Nieuwsbrief GV Best: Een sportief 2020

Nieuwsbrief is ook te lezen via de website

gv kop

Editie januari 2020

Voorwoord

Beste leden, ouders en vrijwilligers,

Als u deze nieuwsbrief ontvangt zijn we al weer een stukje op weg in 2020. Toch wil ik u allen namens het hele bestuur van GV Best nog een goed, gezond, maar vooral sportief 2020 wensen.

Moge het in alle opzichten een fantastisch jaar worden.

Aan de activiteiten zal het niet liggen zoals u in deze nieuwsbrief kunt lezen. Na een paar jaar gaan we weer een geweldige 'Turn On The Music' organiseren waarvoor de voorbereidingen al weer in volle gang zijn. Zoals u verderop kunt lezen met een toepasselijk thema voor dit jaar.

Ook het wedstrijdseizoen is weer van start gegaan en wij wensen alle turners en turnsters natuurlijk heel veel succes in 2020!

Veel leesplezier met deze eerste nieuwsbrief van het jaar.


Namens het bestuur,

Hans van Laarhoven
Penningmeester

vuurwerk

Turn On The Music

Eurovision Gymnastics Contest
Op zaterdag 28 maart 2020 organiseren wij weer een hele gave editie van Turn On The Music; een spetterende show waarin diverse dans-, gym- en turngroepen van onze vereniging zorgen voor een show met spektakel, voorzien van een mooie lichtshow. Gezien de grote belangstelling van de afgelopen edities zullen er dit keer niet 2, maar 3 voorstellingen gehouden worden.

De kaartverkoop start 1 februari.

Lees verder »

totm2

Carnavalsdisco

Nog enkele weken en dan is het weer carnaval. Bij Gymnastiek Vereniging Best vindt de carnavalsdisco altijd een week voor carnaval plaats, dit jaar dus op zaterdag 15 februari.

Het is ieder jaar gezellig druk tijdens deze disco en veel leden en vrijwilligers zien er prachtig uitgedost uit. Er is zelfs een prijs voor diegene die het leukst verkleed is. Daarnaast mag je een vriendje of vriendinnetje meenemen voor nog meer gezelligheid!

Lees verder »

CV2

Kerst knutselen

Op zaterdag 14 december j.l. hebben we met +/- 25 kinderen leuke kerstknutselwerkjes gemaakt. De organisatie had vooraf van alle knutselwerkjes al een voorbeeld gemaakt. Er waren knutselwerkjes met ijsstokjes, kleine bloempotjes, papier, wasknijpers en dennenappels. De knutselwerkjes van de kinderen natuurlijk waren nog mooier dan onze voorbeelden!

Het leverde een gezellige, maar rommelige zaal op. De glitters lagen na afloop overal. Terwijl wij aan de slag gingen met de bezem, gingen de kinderen tevreden naar huis met hun mooie knutselwerkjes.

Dank aan de hulpouders voor de begeleiding!

Knutsel

Geslaagd

Eind 2019 hebben Valerie Sinx en Esmee Vreeswijk hun examen gedaan van respectievelijk Gymnastiek Assistent Leider niveau 2 en Gymnastiek Leider niveau 3. Valerie moest daar voor naar TIlburg, Esmee heeft haar examen in Best mogen afleggen.

Wij feliciteren beiden met het behalen van het diploma en we wensen ze nog heel veel lesgeefplezier bij onze vereniging. Valerie zal dit jaar verder gaan met de cursus niveau 3.

(hulp)leiding worden?
Vind jij het ook leuk om te gaan assisteren of lesgeven bij onze vereniging? Vul dan het digitale formulier in. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de secretaris.

Valerie

Resultaat Grote Clubactie en Rabo ClubSupport

In het najaar van 2019 hebben veel leden weer loten verkocht van de Grote Clubactie. In totaal hebben we 1564 loten verkocht en daarmee ruim €3600 opgehaald.

Ook hebben veel (bekenden van) leden op ons gestemd bij de Rabo ClubSupport. Mede dankzij uw stem hebben we €751,51 opgehaald.

Met deze opbrengsten hebben we een airtrack aangeschaft. 

Hartelijk dank voor het (ver)kopen en het stemmen!

airtrack

Choreografiewedstrijd 'Best Dance'

Zaterdag 8 februari a.s. wordt de tweede editie van de choreografiewedstrijd gehouden i.s.m. Dans-à-Lon. De wedstrijd is open voor iedereen die het leuk vindt om zelf een dans te maken en die aan een onafhankelijke jury te laten zien. Je hebt dus geen dans- of choreografie-ervaring nodig. Als je deelneemt aan de choreografiewedstijd maak je kans op mooie prijzen, zoals de kans om jouw choreografie te laten zien bij een show in Best.

Lees verder »

dans

Wedstrijdverslagen

Na enkele oefenwedstrijden in november is voor de meiden in december het wedstrijdseizoen van start gegaan. De jongens turnden die maand hun voorbereidingswedstrijd en starten deze maand met de kwalificatiewedstrijden. Hoewel het seizoen nog maar net is gestart, zijn de eerste medailles al weer mee terug naar Best gegaan. Lees de wedstrijdverslagen op de site.

WG

Korte berichten

  • Algemene Ledenvergadering: woensdag 11 maart.
    De uitnodiging volgt.
  • Clubkampioenschappen recreatie: zaterdag 13 juni.
    Meer informatie volgt.

  • GV Best leverde vrijwilligers voor de Brabant Trophy (verslag).

  • De foto's van de pietengymlessen staan op de site.

  • De collage met de handstandfoto's van 2019 hangt in de gang van de turnhal

ZP2

Een gezond en sportief jaar gewenst met veel gym-, turn- en dansplezier!

2020


U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u lid bent van GV Best of omdat u zich heeft aangemeld.
Meer informatie over de nieuwsbrief? Klik hier
Gymvereniging Best
Eindredactie: Rohan de Bresser
Ontwikkeld door Yolknet