ZP week2018Traditiegetrouw stuurt Sinterklaas zijn leukste, lenigste en soms drukste pietjes naar Gymnastiek Verenging Best. In de week van 26 november zijn de jongste groepen weer bezocht. Sinds een aantal jaar heeft Sinterklaas een heus pietendiploma opgesteld om alle kinderen van onze vereniging te testen op hun pietvaardigheden. Het diploma diende als basis voor de vele variaties aan pieten opdrachten.

Het pietendiploma bevat meerdere onderdelen. Denk aan Sinterklaasliedjes zingen, pakjes door de schoorstenen gooien, pakjes overgooien en uiteraard over daken lopen. De pietjes kijken tijdens de aanwezigheid of de kinderen hieraan voldoen en geven ze een heus pietendiploma en uiteraard wat lekkers! Sinterklaas heeft elk diploma hoogstpersoonlijk ondertekend. 

Zoals gezegd zijn niet alle pietjes even rustig en lief. Het wil nog wel eens voorkomen dat er wat kattenkwaad wordt uitgehaald. Zo werden enkele kleedkamers op zijn kop gezet, werden toestelruimtes leeggehaald of werd de leiding voor de gek gehouden.

pietenbingo2018De pietenweek werd afgesloten met een leuke pietenbingo op zaterdag 1 december. Zo'n 50 jeugdleden hebben samen met de pieten vele rondes bingo gespeeld waarbij leuke prijzen te winnen waren. Zelfs Sinterklaas heeft ons nog een bezoekje gebracht.

Alle pietjes hebben het ook dit jaar weer goed naar hun zin gehad bij onze vereniging en danken ons voor de gastvrijheid. Ze kunnen niet wachten tot volgend jaar!


Bekijk de foto's in het fotoalbum.

05 december 2018
Copyright © 2019 - Alle rechten voorbehouden
Ontwikkeld en gehost door Yolknet