Nieuwsbrief GV Best: Vrijwillige donatie + opstarten binnensport

Nieuwsbrief is ook te lezen via de website

gv kop

Editie mei 2021

VRIJWILLIGE DONATIE + opstarten lessen leden tot 18 jaar.

Beste Leden,

Vandaag heeft de overheid de aankondigde versoepelingen omtrent COVID-19 bevestigd. Dit is goed nieuws voor al onze leden tot 18 jaar! Met ingang van dinsdag 25 mei 2021 gaan we weer binnen sporten met onze leden tot 18 jaar volgens het normale lesschema.

Daarnaast heeft het bestuur de beslissing genomen om ook voor kwartaal 2 van 2021 geen contributie te heffen, ondanks dat we met een groot deel van de groepen inmiddels weer aan de slag zijn.

Het was een lastige beslissing om geen contributie te heffen. Enerzijds zijn een aantal van de vaste kosten voor ons weggevallen zoals de zaalhuur, maar anderzijds lopen diverse andere kosten gewoon door. Denk hierbij aan de bondscontributie van de KNGU, verzekeringen, of leiding onder contract.

Voorzitter pasfoto voorwoord

Zoals u weet hebben we ook in kwartaal 2 van 2020 en kwartaal 1 van 2021 geen contributie geheven. Dit is een eigen beslissing geweest namens het bestuur, het advies van de KNGU en andere instanties was namelijk om wel gewoon contributie te heffen. In de praktijk blijkt ook dat wij een van de weinige verenigingen zijn die de contributie heeft stilgelegd.

We hebben dit besluit genomen omdat de vereniging financieel gezond is. We zouden natuurlijk graag willen dat dit zo blijft. Wij merken echter dat ook onze reserves langzaam achteruit gaan.

Vandaar dat wij u willen vragen om, geheel vrijblijvend, een bedrag over te maken aan de vereniging zodat we onze vaste lasten kunnen compenseren.

Per lid betalen wij per kwartaal €5,- aan bondcontributie, dus het zou al fijn zijn als u €10,- zou willen/kunnen doneren zodat we het lidmaatschap aan de KNGU (de bond) van de laatste twee kwartalen daarmee kunnen betalen.

Uiteraard bent u tot niets verplicht en is het ook mogelijk om meer te doneren als u dat wenst.

Wilt u een bedrag storten dan kan dit op NL85RABO0107010283 t.n.v. Gymnastiek Ver Best, via de doneerbutton aan de rechterkant of scan de QR-code met uw telefoon.

We zijn u dankbaar voor uw donatie.

Bestuur
Gymnastiek Vereniging Best

 

 

 

 

 

QR code donatie

De QR-code is geldig tot 18 augustus

 

 Doneer


Nieuw systeem voor ledenadministratie

Momenteel zijn we achter de schermen druk bezig met de overstap naar een nieuw systeem voor de ledenadministratie.

Het systeem dat we tot op heden gebruikten via de KNGU komt namelijk te vervallen en wordt vervangen door een nieuw systeem van 'All United'.

Op dit moment kunnen we geen mutaties verwerken, maar natuurlijk is de ledenadministratie wel bereikbaar. Verder zal de overgang geen consequenties hebben, behalve dat de facturen die u ontvangt er anders uit gaan zien qua opmaak.

AU

Buitensportlessen

Inmiddels zijn we weer een paar weken actief buiten aan het sporten. Vol enthousiasme staan onze vrijwilligers ondanks het wisselvallige weer buiten lessen te verzorgen. Het is goed om te zien dat er veel jeugdige leden volop aan het bewegen zijn. Wanneer de maatregelen omtrent COVID-19 het toelaten hopen we snel naar binnen te mogen.

Buitensport NB

Kamp

In het begin van het nieuwe seizoen gaan we weer op kamp! Verdeeld over twee weekenden in september/oktober gaan we allerlei leuke activiteiten doen op de locatie, maar natuurlijk ook in de bossen. De kampleiding is al druk bezig met de voorbereidingen. Benieuwd naar het thema? Bekijk dan snel het » filmpje en ga naar de » site voor meer informatie.

Inschrijven kan vanaf 29 mei via de bovengenoemde site.

Kamp2021

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u lid bent van GV Best of omdat u zich heeft aangemeld.
Meer informatie over de nieuwsbrief? Klik hier
Gymvereniging Best
Ontwikkeld door Yolknet