Nieuwsbrief GV Best: De lessen beginnen weer

Nieuwsbrief is ook te lezen via de website

gv kop

Editie sept 2022

De lessen beginnen weer

De zomervakantie is voorbij en de lessen gaan weer van start. We kijken er naar uit om alle leden weer te zien op onze gym-, turn- dans- en paalsportlessen. Aan het begin van het seizoen is de agenda zoals altijd goed gevuld. Zo staan de kampen al weer voor de deur, gaat de Grote Clubactie binnenkort van start en er staat weer een kennismakingscursus paalsport gepland. Meer hierover lees je verderop in deze nieuwsbrief.

Actie
Daarnaast starten we dit schooljaar met een actie. Men kan nu 4 gratis proeflessen volgen (in plaats van 2) en ontvangt bij inschrijving 25% korting op het eerste kwartaal. Deze actie loopt van september tot en met december 2022. Geef dit vooral door aan vriendjes/vriendinnetjes, broertjes, zusjes, buren of andere bekenden, want we hebben lesaanbod voor diverse leeftijden.

We wensen alle leden een leuk en gezellig seizoen toe en hopen velen van jullie weer te mogen verwelkomen op een van de activiteiten.


Bestuur GV Best


Doorschuiven leden 9 jaar van gymzaal naar turnhal

Alle leden die 9 jaar zijn, of binnenkort 9 jaar worden én in de gymzaal turnen, hebben afgelopen week een bericht van de ledenadministratie ontvangen dat zij vanaf 3 oktober doorstromen naar een groep in de turnhal. Tot die tijd trainen ze nog in de huidge groep. Het volgende doorstroom-moment vindt plaats rond 1 februari.

doorstroom

Rabo ClubSupport

Ook dit jaar doen we als vereniging weer mee aan de Rabobank ClubSupport. Vorig jaar hebben we een mooi bedrag binnen weten te halen voor de trainerscursussen. Daarmee hebben we weer veel (assistent)trainers een cursus kunnen laten volgen.

Van maandag 5 september t/m dinsdag 27 september 2022 kunnen leden van Rabobank regio Eindhoven weer stemmen op alle deelnemende verenigingen en stichtingen, zo ook op GV Best. Hoe meer stemmen er op GV Best uitgebracht worden, hoe meer geld onze vereniging krijgt. » Lees verder

rabobank logo 1

Grote Clubactie

Dit jaar doen wij wederom mee met de Grote Clubactie. Met de opbrengsten van de Grote Clubactie vergroten wij de clubkas en kunnen we weer veel leuke activiteiten voor jullie organiseren. Daarnaast verdien je met het verkopen van de loten ook zelf een leuk extraatje. Voor elk lot dat je verkoopt krijg je namelijk €0,50.

De Grote Clubactie 2022 start op zaterdag 24 september. Vanaf die dag mag je beginnen met de lotenverkoop. T.z.t worden de verkoopboekjes uitgedeeld in de lessen.

GCA 2022 topverkoper

Reis door de tijd - Kamp

Nog een paar nachtjes slapen en dan gaat de eerste groep op kamp. Verdeeld over twee weekenden gaan ruim 100 leden een reis door de tijd maken op en rond groepsaccommodatie "Ons Thuis" in Ommel. De leiding heeft weer een leuk en gevarieerd programma in elkaar gezet en heeft er al veel zin in. De deelnemers ontvangen deze week een mailing met de laatste informatie over het kamp.

Kun je niet wachten of wil je alvast in de stemming komen? Bekijk dan onze filmpjes ter introductie van het kampverhaal.

kamp

Handstand

Heb jij je handstandfoto al ingestuurd?
We hebben al ruim 50 handstandfoto's ontvangen. Heb jij ook een foto gemaakt maar heb je die nog niet ingestuurd? Doe dat dan nog voor 18 september om kans te maken op een canvas van jouw foto.

Stuur je foto naar foto@gvbest.nl onder vermelding van je naam en de plaats waar de foto is gemaakt.

» Maximaal 3 foto's per persoon.
» Voeg de foto's toe als bijlage.
» De ingezonden foto's worden op onze digitale kanalen geplaatst.
» Op de website vind je alle foto's van de voorgaande 12 zomers en natuurlijk die van 2022.

handstand2

Gastoptreden jazzdans enthousiast ontvangen!

De jazzdansgroep-masters was uitgenodigd voor een gastoptreden tijdens het evenement “Doen in ’t Tejaterke” van PVGE Best. Door de plotselinge virusuitbraak Covid19 was het optreden op 28 maart 2020 op de valreep afgelast. Alles was klaar, de outfit was gepast, de dans zat goed in het geheugen en in de benen, ze stonden klaar om op te treden, maar helaas, alles was dicht.

Superblij waren ze dat ze door PVGE Best in de gelegenheid werden gesteld om hun dansen nu toch te kunnen laten zien aan een groot publiek. » Lees verder

Jazzdans Masters

Korte berichten

  • Youp de Bresser neemt met de ingang van het nieuwe seizoen de jongensgroep van Mark van den Berg over. We wensen Youp heel veel plezier in zijn nieuwe rol.

  • 20 september start er weer een introductiecursus paalsport voor volwassenen zonder ervaring in deze sport. Wil je meedoen? Schrijf je dan snel in, want er zijn nog maar een paar plekjes vrij.
plezier

Les- & vakantierooster 2022-2023

In onderstaande vakanties en op onderstaande feestdagen zijn er geen recreatieve lessen.

Herfstvakantie 24 tot 28 okt 2022
Sinterklaas 5 dec 2022
Kerstvakantie 26 dec 2022 tot 6 jan 2023
Voorjaarsvakantie 20 tot 24 feb 2023
2e Paasdag 10 apr 2023
Meivakantie 24 apr tot 5 mei 2023
Hemelvaart 18 mei 2023
2e Pinksterdag 29 mei 2023
Zomervakantie Vanaf 15 juli 2023

Het vakantierooster is ook terug te vinden in de agenda op de website.

Ook het lesrooster staat op de website.

Agenda

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u lid bent van GV Best of omdat u zich heeft aangemeld.
Meer informatie over de nieuwsbrief? Klik hier
Gymvereniging Best
Ontwikkeld door Yolknet