Nieuwsbrief GV Best: Fijne vakantie

Nieuwsbrief is ook te lezen via de website

gv kop

Editie juli 2022

Fijne vakantie

Beste leden,

De vakantie staat weer voor de deur. Op moment van schrijven van dit voorwoord zijn we aan de laatste week voor de vakantie begonnen. We hebben een mooi jaar achter de rug als vereniging, met vele hoogtepunten.

Op de valreep afgelopen weekend nog een paar mooie activiteiten, zoals de sportmarkt, de vrijwilligersactiviteit en het slagen van twee trainers voor niveau 3. Lees hierover meer in deze nieuwsbrief.

Namens het bestuur wens ik iedereen een hele fijne vakantie en hopelijk zien we jullie na de vakantie weer uitgerust terug in de zalen. Vergeet vooral niet om op vakantie een handstandfoto te maken en in de sturen.

Hans van Laarhoven

Penningmeester GV Best


Vier trainers geslaagd

We hebben er weer vier gediplomeerde trainers bij. José Sinx en Marleen van Eck zijn begin juni geslaagd voor de cursus Gymnastiek Leider niveau 3. Myriam Bogers en Rik van Laarhoven hebben deze cursus vorig weekend afgerond. Van harte gefeliciteerd en we wensen jullie nog heel veel lesgeefplezier bij onze vereniging.

GV Best vindt het belangrijk dat haar trainers gediplomeerd zijn zodat we kwalitatief goede en veilige lessen kunnen geven. Pien en Clarissa zijn bezig met de cursus Gymnastiek Leider niveau 3 en in oktober zullen er weer 8 assistenten starten met de cursus Gymnastiek Leider niveau 2.

Jose Marleen GL3 vierkant

Vrijwilligersactiviteit

Na twee jaar afwezig te zijn geweest, vond er dit jaar weer een vrijwilligersactiviteit plaats voor onze groep vrijwilligers. Wij zijn trots op deze groep en blij dat zij onze vereniging draaiende houden.

De activiteit begon in Eindhoven bij 'All in 40'. Daar gingen 11 groepen de strijd met elkaar aan tijdens Prison Island. In 28 verschillende kamers werden diverse opdrachten gespeeld. Iedereen werd super fanatiek en alhoewel 'team Chaos' er bijna met de winst vandoor ging en 'de winnaars' dachten dat ze met zo'n naam niet konden verliezen, gingen 'de bitterballen' er toch met de winst vandoor.

Na deze activiteit werden de vrijwilligers uitgenodigd bij café de Dokus voor een heerlijke barbecue. Dat ging er bij iedereen wel in! Het was een geslaagde dag!

Prison

BBQ


Handstandfoto

Het is bijna zomervakantie dus is het ook weer tijd voor de jaarlijkse handstandfotowedstrijd. Maak tijdens de vakantie een leuke, mooie of grappige handstandfoto en maak kans op een canvas van jouw foto.

Stuur je foto voor 18 september naar foto@gvbest.nl onder vermelding van je naam en de plaats waar de foto is gemaakt.

» Maximaal 3 foto's per persoon.
» Voeg de foto's toe als bijlage.
» De ingezonden foto's worden op onze digitale kanalen geplaatst.
» Op de website vind je alle foto's van de voorgaande 12 zomers en natuurlijk die van 2022.

Hanstand NB 2022

Sportmarkt

Sport- en Cultuurteam Tuurlijk organiseerde op zaterdag 16 juli j.l. de eerste zonnige editie van de Tuurlijk Sportmarkt. Deze sportmarkt vond plaats naast de reguliere weekmarkt en is bedoeld voor (sport)verenigen om zich te presenteren aan de gemeenschap. Tijdens deze editie hebben 11 (sport)verenigingen zich laten zien. Gymnastiek Vereniging Best was vertegenwoordigd met o.a. de jazzdans en paalsport. Onze demonstraties trokken zoals altijd weer veel aandacht. 

Sportmarkt

Kennismakingscursus paalsport (volwassenen)

Op zoek naar een nieuwe sport, maar twijfel je of paalsport iets voor jou is? Dan is een introductiecursus misschien iets voor jou!
In vier lessen leer je op een laagdrempelige manier de beginselen van deze mooie sport.

De introductiecursus wordt ieder kwartaal aangeboden. Deze lessen zijn op dinsdagavond (van 19:30 tot 20:30 uur) en vinden plaats in onze paalsportstudio (Buitenweg 9, Best). De introductiecursus kost €37,50 en na afloop van de cursus ontvangen de deelnemers een diploma.

De eerst volgende cursus start op 20 september. Aanmelden kan via onze website.

Actie! In september wordt deze cursus eenmalig gratis aangeboden. Schrijf je snel in, want vol=vol.

paalsport3

Rabo ClubSupport en Grote Clubactie

Na de zomervakantie gaan er direct weer twee acties van start: Rabo ClubSupport en de Grote Clubactie.

Van 5 t/m 27 september kunnen alle leden van de Rabobank tijdens de ClubSupport campagne weer stemmen op de maatschappelijke doelen van diverse verenigingen. Hoe meer stemmen een vereniging krijgt, hoe meer geld zij ontvangen.

Half september start de Grote Clubactie. Na de zomervakantie zullen de brieven en verkoopboekjes weer worden uitgedeeld op de groepen. De (jeugd)leden kunnen dan weer langs de deuren om loten te verkopen en daarmee niet alleen een leuk bedrag ophalen voor de vereniging, maar ook voor zichzelf. Uiteraard mogen leden ook zelf loten kopen, waarmee ze kans maken op leuke (geld)prijzen. 

Meer informatie over beide acties volgt na de zomervakantie. 

logos acties

Wedstrijdgroep sluit seizoen af

Ook voor onze wedstrijdgroepen zit het seizoen er op. Op zondag 26 juni kwamen Pien en Esmee nog in actie op de landelijke toestelfinales tijdens het NKnl in Ahoy Rotterdam. Een fantastische ervaring! Voor Esmee was dat tevens haar afscheidswedstrijd na zo'n 15 jaar wedstrijdturnen. Een week later sloten de jongens het seizoen af in Tilburg met de toestelkampioenschappen voor District Zuid. In totaal werden daar nog eens 19 medailles gewonnen. Florijn kende een fantastisch debuut en ook de gouden medailles van Job mogen niet onopgemerkt blijven. Tot slot hebben de onderbouwmeisjes de afgelopen periode nog twee keer een toonmoment gehad volgens het FUNdamentals concept. Dit deden ze samen met de meisjes uit Tilburg en Goirle.

Florijn WG

Showcase avond paalsport

Op vrijdag 15 juli sloot de afdeling paalsport het seizoen af met een showcase avond. Diverse leden waren al langere tijd bezig om zelf een act te schrijven. Die avond was het eindelijk zo ver om hun talenten te laten zien aan het publiek. Het was ook een mooi moment voor de ouders van onze jongere leden om te zien hoe dat nu gaat, een paalsport-routine. Er stonden tien acts op het programma, allemaal ondersteund door mooie (film)muziek. » Lees verder

Showcase paalsport klein

Kegelen

Zondag 10 juli j.l vond hét kegeltoernooi plaats onder de leden van de Gymnastiek Vereniging. Een twintigtal leden heeft zich met grote overgave op het kegelen gestort. Kegelen is een balspel waarbij men probeert om met een bal de 9 kegels die aan het eind van een lange, smalle baan staan, om te gooien. Dat viel nog niet zo mee! Het is niemand gelukt om ze alle 9 om te gooien, maar dat mocht de pret niet drukken. Na gezellig 1,5 uur te hebben gekegeld is er nog genoten van een (borrel)hapje en drankje op het terras buiten in de zon.

Kegel NB 2022

Korte berichten

Marie-José bedankt!
Na jaren dansles te hebben gegeven heeft Marie-José besloten om te stoppen met lesgeven. We willen haar bedanken voor haar inzet en enthousiasme de afgelopen jaren. 

Xenia bedankt!
Tijdens de barbecue van de vrijwilligersdag hebben we Xenia de Beer nog in het zonnetje gezet, aangezien zij gaat stoppen met haar taak als kledingbeheerder. We bedanken haar voor alles wat ze voor ons gedaan heeft.

Factuur via e-mail
De factuur van de contributie voor kwartaal 3 niet per mail ontvangen? Kijk dan eerst in de spambox en zet gvbest.nl als veilige afzender in het email-programma als de factuur daar in zit. Ook geen factuur in de spambox? Geef dan het juiste emailadres door aan de ledenadministratie.

Bedankt





Vakantierooster 2022-2023

In onderstaande vakanties en op onderstaande feestdagen zijn er geen recreatieve lessen.

Herfstvakantie 24 tot 28 okt 2022
Sinterklaas 5 dec 2022
Kerstvakantie 26 dec 2022 tot 6 jan 2023
Voorjaarsvakantie 20 tot 24 feb 2023
2e Paasdag 10 apr 2023
Meivakantie 24 apr tot 5 mei 2023
Hemelvaart 18 mei 2023
2e Pinksterdag 29 mei 2023
Zomervakantie Vanaf 15 juli 2023

Het vakantierooster is ook terug te vinden in de agenda op de website.

Agenda

Zomer 2022


U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u lid bent van GV Best of omdat u zich heeft aangemeld.
Meer informatie over de nieuwsbrief? Klik hier
Gymvereniging Best
Ontwikkeld door Yolknet