Nieuwsbrief GV Best: Fijne feestdagen

Nieuwsbrief is ook te lezen via de website

gv kop

Editie december 2018

Sfeervolle feestdagen 

Beste leden, ouders/verzorgers,  

Het kalenderjaar 2018 zit er bijna op! Tijd om een nieuwsbrief te sturen met de laatste nieuwtjes van het jaar. Onder andere de mooie opbrengst van de Grote Clubactie, fijn dat de leden weer zo enthousiast geholpen hebben met het verkopen van de loten.

Om als vereniging terug te kijken op 2018 wil ik u alvast uitnodigen voor de algemene ledenvergadering in maart. Het duurt misschien nog even, maar dat is voor ons, als bestuur, het moment om samen met u en de rest van de leden terug te kijken op 2018.

Namens het voltallige bestuur wil ik u sfeervolle feestdagen toe wensen en alvast al het goeds voor 2019.


Met vriendelijke sportgroet,
Bob de Beer
Voorzitter GV Best

Voorzitter pasfoto voorwoord

 

 


Uitslag Vaardigheidseisen

Zaterdag 3 november j.l. om 08:00 uur stroomden de eerste deelnemers al binnen. Er staat een rij bij de inschrijftafel en de deelnemers krijgen een nummertje op hun hand en gaan vervolgens door naar de kleedkamer. Daar zitten de andere deelnemers ook al te wachten, de trainer komt je halen en dan laat je alles zien wat je de afgelopen weken hebt geoefend tijdens de training. De jury beoordeelt alle oefeningen en de behaalde punten komen op het diploma te staan. Lees verder »

VHE

Uitslag


Beugelen

Zondag 7 oktober j.l. zijn zo'n 20 oudere leden van de vereniging een middag weggeweest. Om 11:45 uur was het meteen volle bak. Helaas was de brasserie nog niet open, maar gelukkig konden we in de zon wachten op de lunch. Deze was erg luxe met lekkere broodjes en genoeg drankjes. Nadat de buiken waren gevuld zijn we de beugelbaan opgegaan. Hier zagen we verschillende talenten naar boven komen. In duo's gingen we beugelen en vanaf de zijlijn was er een flinke support van de overige leden. Na een spannende strijd was er toch een team dat terecht heeft gewonnen. Pierre en Maarten hadden een duidelijke voorsprong, goed gedaan heren!
Het was een erg geslaagde middag, we hebben nu al zin in de volgende activiteit.
Bekijk de foto's.

Beugel

Start cursus Assistent Leider niveau 1

Wij vinden het belangrijk dat niet alleen onze hoofdleiding, maar ook de hulpleiding goed is opgeleid. Vandaar dat we recent zijn gestart met de cursus Assistent Leider niveau 1. Deze cursus wordt intern verzorgd door onze eigen trainerscoaches. Na afronding van deze cursus kan men bij de KNGU verder gaan met Assistent Leider niveau 2 of zelfs voor de cursus Leider niveau 3 en verder.

Enkele cursisten hebben een verslag geschreven van de eerste cursusdag. Lees verder »

Cursus2

Grote Clubactie: ruim 1750 loten

Vooraf hadden we als doel gesteld om 1700 loten te verkopen. Een ambitieus doel, want vorig jaar hadden we 1525 loten verkocht. Met nog één inlevermoment te gaan was de tussenstand 1264, dus het werd spannend of we ons doel zouden halen. Met een flinke eindsprint kwamen we uit op maar liefst 1754 loten!

Veel (jeugd)leden hebben daarmee een extra zakcentje verdiend, maar ook de clubkas profiteert van de verkochte loten. Wij danken alle leden voor het verkopen van de loten en alle vrijwilligers voor het invoeren van de gegevens.

Er zijn 20 prijzen gevallen op de door ons verkochte loten. Weten of je een van de winnaars bent? Check je lotnummer »

Check GCA 2018 klein2

GCA2


GV Best helpt Sinterklaas bij de intocht in Best

Zondag 18 november j.l. vond in het centrum van Best de intocht van Sinterklaas en zijn pieten plaats. Als Gymnastiek Vereniging stonden wij op het Wilhelminaplein en het Dorpsplein om de kinderen en ouders te vermaken tijdens het lange wachten op de Sint. Op het Wilhelminaplein werd gedanst en op het Dorpsplein konden de kinderen hun pietendiploma halen door een pietenparcours af te leggen. Terwijl de kinderen bezig waren, konden de ouders genieten van indrukwekkende sprongen van de wedstrijdgroep. Dit alles zorgde voor veel bekijks. Ook de pieten hadden het erg naar hun zin op het pietenparcours. Kortom een geslaagde intocht!

ZP2

Pietenweek en -bingo

Traditiegetrouw stuurt Sinterklaas zijn leukste, lenigste en soms drukste pietjes naar Gymnastiek Verenging Best. In de week van 26 november zijn de jongste groepen weer bezocht. Sinds een aantal jaar heeft Sinterklaas een heus pietendiploma opgesteld om alle kinderen van onze vereniging te testen op hun pietvaardigheden. Het diploma diende als basis voor de vele variaties aan pietenopdrachten. Lees verder » of bekijk de foto's

ZP

Start wedstrijden

De voorbereidingsmaanden zitten er op en het wedstrijdseizoen staat weer voor de deur. Sterker nog, de eerste wedstrijd heeft al plaats gevonden. Zaterdag 8 december j.l. turnden Esmee en Clarissa (senior 2e divisie) al hun eerste districtswedstrijd. De overige wedstrijdmeiden (N3, Jeugd N4 en 3e divisie) starten hun seizoen in het weekend van 12/13 januari in Vught. Ter voorbereiding hierop hebben alle meiden een interne oefenwedstrijd geturnd. Het wedstrijdseizoen voor de jongens start op 20 januari in Tilburg.

Alle wedstrijden zijn terug te vinden in de agenda op de website.

WG

Turngala Brabant

Op zaterdag 10 november j.l. was er weer een editie van het Turngala Brabant, dit jaar met als thema "Rise & Shine". 

Al sinds de eerste editie is een groep vrijwilligers van GV Best betrokken bij dit evenement en verantwoordelijk voor de op- en afbouw van alle toestellen. De organisatie was wederom weer erg blij met onze inzet en flexibiliteit. Ook waren er weer vele leden die hebben genoten van de middag- of avondshow. Tijdens de vaardigheidseisen hebben we nog 4 keer 2 kaarten verloot onder de deelnemers. 

Turngala

Korte berichten

  • Inge van Loosdregt is onlangs geslaagd voor de cursus Jazzdans Leider niveau 3. Proficiat!
     
  • De collage met handstandfoto's van 2018 hangt in de gang van de turnhal.
     
  • Zaterdag 23 februari organiseren we wederom onze jaarlijkse carnavalsdisco.
     
  • Woensdag 13 maart is de volgende Algemene Ledenvergadering.
Inge

Fijne feestdagen!

kerst slider 2015 fb

In de kerstvakantie zijn er geen trainingen voor de recreatieve gym-, turn- en dansgroepen. Voor de selectiegroepen gelden aangepaste trainingstijden. Maandag 7 januari beginnen de lessen weer volgens rooster.


U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u lid bent van GV Best of omdat u zich heeft aangemeld.
Meer informatie over de nieuwsbrief? Klik hier
Gymvereniging Best
Eindredactie: Rohan de Bresser
Ontwikkeld door YolkNet Internetservices