Alleen leden kunnen stemmen. 

Copyright © 2020 - Alle rechten voorbehouden
Ontwikkeld en gehost door Yolknet