Nieuwsbrief GV Best: vreugde en verdriet

 

Nieuwsbrief is ook te lezen via de website

gv kop

Editie september 2018

Voorwoord 

Beste leden,

Het seizoen 2018-2019 is pas net begonnen, maar aan het begin van dit seizoen ontvingen wij meteen het verdrietige nieuws dat oud-trainer, -bestuurslid en -vrijwilliger Addy Verhagen is overleden. Als klein meisje ben ik bij hem begonnen met turnen en inmiddels ben ik zelf ook trainer, bestuurslid en vrijwilliger. Onze vereniging is in de tussentijd flink veranderd, toch zijn er ook dingen die nooit veranderen: de gezellige groep vrijwilligers, de kinderen en leden die wekelijks gymmen, turnen en dansen binnen de vereniging waardoor nieuwe vriendschappen ontstaan. Ook de kampen die we al 30 jaar organiseren zijn dit jaar weer succesvol verlopen. Dit en meer kunnen jullie lezen in deze nieuwsbrief. Ik wens jullie veel leesplezier en vooral ook een sportief nieuw seizoen!


Bianca van Welie
Secretaris Gymnastiek Vereniging Best 

  Voorwoord 2018 9

In memoriam

Begin dit seizoen ontvingen wij het droevige bericht dat Addy Verhagen op 64-jarige leeftijd is overleden. Addy is jarenlang trainer geweest bij onze vereniging en heeft zich als vrijwilliger veelvuldig ingezet. Hij is onder andere voorzitter geweest van de club, lid van de activiteitencommisie en heeft gestreden voor de bouw van een eigen turnhal. Wij wensen zijn vrouw, familie en vrienden veel sterkte met dit verlies.

Bestuur en vrijwilligers van Gymnastiek Vereniging Best.

arts starts memoriam


Incasso contributie 3e en 4e kwartaal

Zoals u waarschijnlijk heeft gemerkt, is onlangs de contributie van het 3e kwartaal geïnd. Door aanpassingen aan de ledenadministratie vanwege de nieuwe AVG-wet hebben we iets later dan normaal de automatische incasso kunnen verwerken. Om niet twee keer dicht op elkaar te incasseren zullen we de contributie voor het 4e kwartaal pas begin november innen, i.p.v. aan het begin van het komende kwartaal.

Excuses voor het ongemak.

Ledenadministratie & Penningmeester

  incasso

Ouder en kind gym

Op woensdagochtend van 9:00 tot 9:45 uur bieden we Ouder en kindgym aan. Tijdens deze les mogen ouders samen met hun kind gymmen en bewegen. We zoeken nog een trainer die het leuk vindt en tijd heeft om op woensdag ochtend deze leuke groep kinderen en ouders te begeleiden. Lijkt het je wat of wil je graag meer informatie, stuur dan een mail naar secretaris@gvbest.nl

  Peutergym

Winnaar handstandfoto

We hebben ook dit jaar weer erg veel foto's ontvangen. Overal in de wereld zijn handstanden gemaakt: van Botswana tot Peru en van de Efteling tot Sri Lanka. Ontzettend leuk! Het was dan ook een lastige klus om uit al deze foto's de mooiste, leukste, dan wel origineelste foto te kiezen. De winnende handstandfoto is van ...

Floor de Jonge

Van harte gefeliciteerd! De foto op canvas komt naar je toe.

Bekijk alle inzendingen van dit jaar op de site.

  Floor handstand

Vaardigheidseisen

De jaarlijkse vaardigheidseisen (ook wel 'graden' of diplomaturnen genoemd) vinden dit jaar plaats op zaterdag 3 november. Alle turners zullen de komende tijd weer flink gaan trainen om hun volgende graad te halen. Lukt het de turners om voldoende punten te behalen dan krijgen zij een diploma met hun eigen vaardigheidsgraad.
De vaardigheidseisen vinden zoals elk jaar plaats in de turnhal. De leiding bepaalt of de kans van slagen groot genoeg is om deel te nemen. Als dat zo is dan zal de leiding er voor zorgen dat je ingeschreven wordt. Je kunt je dus niet zelf inschrijven.

  VHE diploma klein

Grote Clubactie

Natuurlijk doen wij ook dit jaar weer mee met de Grote Clubactie en gaan we met z'n allen weer zo veel mogelijk loten verkopen. We doen dat dit jaar met een nieuwe werkwijze, namelijk met een eenmalige machtiging. Meer informatie over deze werkwijze, het inleveren van de volle boekjes en het verzilveren van jouw beloning vind je op onze website.
Met de Kickstart-actie zijn wij al goed begonnen en daarom hebben we de eerste €300,- al binnen. Help jij ons zo veel mogelijk loten te verkopen?

  GCA 2018 kickstart

Turngala Brabant

Het Turngala in ‘s-Hertogenbosch is een ruim twee uur durende show. Natuurlijk met optredens van de toppers uit het Nederlandse dames- en herenturnen, maar ook met een spectaculaire springgroep en adembenemende acrogym. Daarnaast zullen O'G3NE en een heuse illusionist acte de presence geven.

Wil jij hier bij zijn? Dat kan! Lees dan snel verder op de site en reserveer jouw tickets vóór 1 oktober! Ook familieleden en vrienden mogen mee.

  Turngala

Verslag sprookjeskamp

Om 19.00u is het zover, de hekken gaan open! Ruim 60 kinderen kijken hun ogen uit! Pinokkio heeft zwart haar en draagt een meisjesjurk, Assepoester heeft een baard en een puntmuts en Robin Hood zegt steeds: "Spiegeltje spiegeltje in mijn hand, wie is de mooiste van het land? Iets klopt hier niet! En er was nog iets raars aan de hand, Roodkapje heeft namelijk een groen gezicht. Bovendien zijn bij het tweede kamp de lieve sprookjesfiguren ook nog eens veranderd in griezelige sprookjesfiguren! Om ervoor te zorgen dat roodkapje niet meer groen is en dat de griezelige sprookjesfiguren weer lief zijn gaan de kinderen op vrijdagavond het bos in.
» Lees verder...

Bekijk de foto's van kamp 1 of kamp 2

  kampvuur
za m

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u lid bent van GV Best of omdat u zich heeft aangemeld.
Meer informatie over de nieuwsbrief? Klik hier
Gymvereniging Best
Eindredactie: Rohan de Bresser
Ontwikkeld door YolkNet Internetservices