Nieuwsbrief GV Best: Heerlijk avondje is gekomen

Nieuwsbrief is ook te lezen via de website

gv kop

Editie december 2017

Heerlijk avondje is gekomen 

Beste leden,

De dagen worden steeds korter en het einde van het jaar komt in zicht. De maand december is een maand waarin er regelmatig terug gekeken wordt. Wat hebben we allemaal gedaan en wat willen we nog doen in 2017?

De vereniging heeft wederom niet stil gezeten. Dit kunt u in deze nieuwsbrief lezen, maar hier alvast een eerste indruk van onze bezigheden.

Als eerste natuurlijk de jaarlijkse vaardigheidseisen. Voor veel leden en trainers een spannend moment om te kijken wat ze dit jaar allemaal (bij)geleerd hebben.

De Grote Clubactie en de Rabobank Clubkas Campagne hebben gezorgd voor een mooi extraatje in onze clubkas. Namens mij als penningmeester wil ik iedereen hartelijk danken voor zijn of haar bijdrage of stem. We kunnen niet zonder jullie!

Verder is gelukkig ook dit jaar de vereniging niet vergeten door de zwarte pieten die heel veel groepen een bezoekje hebben gebracht. Ik wil de familie Nooyen bedanken voor de opvang van de pieten. De hongerige pieten mochten namelijk een week lang bij de familie aanschuiven aan tafel!

En dan gaan we al richting de feestdagen van eind december met voor velen een welverdiende vakantie. Onze wedstrijdgroep zal tijdens deze laatste weken een aangepast trainingsprogramma volgen omdat zij zich geen vakantie kunnen veroorloven zo aan het begin van het wedstrijdseizoen.

Ik wil iedereen dan ook graag namens het hele bestuur een fijne sinterklaas wensen en alvast hele fijne feestdagen. Op naar 2018!


Met vriendelijke sportgroet,

Hans van Laarhoven
Penningmeester GV Best


Uitslag vaardigheidseisen

Zaterdag 11 november j.l. vonden de jaarlijkse vaardigheidseisen plaats. Ongeveer 200 leden namen hieraan deel. Voor velen was het een spannende dag, want turnen voor een volle tribune en een jury is iets heel anders dan tijdens een training. Sommigen stonden dan ook met knikkende knieën in de kleedkamer te wachten. Desondanks hebben alle 198 deelnemers hun graad weten te behalen en Jolien van de Ven scoorde op de brug zelfs een 10. Alle deelnemers van harte gefeliciteerd en veel succes met het trainen voor de volgende graad.
Uitslag

VHE diploma klein

Carnavalsdisco

Zoals altijd vindt de carnavalsdisco bij GV Best één week voor carnaval plaats. Dit jaar is dat op zaterdag 3 februari. Deze gezellige carnavalsdisco wordt gehouden in buurthuis De Kadans. Jaarlijks komen vele leden en hun introducees hier hossen en springen op de muziek van onze DJ Sven. Schrijf de datum alvast in je agenda. T.z.t. ontvang je in de les nog een flyer. 

CV nb

Dhr van Kessel 25 jaar lid

Maandag 30 oktober j.l. is er bij Gymnastiek Vereniging Best iemand in het zonnetje gezet. Dhr van Kessel was namelijk 25 jaar lid van onze vereniging. Dhr van Kessel heeft op deze avond in zijn eigen trainingsgroep een mooi aandenken gekregen aan dit heuglijke jubileum. De groep, onder leiding van Ben Klaassen, is een groep bestaande uit zowel dames als heren die wekelijks met veel plezier gymnastiekoefeningen doen.

JubilarisKessel kl

Dansles

Imke danst al drie jaar met veel plezier bij onze vereniging. Met name de dansshow vindt ze erg leuk. Daarnaast is ze sinds kort assistent bij de jongste groep en ook dat vindt ze erg leuk.
Lees haar ervaring op de site

dans NB

Verslag Halloween knutselmiddag

De week voor Halloween hebben zo'n 40 leden griezellige knutselwerkjes gemaakt. De activiteitencommissie had de Kadans leuk aangekleed in het thema. Lampionnen, voodoopoppetjes, griezelbollen en griezelborden, langzamerhand kreeg alles steeds meer vorm. Na 2 uur knutselen lag de zaal vol met mooie knutselwerkjes. Sommige kinderen gingen met wel vierknutselwerkjes naar huis. Het was weer een geslaagde nevenactiviteit. Op naar de volgende.

Knutselmiddag 2017 kl

Zwarte Piet bezoekt GV Best

Traditiegetrouw stuurt Sinterklaas zijn leukste, lenigste en soms drukste pietjes naar de Gymnastiek Vereniging. In de week van 27 november hebben zij de jongste groepen weer verrast met een bezoekje. Sinds een aantal jaar heeft Sinterklaas een heus pietendiploma opgesteld om alle kinderen van onze vereniging te testen op hun piet-vaardigheden. Lees verder
De foto's staan in het fotoalbum.

ZP 2017 2

GV Best helpt wederom bij Turngala Den Bosch

Op zaterdag 28 oktober j.l. was er weer een editie van het Turngala Den Bosch, dit jaar met als thema "Power & Elegance". Bijna traditie getrouw was een delegatie van GV Best al op vrijdagmiddag aanwezig in de Maaspoort om vol enthousiasme alle benodigde toestellen op te bouwen. Dit is altijd weer een stevige klus, maar vele handen ... ;-)
Lees verder

opbouw turngala 2017 NB

Wedstrijdseizoen van start

De afgelopen maanden hebben onze selectieturners en -turnsters hard gewerkt aan hun nieuwe wedstrijdoefeningen. A.s. zaterdag staat de eerste wedstrijd op het programma voor de meisjes die uitkomen in de 2e divisie, N2 en jeugd N3. In januari begint het wedstrijdseizoen voor de andere meiden en daarna volgen ook de jongens. Via regionale voorwedstrijden zal men zich proberen te plaatsen voor de nationale wedstrijden met als ultieme einddoel het Nederlands Kampioenschap.  Wij wensen jullie allemaal heel veel plezier en succes met de wedstrijden. Gaan ze het succes van de afgelopen jaren overtreffen?
Regelmatig plaatsen we een wedstrijdverslag op onze website en facebookpagina.

WG nb

Rabobank Clubkas Campagne - Bedankt voor uw stem!

Ook dit jaar hebben we weer meegedaan aan de Rabobank Clubkas Campagne. Tijdens een gezellige bijeenkomst aan de Raadhuisstraat op 4 november j.l. werd de uitslag van de Rabobank Clubkas Campagne bekend gemaakt. Mede dankzij uw stem hebben we het mooie bedrag van €488,84 in ontvangst mogen nemen. Het doel, om een spelmaterialenkist te kopen voor de 65+ groepen (trimgymnastiek en Meer Bewegen voor Ouderen), kan nu worden verwezenlijkt. Het lesaanbod voor deze groeiende leeftijdsgroep kan daarmee verder worden uitgebreid.

rcc check 2017

1525 loten verkocht

De Grote Clubactie is weer afgelopen. Onze leden hebben gezamenlijk 1525 loten verkocht en daar zijn wij erg blij mee. Veel jeugdleden hebben daarmee een extra zakcentje verdiend, maar ook de clubkas profiteert van de verkochte loten.

De 3 leden die de meeste loten verkocht hebben krijgen op de les nog iets extra's.

  1. Milan vd Langenberg (100 loten)
  2. Wendy vd Biggelen (51 loten)
  3. Joppe Allaart (39 loten)

Iedereen bedankt voor het (ver)kopen van de loten en we hopen dat jullie volgend jaar weer zo goed jullie best doen om zo veel mogelijk loten te verkopen!

gca klein

Handstandcollage

De achtste en zelfs negende handstandcollage zijn recent opgehangen in de gang van de turnhal. Alle inzendingen van dit jaar pasten namelijk niet in één lijst. Ook moesten we uitwijken naar de andere kant van de gang, omdat er naast de eerste zeven collages geen plaats meer was. Heb jij jezelf al gespot?  

collage NB

Fijne feestdagen!

kerst slider 2015 fb

In de kerstvakantie zijn er geen trainingen voor de recreatieve gym-, turn- en dansgroepen. Voor de selectiegroepen gelden aangepaste trainingstijden. Maandag 8 januari beginnen de lessen weer volgens rooster.


U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u lid bent van GV Best of omdat u zich heeft aangemeld.
Meer informatie over de nieuwsbrief? Klik hier
Gymvereniging Best
Eindredactie: Rohan de Bresser
Ontwikkeld door YolkNet Internetservices