Rabo ClubSupport 2019 klein


Beste (ouders en familie van) leden,

Ook dit jaar doen we als vereniging weer mee aan de Rabobank ClubSupport. Vorig jaar hebben we een mooi bedrag binnen weten te halen voor de aanschaf van een Airtrack voor in de turnhal.

Van maandag 5 oktober t/m zondag 25 oktober 2020 kunnen leden van Rabobank regio Eindhoven weer stemmen op alle deelnemende verenigingen en stichtingen, zo ook op Gymnastiek Vereniging Best. Hoe meer stemmen er op Gymnastiek Vereniging Best uitgebracht worden, hoe meer geld onze vereniging krijgt. Van de vijf stemmen die je kunt verdelen mag je er zelfs twee aan dezelfde vereniging geven. Zo steun je GV Best dubbel. Met een stem steun je natuurlijk een doel:

Doel voor 2020
Zoals jullie mogelijk wel weten hebben wij pasgeleden de leden en trainers van de paalsport mogen verwelkomen bij onze vereniging. Vanwege de specifieke eisen die aan deze sport gesteld worden maken zij gebruik van een andere trainingslocatie dan de rest van de vereniging. Om de nieuwe groep een warm welkom te geven willen wij deze locatie graag voorzien van een opknapbeurt en de benodigde trainingsmaterialen.

Stemmen
Leden van de Rabobank ontvangen dit jaar geen stemcode per e-mail of post. Stemmen kan gemakkelijk onder de knop 'Zelf regelen' in de Rabo app of website. Via ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport. De stemperiode loopt van 5 tot en met 25 oktober 2020. Alleen Rabobank leden kunnen stemmen. 

Geen Rabo App en Rabo Internetbankieren?
Heb je vorig jaar je stem uitgebracht, maar heb je geen toegang tot de Rabo App en Rabo Internetbankieren, dan ontvang je van de Rabobank een e-mail met unieke stemcode. Met deze code kun je tijdens de stemperiode (5 tot en met 25 oktober 2020).

Breng uw stem uit


Wij zouden dan ook iedereen die al lid is van de Rabobank regio Eindhoven op willen roepen om op ons initiatief te stemmen.

Kent u mensen in uw omgeving die lid zijn? Wijs hen dan alstublieft op ons doel.

Namens Gymnastiek Vereniging Best alvast heel erg bedankt voor uw stem!


* Klant zijn bij de Rabobank betekent niet dat je ook Lid bent van de Rabobank. Alleen leden kunnen stemmen. 

 

Copyright © 2021 - Alle rechten voorbehouden
Ontwikkeld en gehost door Yolknet