Sint intocht 2018Nog een paar nachtjes slapen en dan komt Sinterklaas weer aan in Best. Hij heeft de Gymnastiek Vereniging gevraagd of wij de intocht kunnen opleuken met dans en turnen. Dat vinden wij natuurlijk harstikke leuk. Zie hieronder het programma.

Om 11:30 uur komen Sinterklaas en zijn pieten aan in de IBC-haven in Best.

Om 12:15 uur komen Sinterklaas en zijn pieten aan op het Wilhelminaplein. Hier worden de kinderen vermaakt door onze dansafdeling totdat Sinterklaas arriveert. Samen met de aanwezige kinderen wordt er een dansje geoefend voor Sinterklaas. Doe jij met ons mee?

Om 13:15 uur komen Sinterklaas en zijn pieten aan in Winkelcentrum Heivelden. 

Om 14:20 uur komen Sinterklaas en zijn pieten aan op het dorpsplein (Gemeentehuis). Hier zal een turn-demonstratie worden gegeven door enkele wedstrijdgroepleden van onze vereniging en is er de mogelijk voor de kinderen om een pietendiploma te verdienen. De activiteiten op het dorpsplein zijn weersafhankelijk. 

Om 15:30 uur komen Sinterklaas en zijn pieten aan bij Cultuurspoor. Hier is slaapkamer van Sinterklaas en kunnen de kinderen hun tekeningen inleveren, op schoot bij Sinterklaas of op de foto met de pieten

15 november 2018
Copyright © 2019 - Alle rechten voorbehouden
Ontwikkeld en gehost door Yolknet