Nieuwsbrief GV Best: We zijn weer gestart

Nieuwsbrief is ook te lezen via de website

gv kop

Editie oktober 2020

Voorwoord

Inmiddels wordt er weer volop les gegeven en is onze vereniging weer lekker actief. De eerste lesweken zijn zonder noemenswaardige problemen verlopen en ook op de kampen kunnen we positief terugkijken. Helaas zien we om ons heen dat het aantal besmetting met COVID-19 weer oploopt.

Het is natuurlijk niet leuk om een training te moeten missen, maar van zowel sporters als leiding verwachten we dat de onderstaande richtlijnen worden gevolgd:

  • Bij snotneus / verkouden blijf je thuis (geldt niet voor kinderen <12 jaar)
  • Bij koorts en/of benauwdheid blijft het hele gezin thuis
  • Je mag weer komen trainen na een negatieve test of na 24 uur zonder klachten
Voorzitter pasfoto voorwoord

We vinden het erg belangrijk dat onze leiding en vrijwilligers op een verantwoorde wijze kunnen lesgeven. Indien zij het vermoeden hebben dat een lid symptomen heeft en toch deel komt nemen aan de les, dan mag de leiding dit lid naar huis sturen. Bij minderjarige leden wordt dan wel eerst met de ouders overlegd.

Indien iemand van de leiding thuis moet blijven kan het zijn dat de eerst volgende training komt te vervallen.

Met ingang van 29 september j.l. is publiek tijdens de trainigen niet meer toegestaan. De tribune in de turnhal is daarom gesloten. 

Corona

Vaardigheidseisen & Clubkampioenschappen

Helaas noodzaakt COVID-19 ons om de vaardigheidseisen in november 2020 niet door te laten gaan. Door de maatregelen is het niet mogelijk om kinderen hun diploma te laten behalen met een tribune vol met ouders/verzorgers, opa's en oma's. Er is voor gekozen om de vaardigheidseisen door te schuiven naar de datum van de clubkampioenschappen op 12 juni 2021. Door deze beslissing komen de clubkampioenschappen 2021 geheel te vervallen, dit zal niet op een later moment worden ingehaald. Wanneer de maatregelen omtrent COVID-19 het niet toelaten om de vaardigheidseisen in juni 2021 alsnog door te laten gaan wordt naar een alternatief gekeken.

Rescheduld

Turn on the Music

Afgelopen maart heeft COVID-19 ervoor gezorgd dat Turn on the Music helaas niet is doorgegaan. Vanwege de huidige maatregelen omtrent COVID-19 en er nog geen perspectief is op het organiseren van evenementen is besloten om de Turn on the Music ook in 2021 niet door te laten gaan. Omdat een goede Turn on the Music veel voorbereiding nodig heeft wordt er op dit moment nog niet gekeken naar een nieuwe datum. Mocht er in de toekomst weer evenementen georganiseerd mogen gaan worden, gaan we kijken naar een nieuwe datum.

postponed

Grote Clubactie

Dit jaar doen wij wederom mee met de Grote Clubactie. Zij hebben een verantwoorde manier gevonden om loten te verkopen. Met de opbrengsten van de Grote Clubactie vergroten wij de clubkas en kunnen we weer veel leuke activiteiten voor jullie organiseren. Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken. Een lot kost €3,- en daarvan gaat maar liefst 80% naar onze clubkas. Met het verkopen van de loten verdien je ook zelf een leuk extraatje. Lees verder »

Koop een lot

GCA klein

Handstandfoto

We hebben ook dit jaar weer erg veel foto's ontvangen. Overal in de wereld zijn weer handstanden gemaakt. Aan de vele foto's te zien zijn er ook in Nederland heel veel leuke plekjes om een handstand te maken. Het was dan ook een lastige klus om uit al deze foto's de mooiste, leukste, dan wel origineelste foto te kiezen. De winnende handstandfoto is van ...

Lisa Hendrikussen

Van harte gefeliciteerd! De foto op canvas komt naar je toe.

De collage met alle inzendingen hangen we natuurlijk weer op in de gang van de turnhal.

Handstand winnaar

Piratenkamp

Met enkele aanpassingen zijn de kampweekenden goed verlopen. Hoewel we iets minder deelnemers hadden dan de afgelopen jaren was het plezier er niet minder om. Het gevarieerde programma met spellen op het veld bij de boerderij en in het bos viel goed in de smaak.

De foto's van kamp 1 en kamp 2 komen binnenkort op de website.

kamp

Rabobank ClubSupport

Ook dit jaar doen we als vereniging weer mee aan de Rabobank ClubSupport. Vorig jaar hebben we een mooi bedrag binnen weten te halen voor de aanschaf van een Airtrack voor in de turnhal.

Van maandag 5 oktober t/m zondag 25 oktober 2020 kunnen leden van Rabobank Het Groene Woud Zuid weer stemmen op alle deelnemende verenigingen en stichtingen, zo ook op Gymnastiek Vereniging Best. Hoe meer stemmen er op Gymnastiek Vereniging Best uitgebracht worden, hoe meer geld onze vereniging krijgt. Lees verder »»

Breng uw stem uit

Rabo CS 2

Proefles jazzdans & proefles paalsport

Door de trainerswissel is de jazzdansles voor 6-9 jarigen verplaatst van maandag 17:00 uur naar donderdag 18:00 uur. De les vindt nog wel in de zelfde zaal plaats (kleine zaal van de sporthal). Er zijn nog een aantal plekjes vrij dus iedereen is welkom voor een proefles.

Vraag een proefles aan

Voor leden van GV Best is het mogelijk om vrijblijvend 3 proeflessen te volgen bij onze nieuwe paalsport afdeling. Wil je dat? Vraag dan een proefles aan via bovenstaande link. Er zijn groepen voor diverse leeftijden.

Jazzdans

Volg ons

GV Best is ook te volgen op:

FB   insta
Facebook   Instagram 

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u lid bent van GV Best of omdat u zich heeft aangemeld.
Meer informatie over de nieuwsbrief? Klik hier
Gymvereniging Best
Eindredactie: Rohan de Bresser
Ontwikkeld door Yolknet

.

.