Nieuwsbrief GV Best: Vrolijk Kerstfeest

Nieuwsbrief is ook te lezen via de website

gv kop

Editie december 2022

Vrolijk Kerstfeest

De tijd gaat snel, al weer bijna een jaar voorbij. Sinterklaas is weer het land uit en de feestdagen komen snel dichterbij.
2022 was voor GV Best een goed jaar. Na jaren met Corona eindelijk weer een normaal jaar waarin diverse activiteiten en wedstrijden weer doorgang konden vinden.
In deze nieuwsbrief een overzicht van activiteiten van de afgelopen tijd.

Rest mij nog om u namens het hele bestuur en kader hele fijne feestdagen te wensen en alvast een goed begin in 2023.


Bob de Beer
Voorzitter GV Best

Voorzitter pasfoto voorwoord

We hebben er weer een aantal gediplomeerde trainers bij!

GV Best vindt het belangrijk dat haar trainers gediplomeerd zijn zodat we kwalitatief goede en veilige lessen kunnen geven.

Clarissa en Pien zijn in oktober geslaagd voor de cursus Gymnastiek Leider niveau 3. Daarnaast hebben Youp, Karlijn, Isa, Mila, Ilona, Isa en Jolien de cursus Gymnastiek assistent leider 2 afgerond. Allemaal van harte gefeliciteerd en we wensen jullie nog heel veel lesgeefplezier bij onze vereniging.

311437687 626692072314552 1570248662084853121 n

Graden

Ieder jaar kunnen de recreatieve gym- en turnleden op examen om een nieuw diploma te halen. Vanaf 6 jaar wordt in de lessen aandacht besteed aan de oefenstof. Deze oefenstof is opbouwend van aard, ieder jaar wordt het dus een beetje moeilijker.

Dit jaar vinden de Graden plaats op zaterdag 28 januari.

In de lessen wordt al hard getraind om de oefenstof onder de knie te krijgen. De leiding bepaalt of de kans van slagen groot genoeg is om deel te nemen. Als dat zo is dan zal de leiding ervoor zorgen dat je ingeschreven wordt. Zodra de inschrijving gesloten is zal er een brief volgen met de tijdsindeling en aanvullende informatie.

Voor vragen kun je t.z.t. kijken op www.gvbest.nl/graden of je vragen stellen aan de leiding.

VHE2016april

VHE diploma klein


Kleding

We krijgen soms mailtjes met vragen over het ophalen van het verenigingsshirt. Alle nieuwe leden hebben recht op een gratis shirt en kunnen die bestellen met de code die ze krijgen via de mail nadat de inschrijving is verwerkt. Iedere eerste maandag van de maand tussen 15u en 17u kan het shirt opgehaald worden bij Gymkleding.com in Best.
Wil je een nieuw shirt omdat het shirt bijvoorbeeld te klein is geworden, dan kun je tegen betaling een nieuw shirt bestellen.
Als je zeker wilt zijn van een (nieuw) shirt voor de graden op 28 januari, bestel dan uiterlijk 14 januari via de site. Het shirt (en de shirts die tot die datum niet zijn opgehaald) zullen dan klaarliggen in de sporthal op 28 januari om afgehaald te worden op naam. Er is die dag geen mogelijkheid om ter plekke een shirt te kopen.
Voor vragen kun je mailen met kleding@gvbest.nl

20201214 Shirt GV Best
gymkleding nb


Carnavalsdisco

Zaterdag 4 februari wordt een super knotsgekke dag want dan staat de (jaarlijkse) carnavalsdisco weer op het programma. Het is ieder jaar gezellig druk tijdens deze disco en veel leden en vrijwilligers zien er prachtig uitgedost uit. Er is zelfs een prijs voor diegene die het leukst verkleed is. Daarnaast mag je een vriendje of vriendinnetje meenemen voor nog meer gezelligheid! De disco vindt plaats in buurthuis Vlinderhei in Best van 13:30 tot 16:30 uur. Het is geen enkel probleem om de kinderen eerder op te halen. Lees verder »

CV flyer 2023


Pubquiz

Op 4 februari organiseren we een leuke pubquiz voor de leden van 14 jaar en ouder. Bij een pubquiz worden kennisvragen gesteld over diverse onderwerpen verdeeld in meerdere rondes. Vragen worden vaak opgeleukt met video's, muziek en foto's. Op een antwoordformulier beantwoorden de teams de quizvragen die de quizmaster stelt. Het team met de meeste punten wint.
Klinkt simpel toch? Schrijf je in met een team van maximaal 4 personen en ga de strijd aan met je clubgenoten. Lees verder »

Pubquiz


Grote Clubactie

In het jubileumjaar van de Grote Clubactie haalden 5570 verenigingen samen een recordbedrag op van ruim 12,8 miljoen euro! Het enthousiasme van onze leden in combinatie met de persoonlijke QR-code zorgde ook bij onze vereniging voor een hoogtepunt! Door de inzet van onze leden is onze opbrengt dit jaar €7558,56. De top-3 verkopers en de 3 beste lesgroepen zullen hiervoor smakelijk beloond worden.

Dank voor jullie inzet!

bedankt

Nieuw lesaanbod: Pole choreo

De afdeling paalsport start in het nieuwe jaar met een nieuwe les: Pole choreo.

Tijdens pole choreo ligt de focus op het dansaspect van de paalsport. Je maakt mooie bewegingen in en rond de paal op passende muziek. Deze les is geschikt voor alle paalsport niveaus. Er is ruimte voor maximaal 10 deelnemers. De les vindt plaats op dinsdagavond van 20:30 tot 21:30 uur in onze paalsportstudio. Lees verder »

PoleChoreo

Handstandfoto's

Zoals elk jaar hebben we ook dit jaar weer vele handstandfoto's mogen ontvangen uit diverse windstreken. De winnaar van dit jaar is de foto van Milenka Burghout gemaakt in Griekenland. De afdruk op canvas zal binnenkort worden overhandigd aan Milenka. De collage met alle foto's zal weer worden opgehangen in de gang van de turnhal, naast alle andere collages.

Kijk op de website voor alle inzendingen van dit jaar.

Milenka

Afscheid Inge Thijssen - van Loosdregt

Inge Thijssen - van Loosdregt geeft al jaren jazzdanslessen aan kinderen van verschillende leeftijden. Na haar zwangerschap heeft ze een stapje terug gedaan en gaf ze nog les aan één groep. Helaas is deze groep het afgelopen jaar zo klein geworden, dat deze na de herfstvakantie is opgeheven. Hierdoor geeft Inge nu geen les meer. Wij bedanken haar voor haar inzet en enthousiasme de afgelopen jaren binnen onze jazzdansafdeling.

Dansshow

Wedstrijdseizoen in volle gang

Begin november is het wedstrijdseizoen voor onze wedstrijdturn(st)ers van start gegaan. De afgelopen weken stonden er diverse kwalificatiewedstrijden op het programma, zowel individuele wedstrijden als teamwedstrijden. Daarbij zijn al meerdere medailles behaald. Meer over de geturnde wedstrijden kun je lezen in de verslagen.

nb2022 12 WG

Rens voltige klein


Pietengym

Zaterdag 26 november j.l. organiseerde de activiteitencommissie in samenwerking met een aantal pieten een echte pietengymles! Tijdens deze les hebben de leden kunnen ervaren hoe het is om een echte piet te zijn. Op de daken lopen, cadeautjes in schoorsteen doen, sinterklaas liedjes zingen, alles kwam aan bod. Een viertal pieten hebben alles voorgedaan en de aanwezige kinderen geholpen.

 M5A1086

Rabo ClubSupport & statiegeldactie Plus Ton Henst

Aan het begin van het seizoen hebben wij weer meegedaan aan de Rabo ClubSupport campagne. Daarmee hebben wij het mooie bedrag van €791,65 opgehaald. Graag willen wij iedereen die op onze vereniging gestemd heeft, heel erg bedanken. De ouder-kindgym had de eer om de cheque in ontvangst te nemen.

Daarnaast kon men vorige maand lege flessen inleveren bij supermarkt Plus Ton Henst en het statiegeld doneren aan GV Best. Hiermee is een bedrag van €252,55 opgehaald. Bedankt voor het inleveren van jouw lege flessen en Ton Henst bedankt voor deze mooie actie!

rabo cs

Kennismakingscursus paalsport (volwassenen)

Ben je op zoek naar een nieuwe sport, maar twijfel je of paalsport iets voor jou is? Dan is een introductiecursus misschien iets voor jou!

In vier lessen leer je op een laagdrempelige manier de beginselen van deze mooie sport. Deze lessen zijn op dinsdagavond (van 19:30 tot 20:30 uur) en vinden plaats in onze paalsportstudio (Buitenweg 9, Best). De introductiecursus kost €37,50 en na afloop van de cursus ontvangen de deelnemers een diploma. Om alle deelnemers goed te kunnen begeleiden is er plaats voor maximaal 12 deelnemers.

De eerst volgende cursus is op 10, 17, 24 en 31 januari. Lees verder »

paalsport nb klein


Juridische ondersteuning

Als vereniging moeten wij aan steeds meer regels voldoen. Als bestuur zijn wij echter vaak niet voldoende juridisch onderlegd om deze zaken goed te kunnen beoordelen. Wij zouden het fijn vinden als iemand ons hierbij in voorkomende gevallen zou kunnen ondersteunen.
Mocht u een juridische- dan wel notariële achtergrond hebben dan zouden wij het fijn vinden als u ons zou willen helpen. Hiervoor kunt u contact opnemen met secretaris@gvbest.nl.

Juridisch


Agenda

  • Kerstvakantie: 26 december t/m 6 januari
  • Graden: zaterdag 28 januari
  • Carnavalsdisco: zaterdag 4 februari
  • Pubquiz: zaterdag 4 februari
  • Voorjaarsvakantie: 20 februari t/m 25 februari 2023
  • Algemene Ledenvergadering: woensdag 8 maart

agenda nb


Feestdagen 2022


U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u lid bent van GV Best of omdat u zich heeft aangemeld.
Meer informatie over de nieuwsbrief? Klik hier
Gymvereniging Best
Ontwikkeld door Yolknet