Nieuwsbrief GV Best: We gaan weer naar buiten!

Nieuwsbrief is ook te lezen via de website

gv kop

Editie maart 2021

WE gaan weer naar buiten!

Beste leden, ouders & verzorgers,

Helaas is het op dit moment niet mogelijk om onze mooie sport uit te kunnen oefenen. Vanwege alle maatregelen omtrent COVID-19 is het niet toegestaan om binnen te mogen sporten. Helaas verwachten we op korte termijn nog niet naar binnen te mogen om te sporten.

Om toch weer een beetje in beweging te komen is de afgelopen tijd intensief contact geweest met Gemeente Best om een vergunning te regelen om buiten te mogen sporten met onze leden tot 18 jaar. Vanaf dinsdag 6 april 2021 komt onze vereniging weer gedeeltelijk in beweging.

Voorzitter pasfoto voorwoord

Helaas is het voor volwassenen nog niet toegestaan om in grotere groepen samen te sporten. Daarom is ervoor gekozen om nog geen activiteiten aan te bieden voor onze volwassen leden, ondanks dat leden tot 27 jaar dat wel zouden mogen.

Aankomend weekend organiseert de activiteitencommissie een leuke speurtocht. Een leuke activiteit om te ondernomen samen met gehele gezin.

Met vriendelijke groet,

Bob de Beer
Voorzitter Gymnastiek Vereniging Best


Buitensport

Gymnastiek Vereniging Best gaat vanaf dinsdag 6 april 2021 de lessen buiten opstarten voor kinderen tot 18 jaar voor zowel turnen, dans als paalsport. Dit gaan we doen op meerdere plekken in de Gemeente Best.

Voor de lessen buiten is een protocol gemaakt, graag dit protocol goed doornemen. In het protocol kun je ook vinden waar en wanneer jouw les wordt aangeboden. Kijk op www.gvbest.nl/buitensport voor alle informatie.

Gaan we overslagen, salto’s en flikflakken maken? Helaas is dat niet mogelijk, maar we gaan leuke spelletjes doen en lekker buiten bewegen. Bij slecht weer gaat de les niet door, mocht je twijfelen dan kun je een kijkje nemen op bovengenoemde website. Hier kun je elke dag kijken of de les wel of niet doorgaat.

Heb je vragen over de les, dan kun je deze stellen aan de eigen leiding. Bij algemene vragen kun je contact opnemen via vragen@gvbest.nl

Buitensport

Paasspeurtocht

In het Paasweekend organiseert de activiteitencommissie een leuke speurtocht. Bij deze speurtocht ga je zelfstandig op zoek naar paaseieren met letters erop. Deze letters kom je in willekeurige volgorde tegen en vormen uiteindelijk een woord. Ook kom je onderweg een paar opdrachten tegen.

In drie verschillende wijken in Best hang afbeeldingen van paaseieren. Lees verder »»

Pasen insta

Algemene ledenvergadering

De algemene ledenvergadering is vanwege de maatregelen rondom COVID-19 verplaatst naar woensdag 30 juni. Afhankelijk van de dan geldende maatregelen vindt de algemene ledenvergadering fysiek of online plaats. De uitnodiging en agenda volgen t.z.t.

ALV 2015 hamer

Vaardigheidseisen geannuleerd

De vaardigheidseisen / graden konden in november geen doorgang vinden. Toentertijd is besloten om de vaardigheidseisen, indien mogelijk, in te halen op de dag van de clubkampioenschappen (12 juni 2021). Hoewel we nog niet weten of we dan al weer binnen mogen sporten, moeten we nu al besluiten om de vaardigheidseisen van dit seizoen definitief te annuleren omdat de sporters natuurlijk ook meerdere weken in de zaal moeten kunnen oefenen. Dit is met de huidige maatregelen rondom COVID-19 niet mogelijk.

Diploma VHE klein

Agenda

3 t/m 5 april

Paasspeurtocht

27 april

Koningsdag - geen lessen

3 t/m 14 mei

Meivakantie - geen lessen

24 mei

2e Pinksterdag - geen lessen

30 juni

Algemene ledenvergadering

24 juli

Start zomervakantie

6 september

Begin seizoen 2021-2022

17 t/m 19 september

Kamp 1 *

1 t/m 3 oktober

Kamp 2 *

   * Meer informatie over de kampen volgt na de meivakantie

Agenda

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u lid bent van GV Best of omdat u zich heeft aangemeld.
Meer informatie over de nieuwsbrief? Klik hier
Gymvereniging Best
Ontwikkeld door Yolknet