slider RCC 2017

Beste (ouders en familie van) leden,

Ook dit jaar doen we als vereniging weer mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Vorig jaar hebben we een mooi bedrag binnen weten te halen om spelmateriaal te kunnen kopen voor de afdeling Meer Bewegen Voor Ouderen (MBVO) en Trimgymnastiek.

Van donderdag 5 april t/m maandag 30 april 2018 kunnen leden van Rabobank Het Groene Woud Zuid weer stemmen op alle deelnemende verenigingen en stichtingen, zo ook op Gymnastiek Vereniging Best. Hoe meer stemmen er op Gymnastiek Vereniging Best uitgebracht worden, hoe meer geld onze vereniging krijgt. Met uw stem steunt u natuurlijk een doel:

Doel voor 2018
kleuters gvbestAls gymnastiek vereniging weten wij natuurlijk als geen ander hoe belangrijk bewegen is. Hoe jonger kinderen daarmee beginnen des te beter het is. We willen de kinderen dan ook optimaal kunnen begeleiden in deze eerste stappen. Daarvoor is het natuurlijk nodig voldoende variatie te kunnen bieden in de lessen. Daarom willen we dit jaar we graag speelmaterialen kopen voor de peuter- en kleutergroepen in de verschillende zalen zodat het lesaanbod daar verder uitgebreid kan worden.

peuters gvbestWij zouden dan ook iedereen die al lid is van de Rabobank Het Groene Woud Zuid op willen roepen om op ons initiatief te stemmen.
Kent u mensen in uw omgeving die lid zijn? Wijs hen dan alstublieft op ons doel.


Namens Gymnastiek Vereniging Best alvast heel erg bedankt voor uw stem!

 

 

stem

Copyright © 2018 - Alle rechten voorbehouden
Ontwikkeld en gehost door Yolknet