Nieuwsbrief GV Best: start seizoen 2020-2021

Nieuwsbrief is ook te lezen via de website

gv kop

Editie augustus 2020

Start seizoen 2020-2021

Beste leden, ouders & verzorgers,

De laatste vakantieweek is aangebroken, nog even genieten van de laatste vakantiedagen. Daarna gaat de gehele vereniging weer in beweging komen, we gaan weer sporten! We gaan, met de huidige maatregelen omtrent COVID-19 in acht nemende, weer starten met alle lessen binnen Gymnastiek Vereniging Best volgens het lesschema. Om deel te nemen aan de lessen zijn er een paar voorwaarden waar iedereen zich aan moet houden.

  • Bij klachten blijf je thuis!
  • (zo veel mogelijk) Thuis omkleden
  • Handen desinfecteren bij binnenkomst

Voor de volwassen leden geldt daarnaast:

  • Onderling 1,5 meter afstand houden in de gang en kleedkamers
  • 1,5 meter afstand houden richting de trainer/trainster
  • Geen bijeenkomsten na afloop van de training

Voor ouders/verzorgers geldt daarnaast:

  • Bij de gymzalen: Kinderen buiten de gymzaal afzetten en ophalen. Ouders hebben geen toegang tot de accommodaties
  • Bij de turnhal: Kinderen buiten de kleedkamer afzetten en ophalen, beperkte toegang tot de tribune en altijd op 1,5 meter afstand plaats nemen.

Met bovenstaande maatregelen gaan we op een verantwoorde wijze weer binnen lesgeven. De leiding heeft er volop zin in, wij hopen jullie ook!

De contributie van het tweede kwartaal 2020 is niet geïnd, het derde kwartaal gaat na de vakantie wel geïnd worden. Mochten er vragen zijn dan kun je deze stellen via vragen@gvbest.nl


Een heel fijn nieuw seizoen gewenst namens het gehele bestuur en de leiding.


Met vriendelijke groet,

Bob de Beer
Voorzitter Gymnastiek Vereniging Best


Trainerswisselingen

Aan het einde van het vorige seizoen hebben een aantal trainers te kennen gegeven dat ze gaan stoppen met lesgeven bij Gymnastiek Vereniging Best. Met ingang van het nieuwe seizoen vinden er dan ook een aantal trainerswisselingen plaats. 

Lees verder »»

Trainerswissel klein

Paalsport

Na de vakantie gaan ook de paalsportlessen van start.
Met 10 lesgroepen voor verschillende leeftijden en niveaus hebben we direct een breed lesaanbod staan. De afgelopen weken is er hard gewerkt om de studio gereed te maken zodat we met een frisse start kunnen beginnen. Dank aan alle vrijwilligers!

Wil jij komen sporten? Inschrijven is mogelijk via de website. Bij het inschrijven kies je voor de lesgroep P00 en bij de opmerkingen kun je aangeven welk lesuur jouw voorkeur heeft. De docenten Linda en Karen gaan hier rekening mee houden bij het indelen van de lesgroepen op leeftijd en niveau.

Voor vragen over de paalsport kun je terecht bij de docenten: paalsport@gvbest.nl  

Paalsport klein

Afscheid Hanny Hendrix

Na heel veel jaren stopt Hanny Hendrix met lesgeven bij Gymnastiek Vereniging Best. Hanny heeft binnen de vereniging verschillende groepen lesgegeven: kleuters, meisjes en jongens. Ze heeft niet alleen lesgegeven bij onze vereniging maar heeft in het verleden onder andere ook in Rosmalen in de zaal gestaan. Na meer dan 50 jaar lesgeven is het tijd voor haar lesgeef “pensioen”.

Graag willen wij Hanny bedanken voor haar jarenlange inzet als leiding en hopen haar nog regelmatig in te mogen zetten als vrijwilliger bij verschillende activiteiten.

Hanny afscheid kl

Piratenkamp

Het gymkamp gaat door!

Voor de zomervakantie was het nog onduidelijk of de gymkampen dit jaar door kunnen gaan vanwege Covid-19. Inmiddels is duidelijk dat de kampen doorgang kunnen vinden met een aantal aanpassingen. Alle leden die al zijn ingeschreven voor het kamp hebben hier een mail over ontvangen.

Heb je nog niet ingeschreven voor het kamp en wil je nog mee? Kijk dan op de kamppagina voor meer informatie en het aanmelden. Daar kun je eveneens vinden welke maatregelen er getroffen worden om het kamp op een verantwoorde manier door te laten gaan. 

piraat klein

Handstandfoto's

Ook dit jaar hebben we uiteraard weer een handstandfotowedstrijd. Heb je tijdens de vakantie een mooie, originele of gekke handstandfoto gemaakt? Stuur deze dan voor 7 september naar foto@gvbest.nl onder vermelding van je naam en de plaats waar de foto is gemaakt. Uit alle inzendingen wordt er een winnaar gekozen. De winnaar krijgt zijn of haar handstandfoto op canvas. 

Kijk op de fotopagina voor inzendingen tot nu toe. 

Maximaal 3 foto's per persoon.
De ingezonden foto's worden op onze digitale kanalen geplaatst.

Handstand klein

Hulpleiding worden?

Beste leden vanaf 14 jaar: Vind jij het leuk om met kinderen bezig te zijn en ze iets te leren? Dan zoeken wij jou! Heb je interesse om hulpleiding te worden bij onze vereniging, vul dan dit formulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op en kijken dan of en waar er plek is.

assistent klein

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u lid bent van GV Best of omdat u zich heeft aangemeld.
Meer informatie over de nieuwsbrief? Klik hier
Gymvereniging Best
Eindredactie: Rohan de Bresser
Ontwikkeld door Yolknet