Nieuwsbrief GV Best: Alaaf

Nieuwsbrief is ook te lezen via de website

gv kop

Editie februari 2024

Een goede start van het nieuwe jaar

De eerste weken van het nieuwe jaar zijn voorbij gevlogen. Onze wedstrijdsporters hebben al weer diverse wedstrijden geturnd en mooie resultaten behaald, de carnavalsdisco heeft al plaats gevonden en alle vrijwilligers zijn getrakteerd op een nieuwjaarsborrel. Daarnaast zijn de voorbereidingen voor de volgende activiteit en de halve finale van het NK turnen heren in volle gang.

Naast de diverse commissies is ook het bestuur druk bezig met voorbereidingen. Volgende maand staat namelijk de jaarlijkse algemene ledenvergadering weer op de agenda. De uitnodiging hiervoor vindt u verderop in deze nieuwsbrief. We hopen u allen te mogen verwelkomen.

Voor nu wens ik u vooral veel leesplezier en een fijne carnaval.


Namens het bestuur,

Sven van Hamond,
Algemeen bestuurslid


Uitnodiging algemene ledenvergadering

Het bestuur van Gymnastiek Vereniging Best nodigt al haar leden en wettelijk vertegenwoordigers van de jeugdleden uit voor het bijwonen van de jaarvergadering op woensdag 6 maart a.s.

Plaats: Sportcafé Best, Pr Beatrixlaan 27, 5684 GJ Best
Aanvang: 20:30 uur

Bekijk de volledige uitnodiging met de agenda.

ALV 2015 hamer

Nieuwjaarsborrel vrijwilligers

Op zaterdag 13 januari vond de jaarlijkse nieuwjaarsborrel plaats. Een mooi moment om onze dank uit te spreken naar alle (hulp)leiding en vrijwilligers. Je staat er niet bij stil, maar zonder de vele vrijwilligers die voor en achter de schermen actief zijn kunnen wij als vereniging niets. Daarom zijn we blij met elke bijdrage, hoe groot of klein dan ook. Om dit nog wat extra kracht bij te zetten hebben is er elk jaar een leuk kleinigheidje. Dit jaar was het een mooie sleutelhanger met het logo van de vereniging. Ideaal om de sleutel van de zalen aan te doen.

Sleutelhanger

Clubkampioenschappen recreatie

Alle recreatieve turnleden die zin hebben in een leuke en sportieve wedstrijd kunnen zich binnenkort inschrijven voor de clubkampioenschappen op zondag 2 juni.

Tijdens de lessen gaan de leden hard werken om mooie oefeningen in elkaar te zetten. Tijdens de clubkampioenschappen zal iedere deelnemer zijn of haar kunsten vertonen op 4 toestellen. Per categorie zijn er drie medailles te verdienen. Iedere deelnemer ontvangt ter herinnering een diploma met de behaalde cijfers.

Meer informatie over de clubkampioenschappen en het inschrijven volgt t.z.t.

cks

Nieuwe turnvloer en grote schoonmaak turnhal

In de kerstvakantie is er hard gewerkt in de turnhal. De hele zaal is voorzien van nieuwe (led)verlichting en grondig schoongemaakt. De oude turnvloer is verwijderd en vervangen door een nieuwe, betere vloer. Na een lang voortraject, want al een jaar geleden zijn we bij de eerste leveranciers gaan kijken, kunnen we nu weer jaren vooruit. Grote dank aan alle sporters, ouders en trainers die hebben geholpen.

Turnhal onderhoud

Carnavalsdisco was ouderwets gezellig

Het was weer ouderwets druk op de carnavalsdisco in Buurthuis de Vlinderhei. De grote zaal was feestelijk aangekleed en bood genoeg ruimte om te dansen. Direct vanaf de aanvang om 18 uur gingen de heupen los.

Met nummers als 'van links naar rechts' en de Macarena zat de sfeer er goed in. Later werd met alle feestgangers een enorme polonaise gemaakt! Uiteraard mochten de prijzen voor de leukst of origineelst verklede kinderen niet ontbreken.

Het bleef nog lang gezellig in het buurthuis. Het feestgedruis zorgde dan ook voor de nodige rotzooi (confetti), maar vele handen maken licht werk een alles was dan ook snel weer opgeruimd.

CV disco 2024

Halve finale NK Turnen Heren in Best

Na de succesvolle organisatie van de regionale voorwedstrijd turnen dames komt de KNGU op 23 en 24 maart opnieuw naar Best. Dat weekend vindt namelijk de halve finale van het NK turnen heren plaats in sporthal Naestenbest. De heren die uitkomen in de ere-, A- en B-divisie gaan dan strijden om een plaats in de NK finale. 

Meer details over het tijdschema en deelname van onze eigen wedstrijdsporters zullen we op onze website plaatsen, nadat de KNGU dat bekend heeft gemaakt. Onze eigen sporters hopen natuurlijk op veel publiek. Komt u ook kijken? Toegangstickets zijn op de wedstrijddagen verkrijgbaar aan de kassa.

SF Best nb

Mooie resultaten voor de paalsport

Op zondag 14 januari j.l. hebben drie van onze paalsporters meegedaan met een wedstrijd in Utrecht. Evy Boelen heeft bij de kids beginners / intermediate deelgenomen en daarbij een knappe 2e plaats behaald! Evi Teurlincx nam deel in de categorie intermediate 1 een behaalde een mooie 9e plaats. Ook in de categorie Elite was er een podiumplaats, Linda Kastermans werd hier namelijk 3e.
Proficiat met de behaalde resultaten.

Paalsport Utrecht jan2024 Evy klein

Veel podiumplaatsen in de eerste maand van het jaar

De afgelopen weken stonden bol van de wedstrijden, want voor bijna alle leeftijdscategorieën stonden er kwalificatiewedstrijden op het programma. Dat heeft geresulteerd in diverse podiumplaatsen en ook de eerste startbewijzen voor de landelijke halve finales. Zie onderstaande wedstrijdverslagen op onze site.

TH MB pupC team jan2024

Agenda

  • 6 maart: Algemene ledenvergadering
  • 9 maart: Knutselmiddag
  • 23/24 maart: Halve finale NK Turnen Heren in Best
  • 13 april: Escape the City
  • 2 juni: Clubkampioenschappen recreatie
  • 6 t/m 9 sept: Kamp 1
  • 20 t/m 22 sept: Kamp 2

Zie de agenda op de website voor meer informatie over bovenstaande activiteiten.

agenda

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u lid bent van GV Best of omdat u zich heeft aangemeld.
Meer informatie over de nieuwsbrief? Klik hier
Gymvereniging Best
Ontwikkeld door Yolknet