Nieuwsbrief GV Best: Fijne vakantie

Nieuwsbrief is ook te lezen via de website

gv kop

Editie juli 2019

Voorwoord

 

Beste leden, ouders/verzorgers,

De vakanties komen eraan, seizoen 2018/2019 zit er (bijna) op.

Zoals u allemaal weet kan een vereniging niet draaien zonder een heleboel vrijwilligers, gelukkig heeft onze vereniging veel enthousiaste mensen die zich op allerlei manieren inzetten voor de vereniging. Een heel groot deel van deze vrijwilligers staat wekelijks meerdere uren per week in de zaal om les te geven, maar er zijn ook diverse taken die misschien minder voor de hand liggen, maar wel moeten gebeuren. Denk hierbij aan de besturen, juryleden, commissies materialen, kleding, activiteiten, PR en alle commissies die ik nog niet benoemd heb.

Voorzitter pasfoto voorwoord

Zo is een van de commissies al volop bezig om in maart 2020 weer een supergave Turn On The Music te organiseren, noteer 28 maart 2020 alvast in uw agenda. Een show vol met dans en turnen, dit wilt u niet missen!

In september gaan we allereerst starten met beide edities van het kamp. De organisatie is er bijna klaar voor, leuk om te horen dat er weer veel kinderen meegaan op beide kampen.

Geniet van een mooie zomer, smeer voldoende zonnebrand en vergeet niet om een handstandfoto te maken. Blijf topfit, want maandag 19 augustus starten de lessen weer! :)

Fijne vakantie!

Met vriendelijk groet,

Bob de Beer
Voorzitter


Vrijwilligersdag

Op 30 juni j.l. vond de jaarlijkse vrijwilligersdag van de vereniging plaats. Het bestuur vindt het belangrijk om onze grote groep vrijwilligers te bedanken voor hun inzet van het afgelopen seizoen. Onder onze vrijwilligers vallen natuurlijk alle leiding en hulpleiding, maar bijvoorbeeld ook de mensen die mee op kamp gaan of helpen bij een carnavalsdisco. Een grote groep mensen dus, gelukkig nog steeds!

35 mensen hadden zich aangemeld voor de vrijwilligersdag. Om 16:00 uur werd er verzameld bij ‘FF Anders’ in het centrum van Best.
Lees verder »

VWD2019

Nederlandse titel voor Bram Versfeld

Ook het wedstrijdseizoen is afgelopen. Na de diverse kwalificatiewedstrijden eindigde het seizoen natuurlijk op het NK. Met ruim 10 NK-finales stonden de wedstrijdgroepen van GV Best er weer goed op.

Bram Versfeld won het goud bij de Junioren I op het toestel brug en mag zich Nederlands Kampioen noemen. Rens Manders veroverde het zilver op het toestel sprong bij de Jeugd. Zeer knappe prestaties!

Lees meer in onderstaande wedstrijdverslagen:

NK Bram

Uitreiking diploma's assistenten 1

Eind 2018 is een groep assistent-trainers begonnen met de cursus Gymnastiek Assistent niveau 1. De eerste 7 cursisten hebben inmiddels al hun opdrachten afgerond en hebben dan ook hun welverdiende diploma ontvangen.

Sophier, Pien, Maaike, Clarissa, Valerie, José en Jarno; van harte proficiat en heel veel lesgeefplezier bij onze vereniging.

Diploma kss1

Get on up! – Twee geslaagde, zinderende, dansshows

Zaterdag 29 juni bereidde ruim 80 dansers van Gymnastiek Vereniging Best en Dans-à-Lon zich voor op de dansvoorstelling ‘Get on up!’ in de aula van het Heerbeeck College. Ondanks de tropische temperaturen zijn er gezamenlijk meer dan 300 mensen naar de twee shows komen kijken.

De show werd geopend door alle dansers op ‘Get on up!’, een mix van de gelijknamige nummers van Tyrone en DJ Bobo. Lees verder » 

collage Get on up dansshow 2019 klein

Handstandfotowedstrijd

Al sinds 2010 schrijven we in de zomer een handstandfotowedstrijd uit. Natuurlijk zetten we deze traditie graag voort, dit jaar dus al voor de 10e keer!

Maak tijdens de vakantie de mooiste, origineelste of gekste handstandfoto en stuur deze voor 9 september naar foto@gvbest.nl onder vermelding van je naam en de plaats waar de foto is gemaakt. Ook dit jaar zal er weer een winnaar worden gekozen die zijn foto op canvas aangeboden zal krijgen.

Kijk op onze site voor de foto's van de voorgaande jaren.

Heb je nog geen vakantiebestemming? Bekijk dan de kaart om te zien in welk lang nog geen handstandfoto is gemaakt.

Maximaal 3 foto's per persoon.
De ingezonden foto's worden op onze digitale kanalen geplaatst.

Handstand


Uitslag clubkampioenschappen

Op zaterdag 15 juni werd wederom de jaarlijkse wedstrijd georganiseerd voor de recreatieleden; de clubkampioenschappen! Zo’n 150 recreanten namen deel en hebben aan de jury hun mooiste oefeningen laten zien. De tribune zat vol en er zijn veel medailles uitgereikt. Bekijk de uitslag »

Bij de clubkampioenschappen 2019 zijn nieuwe diploma’s uitgereikt. We willen Nikie de Koning enorm bedanken voor haar mooie ontwerp!

CKS

Verslag sportieve activiteit

Op zaterdag 18 mei hebben zo'n twintig leden een sportieve middag gehad in het Vrijetijdscentrum in Best. Deze middag bestond uit diverse sportieve onderdelen: Clip 'n Climb, Jungle Chase, Bounz en bowlen. Op de klimwanden werden zelfs wedstrijden gedaan om de snelste tijd neer te zetten. Tijdens het bowlen bleek dat niet iedereen hier even goed in is, want veel ballen kwamen terecht in de goot i.p.v. tegen de kegels. Het was echter wel een gezellige middag en natuurlijk werden er tijdens het bounzen nog een paar turnelementen gesprongen. Na afloop schoof iedereen voldaan aan tafel voor een lekker frietje.

Klimmen klein

Grote clubactie

Dit jaar doen wij wederom mee met de Grote Club Actie en willen wij natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Met de opbrengsten van de Grote Clubactie vergroten wij de clubkas en kunnen we weer veel leuke dingen voor jullie doen! Vorig jaar hebben we ruim €4000,- opgehaald en dat willen we natuurlijk evenaren of verbeteren. Lees verder »

Na de zomervakantie krijg je op de training het verkoopboekje. 

Grote clubactie logo

Best 200

Best 200 Sportief was een van de activiteiten rondom het 200-jarig bestaan van Best. Op 23 juni werden er diverse sportieve activiteiten georganiseerd die door middel van een fietsroute aan elkaar verbonden waren. Op deze zeer warme zondag werd de airtumbling van de vereniging uitgerold op het Dorpsplein. Een 15-tal meiden en jongens van voornamelijk de wedstrijdgroep lieten hun beste kunsten zien. Dit werd afgewisseld met onze jazzdansgroepen die om en om met Dans-à-Lon diverse demonstraties vertoonden op het bordes van het gemeentehuis. Een aantal toeschouwers heeft zich ook nog gewaagd aan een aantal sprongen op de airtumbling.

Best200klein

Agenda

Lesrooster
Het lesrooster voor 2019-2020 staat op de website.

Vakantierooster

14 t/m 18 oktober 2019 Herfstvakantie 
23 december 2019 t/m 3 januari 2020 Kerstvakantie 
24 t/m 28 februari 2020 Carnavalsvakantie 
20 april t/m 1 mei 2020 Meivakantie 
13 juli t/m 21 augustus 2020 Zomervakantie

De vakanties en overige lesvrije dagen zijn ook terug te vinden in de agenda op onze website.

Vaardigheidseisen: zaterdag 9 november 2019

Turn on the Music: zaterdag 28 maart 2020

Clubkampioenschappen: zaterdag 13 juni 2020

Agenda

Fijne vakantie

Bestuur en leiding van Gymnastiek Vereniging Best wenst u een hele fijne vakantie.

Vanaf maandag 19 augustus staan wij weer voor u klaar.

De mailboxen zullen in de vakantie minder frequent gelezen worden.

IJs

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u lid bent van GV Best of omdat u zich heeft aangemeld.
Meer informatie over de nieuwsbrief? Klik hier
Gymvereniging Best
Eindredactie: Rohan de Bresser
Ontwikkeld door Yolknet