Nieuwsbrief GV Best: Fijne vakantie!

Nieuwsbrief is ook te lezen via de website

gv kop

Editie juli 2017

Voorwoord

Beste lezers,

2017 is het jaar dat onze vereniging 65 jaar is geworden. Met pensioen gaan zit er echter nog niet in. Gelukkig maar, onze vereniging is nog volop in beweging. Dat is weer eens overduidelijk gebleken afgelopen weekend tijdens de jubileumfeestmiddag en -avond voor onze vrijwilligers.


Zoals u allen wel weet kan een vereniging niet draaien zonder een goed corps aan vrijwilligers, en gelukkig hebben wij als vereniging nog steeds een goede ploeg enthousiaste mensen die zich op allerlei manieren inzetten voor de vereniging. Een heel groot deel van deze mensen staat wekelijks meerdere uren per week in de zaal om les te geven, maar er zijn ook diverse taken die misschien minder voor de hand liggen, maar wel moeten gebeuren. Materialen, kleding, jury, activiteiten, PR, besturen, ik noem er zo maar enkele.

Om deze mensen te bedanken voor hun inzet hebben we afgelopen zondag een gezellige dag georganiseerd. Voor een aantal vooraf erg spannend omdat tot op de dag zelf geheim werd gehouden wat we zouden gaan doen. Moest men nu wel of niet oude schoenen aan, zwemkleding meenemen, of zelfs schaatsen? En waarom moest je paspoort geldig zijn, en werd er gevraagd of je vliegangst hebt? Achteraf viel het gelukkig allemaal mee.
Vanaf De Buffel was een leuke GPS speurtocht uit gezet met 45 vragen over turnen en de vereniging. De dag werd afgesloten met een BBQ bij manege Heuveleind. 60 vrijwilligers lieten zich het eten en drinken goed smaken, en we kunnen dan ook terugkijken op een geslaagde dag. De foto's staan op de site. Klaar voor de volgende 5 jaar!

Deze week is de laatste week voor de vakantie, dus ik wil u allen namens het hele bestuur een geweldige vakantie wensen. Rust goed uit, maak een mooie handstandfoto, en zorg dat we na de vakantie de draad weer vol goede moed kunnen oppakken.

Hans van Laarhoven,
Penningmeester

Handstandfoto

U kent ze vast wel; de inmiddels 7 collages met handstandfoto's in de gang van de turnhal. Natuurlijk willen we de traditie in stand houden zodat we na de zomervakantie de 8e collage kunnen ophangen. Vandaar dus ook dit jaar weer de oproep aan iedereen om tijdens de vakantie de meest originele handstandfoto te maken. Ook dit jaar zal er weer een winnaar worden gekozen en die zal zijn foto op canvas aangeboden krijgen. Stuur je foto voor 18 september naar foto@gvbest.nl onder vermelding van je naam en de plaats waar de foto is gemaakt. Maximaal 3 foto's per persoon. Kijk op onze site voor de foto's van de voorgaande jaren.

handstand NB

Factuur contributie 3e kwartaal

De facturen voor de automatische incasso zijn vorige week verstuurd. Als het goed is heeft u in uw mailbox dus een factuur ontvangen. Heeft u deze niet gehad, dan is uw e-mailadres waarschijnlijk niet bekend bij de ledenadminstratie, of is uw e-mailadres wellicht verouderd. Het ontvangen van de factuur staat los van het ontvangen van de nieuwsbrieven. Heeft u de factuur niet ontvangen, stuur dan even een e-mail naar de ledenadministratie.

ledenadmin

Wedstrijdseizoen afgesloten met veel medailles

Ook het wedstrijdseizoen is voorbij. In juni stonden naast de regionale toestelfinales voor zowel turnen dames als turnen heren ook nog de Nederlandse Kampioenschappen op het programma. Chris Sollie werd regiokampioen op alle toestellen en in totaal werden op de regionale toestelfinales 17 medailles gewonnen. Zelfs op het NK werden wederom medailles gewonnen. Jarno Jansen werd tweede op de meerkamp en de rekstok en Yannick Siauw veroverde het zilver op de vloer.

Lees de volledige wedstrijdverslagen op de site.

Turners, turnsters en trainers; van harte gefeliciteerd met jullie prestaties!

NK klein

Uitslag clubkampioenschappen

Zaterdag 17 juni j.l. vonden de clubkampioenschappen plaats in de turnhal. Tijdens de clubkampioenschappen streden turn(st)ers in verschillende leeftijdscategorieën tegen elkaar om de clubkampioen van 2017 te worden. Per leeftijdscategorie werden er verschillende medailles uitgereikt. Ongeveer 80 recreatieturn(st)ers hebben die dag hun mooiste oefeningen laten zien op 4 toestellen. Iedere oefening werd beoordeeld door 2 juryleden. De deelnemers hadden wekenlang op hun oefeningen getraind, dus voor sommigen (zeker voor de jongsten) was het erg spannend om hun oefening in zo’n grote zaal, met veel publiek, te laten zien. Het was een erg gezellige en sportieve wedstrijd. We feliciteren iedereen met de behaalde resultaten. 

Uitslag

medailles cks 2017

Geslaagd

Recent hebben Puck Borg, Joy Verbakel, Sanne Hoekstra, Lotte van Beek en Hannah van Laarhoven de cursus Gymnastiek Assistent Leider niveau 2 gevolgd. Na 9 zondagochtenden hard werken en diverse opdrachten zijn deze 5 meisjes geslaagd voor de cursus.

Ruud Giesberts is onlangs geslaagd voor de jurycursus TH2.

Allen van harte gefeliciteerd met jullie diploma. Wij wensen jullie nog heel veel plezier met het lesgeven en jureren bij onze vereniging.

geslaagd leider 2 2017 5 klein

Herhaling Turngala

Het Turngala in ‘s-Hertogenbosch is een ruim twee uur durende turnshow. Natuurlijk met optredens van de toppers uit het Nederlandse dames- en herenturnen, maar ook met een spectaculaire springgroep en adembenemende acrogym. Dit jaar staat de hele show in het teken van Power & Elegance.

Als groep profiteren we van het verenigingsarrangement. Daarnaast is er tot de zomer een vroegboekkorting. Een ticket kost daarom slechts €15.

Wil jij hier bij zijn? Dat kan! Lees dan snel verder op de site. Ook familieleden en vrienden mogen mee.

turngala NB

Kamp - Te land, ter zee en in de lucht

De kampcommissie is druk bezig met de laatste voorbereidingen voor de kampen en het belooft weer een super leuk programma te worden. De deelnemers ontvangen na de zomervakantie een nieuwsbrief met de laatste informatie, zoals een paklijst. Heb je het kampfilmpje nog niet gezien? Bekijk het nu!

Beide kampen zitten nagenoeg vol. Wil je nog mee? Schrijf je dan in voor 15 juli via de website.

Flyer kamp 2017 klein

Albert Heijn Sportactie

Wellicht heeft u de reclame op tv ook al gezien; Albert Heijn maakt zegels plakken sportief met de AH Sportactie die na de zomer van start gaat. Ook wij zullen deelnemen aan deze sportieve actie, waardoor potentiële nieuwe leden tot wel 5 gratis proeflessen kunnen volgen.

Meer informatie volgt na de zomervakantie.

Sportzegel

Agenda

Lesrooster
Het lesrooster voor 2017-2018 staat op de website.

Vakantierooster

16 t/m 20 oktober 2017 Herfstvakantie 
5 december 2017 Sinterklaas 
25 december 2017 t/m 5 januari 2018 Kerstvakantie 
12 t/m 16 februari 2018 Carnavalsvakantie 
2 april 2018 Tweede Paasdag 
23 april t/m 4 mei 2018 Meivakantie 
10 mei 2018 Hemelvaart 
21 mei 2018 Tweede Pinksterdag 
9 juli t/m 17 augustus 2018 Zomervakantie

In de bovengenoemde vakanties worden er geen recreatieve gym-, turn- en danslessen gegeven. Op de genoemde feestdagen zijn er helemaal geen lessen. De vakanties zijn ook terug te vinden in de agenda op onze website.

Vaardigheidseisen
Noteer 11 november 2017 alvast in uw agenda.

Agenda

Fijne vakantie!

zomervakantieTot 28 augustus!


U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u lid bent van GV Best of omdat u zich heeft aangemeld.
Meer informatie over de nieuwsbrief? Klik hier
Gymvereniging Best
Eindredactie: Rohan de Bresser
Ontwikkeld door YolkNet Internetservices