Nieuwsbrief GV Best: maart roert zijn staart

Nieuwsbrief is ook te lezen via de website

gv kop

Editie maart 2018

Maart roert zijn staart


Sociale Markt

Jaarlijks vindt in Best de Sociale Markt plaats waar lokale verenigingen en non-profit organisaties zich presenteren aan de Bestse bevolking. Gymnastiek Vereniging Best is hier al jaren een graag geziene vereniging, mede dankzij de spectaculaire dans- en turndemonstraties midden op straat. De afgelopen jaren is opzet van de Sociale Markt regelmatig gewijzigd, waardoor wij ons enkele edities niet hebben kunnen laten zien. Dit jaar zijn wij weer van de partij en zullen we ons weer vol trots presenteren. Noteer 6 mei in uw agenda en kom zeker even een kijkje nemen! Meer informatie volgt.

sm2014 2

Paasactiviteit

Op zaterdagmiddag 24 maart organiseren wij een gezellige paasspeurtocht voor onze jongste leden. Voor alle leden t/m 8 jaar hebben wij een korte speurtocht uitgezet met allerlei leuke paasopdrachten. Ook bij het verzamelpunt hebben we leuke paasactiviteiten voor tijdens het wachten. 
Meer informatie en inschrijven

pasen1

Hossen en springen op drukbezochte carnavalsdisco

Kedeng Kedeng, Kedeng Kedeng, Oe Oe. Stap nu rond als een gans zo gaat de kabouter dans. Hallo allemaal, wat fijn dat je er bent. Ben je voor het eerst hier, of ben je al bekend?
Wie kent ze niet? Het leuke aan carnaval is dat alles kan en mag. Van Guus Meeuwis tot Kabouter Plop of zelfs het liedje van juf Ank van De luizenmoeder. De muziekstijl van deze avond gaat altijd alle kanten in, maar Snollebollekes was toch wel de meest aangevraagde artiest. Lees verder...

snollebollekes 380x215

Studente dansacademie versterkt jazzdansafdeling.

Sinds januari wordt de jazzdansafdeling versterkt door Anne van Nistelrooij. De 20-jarige studeert aan de Albeda Dans College (dansacademie) in Rotterdam, waardoor ze eravring heeft in verschillende dansstijlen zoals klassiek ballet, jazz, modern, hiphop, urban en tap. Met veel plezier is Anne hulpleiding bij Inge van Loosdregt bij de jazzdansgroep 12-15 jaar. Tijdens de lessen zijn we hard aan het repeteren voor de eindshow op 22 juni. Kom je ook?

dansacademie

Blower airtumbling

Enkele van onze vrijwilligers hebben in oktober j.l. wederom geholpen bij het Turngala in Den Bosch. Voor hun inzet heeft de vereniging een vergoeding ontvangen. Dit keer is dat bedrag besteed aan het inbouwen van de blower van onze airtumblingbaan in een nagenoeg geluidsdichte kist. Veel trainers en leden zullen zich de oude situatie, en het geluidsoverlast, nog wel herinneren. Daar is nu dus een einde aan gekomen.

motor

Wedstrijdseizoen in volle gang

Het is inmiddels maart en dat betekent dat de regionale voorrondes / kwalificatiewedstrijden achter de rug zijn. In maart starten namelijk de landelijke wedstrijden waarvoor men zich via de regionale wedstrijden kan plaatsen. Op deze regionale wedstrijden werden diverse succes geboekt in de vorm van medailles, plaatsing voor toestelfinales en plaatsing voor de landelijke kwart- of halve finale. Allen gefeliciteerd met de mooie prestaties.

Meer over deze prestaties is te lezen in onderstaande verslagen:

Podium Maaike Pien nb

Cheque Grote Clubactie in ontvangst genomen

Eerder schreven we al dat onze leden gezamenlijk 1525 loten hebben verkocht met de Grote Clubactie. Veel jeugdleden hebben daarmee een extra zakcentje verdiend, maar ook de clubkas profiteert van de verkochte loten. De cheque hebben we inmiddels in ontvangst genomen en we hebben maar liefst €3660,- opgehaald.

check GCA 2017 klein 2

Algemene ledenvergadering

Het bestuur van Gymnastiek Vereniging Best nodigt al haar leden en wettelijk vertegenwoordigers van de jeugdleden uit voor het bijwonen van de jaarvergadering op woensdag 14 maart a.s.

Plaats: De Kadans, St. Jozefstraat 1, 5684 TS Best
Aanvang: 20:30 uur

Bekijk de volledige uitnodiging met de agenda.

ALV 2015 hamer 

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u lid bent van GV Best of omdat u zich heeft aangemeld.
Meer informatie over de nieuwsbrief? Klik hier
Gymvereniging Best
Eindredactie: Rohan de Bresser
Ontwikkeld door YolkNet Internetservices