Nieuwsbrief GV Best: We gaan weer beginnen

Nieuwsbrief is ook te lezen via de website

gv kop

Editie augustus 2023

We gaan weer beginnen

De schoolvakantie is bijna voorbij en dat betekent dat ook onze lessen weer gaan beginnen. Vanaf maandag zullen zo'n 600 leden weer wekelijks komen gymmen, turnen, dansen of paalsporten. Onze (assistent)leiders hebben er in ieder geval weer veel zin in!

In het nieuwe seizoen zullen wederom een aantal (assistent)leiders beginnen aan een nieuwe cursus. Wist u dat twee van onze leiders tevens docent zijn bij de KNGU?

Er staat weer veel op de planning komend seizoen. De kampcommissie is bezig met de laatste puntjes op de i voor de kampen, maar ook de activiteitencommissie heeft niet stil gezeten afgelopen zomer. Meer daarover verderop in deze nieuwsbrief. Ook de Grote Clubactie gaat binnenkort weer van start. 

In de vakantie hebben we weer veel handstandfoto's ontvangen. Een handstand gemaakt maar de foto nog niet ingestuurd? Dat kan nog!

Namens het bestuur en alle (assistent)leiders wensen we iedereen een heel fijn seizoen toe.


Bianca van Welie
Secretaris GV Best


Handstandfoto's

Heb jij je handstandfoto al ingestuurd?
We hebben al veel handstandfoto's ontvangen. Heb jij ook een foto gemaakt maar heb je die nog niet ingestuurd? Doe dat dan nog voor 10 september om kans te maken op een canvas van jouw foto.

Stuur je foto naar foto@gvbest.nl onder vermelding van je naam en de plaats waar de foto is gemaakt.

» Maximaal 3 foto's per persoon.
» Voeg de foto's toe als bijlage.
» De ingezonden foto's worden op onze digitale kanalen geplaatst.
» Op de website vind je alle foto's van de voorgaande 13 zomers en natuurlijk die van 2023.

Handstand

Kamp: Plaats Delict

Nog een paar nachtjes slapen en dan gaat de eerste groep op kamp. Verdeeld over twee weekenden gaan ruim 100 leden ons helpen op het Plaats Delict op en rond groepsaccommodatie "Ons Thuis" in Ommel. De leiding heeft weer een leuk en gevarieerd programma in elkaar gezet en heeft er al veel zin in. De deelnemers ontvangen deze week een mailing met de laatste informatie over het kamp.

Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Wil je nog mee? Kijk dan op de kamppagina.

kamp nb

Van de activiteitencommissie

Eind september organiseert de activiteitencommissie 'Escape the City'. In een team ga je in het centrum van Best op zoek naar allerlei opdrachten. Begin oktober kun je een potje Curling spelen en rond Halloween staat er een spannende puzzeltocht op het programma. Natuurlijk vergeten we ook de Sinterklaas niet. 
Op de activiteitenpagina vind je meer info over deze activiteiten en de bijbehorende inschrijfformulieren. 

halloween nb

Paalsport

Bij de paalsport hebben we een aantal nieuwe lesgroepen voor volwassenen. Ben je beginner, (ver)gevorderd of ben je benieuwd naar pole choreo? Er is voor ieder wat wils! Kijk in het lesschema wanneer deze lessen gegeven worden en meld je vrijblijvend aan voor een proefles.

Ook start er begin september weer een introductiecursus paalsport. Wil je weten of paalsport iets voor jou is? Meld je dan aan voor deze introductie van 4 weken. » Meer informatie en inschrijven

paal nb

Grote Clubactie

Ook dit jaar verkopen wij natuurlijk weer loten voor de Grote Clubactie. De landelijke start is op zaterdag 23 september. 

Met het (ver)kopen van de loten van de Grote Clubactie steun je onze vereniging en maak je kans op mooie prijzen. Als lid van GV Best verkoop je loten aan vrienden, familie en buurtgenoten. Ga langs de deuren en/of deel jouw persoonlijke verkooplink via Whatsapp of social media. 

Binnenkort krijgen de leden op de les een brief met meer informatie.

gca

(hulp)leiding proefdag

GV Best is gezegend met een grote groep (hulp)leiding die wekelijks de lessen verzorgen. Helaas is dat niet bij alle verenigingen het geval (ED 7-7-2023). Ook wij kunnen regelmatig nieuwe (hulp)leiding gebruiken. 

Ben jij die nieuwe enthousiaste (hulp)leiding (12+) voor onze gym- en turngroepen? Meld je dan aan voor de (hulp)leiding proefdag op zondagochtend 1 oktober, zodat je kunt ervaren hoe het is om turnles te geven! » Aanmelden

(Veel) Turnervaring is niet nodig, enthousiasme voor de doelgroep natuurlijk wel.

proefdag nb

Rabo ClubSupport

Ook dit jaar doen we als vereniging weer mee aan de Rabobank ClubSupport. Door te stemmen op onze vereniging ontvangen we een mooie financiële steun van de Rabobank. 

Van maandag 4 september t/m dinsdag 26 september kunnen leden van Rabobank regio Eindhoven weer stemmen op alle deelnemende verenigingen en stichtingen, zo ook op GV Best. Hoe meer stemmen er op GV Best uitgebracht worden, hoe meer geld onze vereniging krijgt.

rabo nb

Agenda

4 sept Start Rabo ClubSupport
8-10 sept Kamp 1
22-24 sept Kamp 2
23 sept Start Grote Clubactie
30 sept Escape the city
1 okt Curling
1 okt (hulp)Leiding proefdag
21 okt Halloween - the game
11 nov Graden
25 nov Pietenbingo
agenda nb
Alle bovenstaande activiteiten zijn ook terug te vinden in de agenda op de website. Daarin staan ook alle schoolvakanties en andere lesvrije dagen.

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u lid bent van GV Best of omdat u zich heeft aangemeld.
Meer informatie over de nieuwsbrief? Klik hier
Gymvereniging Best
Ontwikkeld door Yolknet