Op zaterdag 18 mei hebben we een sportieve middag gepland om even lekker te ontspannen van alle examenstress of gewoon of sportief bezig te zijn. Na het sportieve gedeelte sluiten we af met een frietje met een snack. De activiteit is voor leden vanaf de brugklas. 

Tijd:
We verzamelen om 13:45 uur en het sportieve gedeelte duurt tot 17:00 uur, gevolgd door het eten. 


logo site vtcLocatie:
VTC Sports Planet
De Maas 6
5684 PL Best


Eigen bijdrage: €15,-
Op de dag zelf contant voldoen aan de organisatie


Aanmelden: t/m 12 mei 

Inschrijven

 Vragen? Stuur een e-mail naar de activiteitencommissie.

 


 

Inhoud sportieve gedeelte

  • CLIP ’N CLIMB

Klimmen hebben we misschien allemaal wel eens gedaan, maar…. Heb jij je al gewaagd aan dit klimavontuur? Clip ’n Climb onderscheidt zich van andere bekende klimhallen doordat je in dit geval geen klimpartner nodig hebt om bovenaan te komen. Het enige wat je hoeft te doen is jezelf vast te clippen en je handen en voeten gebruiken om boven te komen. Ga je voor de snelste weg of toch de moeilijkste weg?

VTC 1 

  • JUNGLE CHASE

Ben je klaar voor een nieuwe reis, een nieuwe ervaring en een nieuw avontuur? Dit apenkooispel ‘Jungle Chase’ zal zorgen voor veel plezier, opwinding, uitdaging, spanning en sensatie! Zowel kinderen en jongeren als volwassenen kunnen terecht in deze kooi. Volwassenen gaan weer even terug naar hun kinderjaren en genieten net zoveel als de kinderen van dit apenkooi-avontuur.


VTC 2 

  • BOUNZ

Bounz is een megaspringveld bestaande uit 32 trampolines, een lange tumblingbaan van 24 meter en sensationele trampoline wanden.Springen van trampoline naar trampoline, op de wanden en weer terug, meerdere salto’s op de tumblingbaan, dodgeball spelen met je team en veel meer andere speciale moves, dit alles kan bij Bounz!


VTC 3 

  • BOWLING

Het Vrijetijds-Centrum Best beschikt over 8 bowlingbanen in een sfeervolle ruimte met eigen bar. Lukt het jou om alle kegels om te gooien?


VTC 4

Copyright © 2019 - Alle rechten voorbehouden
Ontwikkeld en gehost door Yolknet