2017 is het jaar dat onze vereniging 65 jaar is geworden. Met pensioen gaan zit er echter nog niet in. Gelukkig maar, onze vereniging is nog volop in beweging. Dat is weer eens overduidelijk gebleken afgelopen weekend tijdens de jubileumfeestmiddag en -avond voor onze vrijwilligers.
 
Zoals u allen wel weet kan een vereniging niet draaien zonder een goed corps aan vrijwilligers, en gelukkig hebben wij als vereniging nog steeds een goede ploeg enthousiaste mensen die zich op allerlei manieren inzetten voor de vereniging. Een heel groot deel van deze mensen staat wekelijks meerdere uren per week in de zaal om les te geven, maar er zijn ook diverse taken die misschien minder voor de hand liggen, maar wel moeten gebeuren. Materialen, kleding, jury, activiteiten, PR, besturen, we noemen er zo maar enkele. 
GV Best 65 jaar
 
GV 65Om deze mensen te bedanken voor hun inzet hebben we afgelopen zondag een gezellige dag georganiseerd. Voor een aantal vooraf erg spannend omdat tot op de dag zelf geheim werd gehouden wat we zouden gaan doen. Moest men nu wel of niet oude schoenen aan, zwemkleding meenemen, of zelfs schaatsen? En waarom moest je paspoort geldig zijn, en werd er gevraagd of je vliegangst hebt? Achteraf viel het gelukkig allemaal mee.
Vanaf De Buffel was een leuke GPS speurtocht uit gezet met 45 vragen over turnen en de vereniging. De dag werd afgesloten met een BBQ bij manege Heuveleind. 60 vrijwilligers lieten zich het eten en drinken goed smaken, en we kunnen dan ook terugkijken op een geslaagde dag. Klaar voor de volgende 5 jaar!
 
Bekijk de foto's.
12 juli 2017
Copyright © 2018 - Alle rechten voorbehouden
Ontwikkeld en gehost door Yolknet