Nieuwsbrief GV Best: al 70 jaar springlevend

Nieuwsbrief is ook te lezen via de website

gv kop

Editie juni 2022

Al 70 jaar springlevend

Beste leden,

Gymnastiek vereniging Best bestaat dit jaar 70 jaar en daar zijn we heel erg trots op. Wij zijn trots op al onze vrijwilligers die met veel enthousiasme onze vereniging draaiende houden en ook op de vrijwilligers die door de jaren heen veel voor onze club hebben betekend.

Dit seizoen zit er weer bijna op. Gelukkig hebben we afgelopen tijd weer op onze vertrouwde manier kunnen lesgeven en zijn er ook diverse wedstrijden en activiteiten geweest, zoals jullie kunnen teruglezen in deze nieuwsbrief. We hopen dat we hiermee een bewogen tijd achter ons kunnen laten.

Ik wens jullie veel leesplezier en nog vele sportieve momenten binnen onze mooie club.

Bianca van Welie
Secretaris GV Best

70

Algemene ledenvergadering 2022

9 maart j.l. heeft de algemene ledenvergadering plaatsgevonden. Tijdens de algemene ledenvergadering heeft het bestuur verantwoording afgelegd over het afgelopen jaar en haar plannen voor dit jaar ontvouwd. Het jaarverslag en de financiële stukken van 2021 werden goedgekeurd en daarmee is het bestuur gedechargeerd voor het gevoerde beleid. De notulen van deze vergadering staan op de site evenals het jaarverslag en het goedgekeurde contributievoorstel.

Hamer ALV nb

Jubilarissen

Ieder jaar feliciteren wij onze jubilarissen tijdens de algemene ledenvergadering. Dit jaar hebben we maar liefst vijf leden kunnen verrassen. Inge Thijsen-van Loosdregt en Lian Dongelmans zijn 25 jaar lid. Corrie van Heerenbeek, Piet Hein Louwers en Maarten Bogers zijn 50 jaar lid. Allen gefeliciteerd en we hopen jullie nog vele jaren bij onze vereniging te mogen begroeten!

Lees verder »»

jubilaris

Juridische ondersteuning

Als vereniging moeten wij aan steeds meer regels voldoen. Als bestuur zijn wij echter vaak niet voldoende juridisch onderlegd om deze zaken goed te kunnen beoordelen. Wij zouden het fijn vinden als iemand ons hierbij in voorkomende gevallen zou kunnen ondersteunen.
Mocht u een juridische- dan wel notariële achtergrond hebben dan zouden wij het fijn vinden als u ons zou willen helpen. Hiervoor kunt u contact opnemen met secretaris@gvbest.nl.

Juridisch

Kleding

Zoals in de vorige nieuwsbrief vermeld, heeft GV Best een nieuwe leverancier voor de t-shirts van de leden. Iedereen die afgelopen tijd lid is geworden en nog geen gratis t-shirt had besteld, kreeg de mogelijkheid om deze alsnog te bestellen via de nieuwe manier. We hopen dat dit inmiddels bij iedereen is gelukt. Mocht dit nog niet gelukt zijn, dan vernemen we dit graag via kleding@gvbest.nl.
Dit geldt alleen voor leden die lid zijn geworden en nog geen gratis t-shirt hebben gekregen bij de start van hun lidmaatschap.

Heb jij bij aanvang van je lidmaatschap een t-shirt ontvangen, maar is deze versleten, te klein of wil je een extra t-shirt? Bestel dan een nieuw t-shirt via onze website voor slechts €8,50.

20201214 Shirt GV Best

Kamp

Natuurlijk gaan we ook dit jaar weer op kamp! Verdeeld over twee weekenden in september/oktober gaan we allerlei leuke activiteiten doen op de locatie, maar natuurlijk ook in de bossen. De kampleiding is al druk bezig met de voorbereidingen. Benieuwd naar het thema? Bekijk dan snel het filmpje en de website voor meer informatie

Wil je mee? Schrijf je dan snel in, want vol = vol. 

Kampflyer 2022

217 Geslaagden bij de vaardigheidseisen

Na een flinke vertraging door Corona was het zaterdag 19 maart dan eindelijk weer zover; de vaardigheidseisen. Op deze dag konden alle turners en turnsters laten zien wat ze geleerd hadden en hiermee hun graad behalen. De corona beperkingen waren gelukkig opgeheven en daarom mochten ze dit laten zien aan alle ouders, broertjes, zusjes, opa’s, oma’s en alle anderen die graag wilden komen kijken.

Lees verder »»

VHE diploma

Waardevolle coachingsochtend

Aan het begin van het seizoen zijn er 9 nieuwe hulpleiders gestart met het assisteren op onze (recreatieve) gym- en turngroepen. Nadat ze enkele maanden hebben kunnen proeven hoe het is om les te geven aan jonge sporters, werden ze door onze trainerscoaches uitgenodigd voor een coachingsochtend. Onze trainerscoaches hebben hierbij op een leuke en praktische manier uitleg gegeven over (de beginselen van) het lesgeven waarna ze dat direct in de praktijk konden brengen.

Lees verder »»

Coachochtend 2022 2

Wedstrijden paalsport

Begin vond, na 2 jaar en diverse keren uitstel vanwege de lockdowns, eindelijk het paalsport competitieweekend Pole Competition ADC plaats. Karen won in haar categorie met haar Lion King optreden en werd een dag later tweede in de categorie Intermediate. Ook Linda ging er met de eerste prijs vandoor, zij won in de catergorie voor 35+.

Ook het NK Paalsport verliep succesvol voor GV Best. Linda won zilver in Pole Sports Elite Masters 40+ Women. Richelle zette ook een keurige routine neer waarmee ze brons behaalde in Pole Sport Elite Novice Female. Met maar liefst 25,4 punten werd ze niet alleen 3e, maar plaatste ze zich ook als reserve voor het WK. Zoë maakte haar debuut in Pole Sports Elite Novice Female en verraste iedereen met wat zij als 11-jarige al in haar mars heeft.

Lees verder »»

NK paalsport 2022

Showcase paalsport

Op 15 juli organiseren we met de paalsport een showcase avond. Alle paalsport leden krijgen de mogelijkheid om zich hiervoor in te schrijven. Het is de kans voor onze leden om voor de zomerstop iets moois neer te zetten. Er zal tijdens de lessen de mogelijkheid worden gegeven om aan je dans te werken. Er hangt een inschrijflijst in de studio. Met vragen kan je terecht bij je trainster.
We gaan er een gezellige avond van maken!

IntroMaart5

Mooie resultaten bij turnwedstrijden

Het wedstrijdseizoen voor onze wedstrijdturn(st)ers zit er bijna op. In de afgelopen weken stonden veel wedstrijden op het programma, omdat veel wedstrijden moesten worden ingehaald. Er zijn diverse mooie prestaties behaald. Daarnaast mogen Esmee en Pien op zondag 26 juni hun toestelfinale turnen in Ahoy Rotterdam.

TD junior teamfinale brons

Sponsorcontract fysio verlengd

Vorige maand is de sponsorovereenkomst met Best Fit Fysiotherapie voor onbepaalde tijd verlengd. Onderdeel van de overeenkomst is o.a. een maandelijks spreekuur tijdens de training voor onze wedstrijdturn(st)ers, zodat ze snel geholpen kunnen worden bij beginnende blessures. Het logo van Best Fit Fysiotherapie pronkt daarom ook op hun sporttassen.

logo best fit fysio

Handstandfoto's

Onze 'handstandgalerij ' is aangevuld met de collages van 2020 en 2021. Daarmee hangen er nu al 12 jaargangen van deze leuke fotowedstrijd in de gang van de turnhal.

In de volgende nieuwsbrief kondigen we de handstandfotowedstrijd van 2022 weer aan.

handstand collage

Kegelen

De activiteitencommissie organiseert op zondag 10 juli een activiteit voor de oudere leden:

Kegelen bij D'n Oirschotse Kegel

  • Verzamelen: 14:45 uur
  • Kegelen: 15:00 - 16:30 uur
  • Borrel: 16:30 uur

Eigen bijdrage €15,- (inclusief 2 drankjes en borrelhapje). De rest van  de consumpties zijn op eigen rekening. Eigen bijdrage contant of
per pin te voldoen bij aankomst.

Wil je mee, meld je aan via activiteiten@gvbest.nl en dan zien we jou graag op zondag 10 juli!

Kegelen

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u lid bent van GV Best of omdat u zich heeft aangemeld.
Meer informatie over de nieuwsbrief? Klik hier
Gymvereniging Best
Ontwikkeld door Yolknet