Nieuwsbrief GV Best: Eerste nieuwsbrief van 2022

Nieuwsbrief is ook te lezen via de website

gv kop

Editie februari 2022

Voorwoord

Beste leden,

Inmiddels zijn we al weer ruim in februari van 2022 aangekomen. Gelukkig hebben we in het begin van het jaar maar 2 weken stil gelegen en mochten we daarna weer de zalen in. Laten we hopen dat dit zo kan blijven in 2022. Het wedstrijdseizoen gaat ook weer starten, wellicht nog met beperkingen m.b.t. bezoekers etc., maar in ieder geval goed dat onze wedstrijdsporters weer wedstrijden kunnen gaan doen. Daar trainen ze tenslotte voor. Ook een aantal evenementen binnen de vereniging kunnen we weer gaan oppakken zoals de vaardigheidseisen. Hierover meer in deze nieuwsbrief.

Een sportief jaar gewenst !

Hans van Laarhoven
Penningmeester GV Best


Contributie inning

2021 was een raar jaar. Natuurlijk vanwege Covid-19, maar ook door de overstap naar ons nieuwe ledenadministratiesysteem van All United.(meer hierover leest u verderop in deze nieuwsbrief).

Door deze redenen is ook de contributie-inning anders geweest dan normaal. Vanwege Covid-19 en het stilleggen van de lessen hebben we in de eerste twee kwartalen van 2021 geen contributie geheven. Mede doordat wij een financieel gezonde vereniging zijn hebben we dit kunnen doen. Veel andere verenigingen hebben gewoon de volledige contributie geheven, vaak omdat daar met jaarabonnementen gewerkt wordt.

Omdat we daarna tijdelijk niet konden incasseren door het nieuwe ledenadministratiesysteem, zijn de contributies voor kwartaal 3 en 4 van 2021 vrij dicht op elkaar geïncasseerd. Om die reden, en omdat het onzeker was wanneer de sportlocaties weer open gingen, is ook de contributie van kwartaal 1 van 2022 wat uitgesteld. Volgende week zal de contributie worden geïncasseerd.

Ervan uitgaande dat de binnensportlocaties open blijven en we mogen blijven sporten, incasseren we na de aankomende incassatie weer via het vast ritme. Te weten in de eerste week van april, juli en oktober.

Contributie

All United

Zoals u al eerder in deze nieuwsbrief heeft kunnen lezen zijn we in 2021 overgestapt naar een nieuw ledenadministratiesysteem. Wij zijn als vereniging via de turnbond (KNGU) namelijk verplicht om een door de bond ondersteund ledenadministratiesysteem te gebruiken. Het oude pakket voldeed al tijden niet meer en wij hebben als vereniging besloten om over te stappen naar het pakket van All United. Dat pakket wordt inmiddels door veel gymnastiekverenigingen gebruikt, maar ook door andere sportverenigingen. 2021 heeft in het teken gestaan van het overzetten van de leden, lessen, leiding, en het weer kunnen incasseren. In 2022 gaan we ons richten op de extra opties die All United te bieden heeft. Hierover houden wij u t.z.t. op de hoogte.

Om goede communicatie te houden met onze leden is het natuurlijk wel van belang dat onze gegevens kloppen en blijven kloppen. Het feit dat u deze nieuwsbrief ontvangt is nog geen garantie dat uw e-mailadres klopt in onze ledenadministratie omdat dit twee 2 gescheiden systemen zijn. Ontvangt u de factuur voor de lessen op de mail, dan staat uw e-mailadres correct in de ledenadministratie. Ontvangt u die niet ontvangt, of wilt u een andere wijziging doorgeven (adres, of bv IBAN), dan kunt u contact opnemen met onze ledenadministratie via ledenadministratie@gvbest.nl

AU

Geslaagd

Marjolein van Huijkelom is op zondag 30 januari j.l. geslaagd voor de cursus Gymnastiek Leider niveau 3. Na meerdere cursusdagen, lesopdrachten en examens heeft zij de cursus succesvol afgerond.

We willen Marjolein feliciteren met haar diploma en we wensen haar nog veel lesgeefplezier bij de vereniging!

GV Best vindt het belangrijk dat haar trainers gediplomeerd zijn zodat we kwalitatief goede en veilige lessen kunnen geven. Het volgen van cursussen wordt dan ook gestimuleerd. Myriam, Rik, Pien en Clarissa volgen momenteel de cursus Gymnastiek Leider niveau 3.

Marjolein GL3 site

Kennismakingscursus paalsport (volwassenen)

Op zoek naar een nieuwe sport, maar twijfel je of paalsport iets voor jou is? Dan is een introductiecursus misschien iets voor jou!
In vier lessen leer je op een laagdrempelige manier de beginselen van deze mooie sport.

De introductiecursus wordt ieder kwartaal aangeboden. Deze lessen zijn op dinsdagavond (van 19:30 tot 20:30 uur) en vinden plaats in onze paalsportstudio (Buitenweg 9, Best). De introductiecursus kost €37,50 en na afloop van de cursus ontvangen de deelnemers een diploma. Om alle deelnemers goed te kunnen begeleiden is er plaats voor maximaal 12 deelnemers.

De eerst volgende cursus is op 29 maart, 5, 12 en 19 april.          Aanmelden kan vanaf 26 februari via onze website.

Bovenstaande introductiecursus is voor volwassenen zonder ervaring met paalsport. Heb je al wel enige ervaring met de paalsport, meld je dan aan voor twee vrijblijvende proeflessen tijdens onze reguliere lessen.

paalsport3

Doppers

2021 was erg bijzonder en raar, maar het bestuur wilde alle vrijwilligers toch bedanken voor hun inzet dat jaar.
Ze hopen in 2022 weer een keer met z'n allen te kunnen klinken,
maar gaf hen nu alvast een presentje om te kunnen drinken.

Onze vrijwilligers hebben daarom voor hun inzet in 2021 een leuke kerstattentie gekregen; een dopper voorzien van het verenigingslogo. Vanaf deze plaats nogmaals hartelijk dank aan alle vrijwilligers die het in 2021, ondanks alles, mogelijk hebben gemaakt dat zo veel mogelijk trainingen en activiteiten door konden gaan in welke vorm dan ook.

Dopper

Handstandfoto uitgereikt

Eerder maakten we al bekend dat Milenka de handstandfotowedstrijd heeft gewonnen. De canvas van de winnende foto is inmiddes aan haar uitgereikt. Veel plezier met de canvas, hopelijk krijgt de foto een mooi plekje.

Alle inzendingen van 2021 nog eens terugkijken? Dat kan op de site: https://www.gvbest.nl/fotos-en-fun/handstandfoto/2021

Binnenkort zal ook de collage met alle foto's worden opgehangen in onze "galerij', de gang van de turnhal.

Handstand uitreiking

Nieuwe leverancier T-shirts

Ben je onlangs lid geworden en heb je nog geen t-shirt ontvangen dan kun je contact opnemen met tshirt@gvbest.nl
Je ontvangt vervolgens de instructie voor het aanvragen van een t-shirt bij onze nieuwe leverancier. Gelieve de startdatum van het lidmaatschap en de lesgroep door te geven in de e-mail.

20201214 Shirt GV Best

Korting bij Flexmonkey polewear voor onze leden

Wist je dat er een ontzettend leuk sportkledingmerk van Nederlandse bodem is? Flexmonkey polewear is ontstaan uit pure liefde voor luchtacrobatiek, waaronder paaldansen. Na 6 jaar is het uitgegroeid tot een kledingmerk met allerlei sporttops, yogaleggings, shorts en accessoires met vrolijke, stoere en kleurrijke prints en tot in detail uitgedachte ontwerpen. Flexmonkey maakt dit deels met de hand, deels machinaal en zorgt ervoor dat alle ontwerpen split & squatproof zijn.

Actie voor onze leden: deze week maar liefst 15% korting op het eigen merk Flexmonkey, en daarna 10%. *

Ga naar www.flexmonkey.nl en gebruik de code: BestMonkey10

*Alleen geldig op online shopping. Slechts 1 code per bestelling. Alleen geldig indien u lid bent van GV Best. De code geeft tot en met vrijdag 18 februari 2022 15% korting. Hierna geldt 10%. De korting is geldig op Flexmonkey eigen merk met uitzondering van reeds afgeprijsde items en de handgemaakte items en services.

FlexMonkey

Doorstroom leden recreatieturnen

Op het moment dat leden die recreatief turnen de leeftijd van 9 jaar bereiken, stromen zij bij het volgende doorstroommoment door naar een recreatiegroep in de turnhal. Voorheen lag deze datum op 1 februari, maar vanwege de lockdown en de verplaatsing van de vaardigheidseisen heeft de vereniging ervoor gekozen om dit moment dit jaar te verplaatsen naar 1 april. Leden die het betreft ontvangen t.z.t. een mail met meer informatie over de nieuwe groep.

9 jaar

Agenda

Algemene ledenvergadering

Woensdag 9 maart

*

 

Vaardigheidseisen

Zaterdag 19 maart

*

 

*Data onder voorbehoud van komende persconferentie. Meer informatie volgt.

 

Start kennismakingscursus paalsport

Dinsdag 29 maart

  Agenda.jpg

Vakanties

Voorjaarsvakantie

28 feb - 4 mrt

Geen lessen

2e Paasdag

18 apr

Geen lessen

Meivakantie

25 apr - 6 mei

Geen lessen


U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u lid bent van GV Best of omdat u zich heeft aangemeld.
Meer informatie over de nieuwsbrief? Klik hier
Gymvereniging Best
Ontwikkeld door Yolknet